Süt denedim ama olmadı. Benim tek sorunum evde oturmak sadece çünkü gece yatağa girince kafamda bin bir tilki dönüyorYatmadan önce sıcak bi duş al..Banyoda sonra kendine bitki çayı yap..Ve odan karanlık olsun düşünme hiç uyuycam mı uyumıcam mı diye..Aynı derdi bende çektim berbat bişe iyi bilirim..Muzlu süt ôneririm birde :)
Onuda denedim kafam karman çorman olunca kalkiyorum ve ciddi anlamda artık bunu dert ediyorum. Ya uyuyamazsam ya tekrar geç olursa offff ki ne offfsaga sola donmeden yatakta hareketsizce yat,ama hic kimildamicaksin.
15 dk uyursun en gec.
Evet bu konuda sana katılıyorum cnm ya yorgun değilim hep evdeyim sabah odami toplarım okadar vücut hiç yorulmaz kisacasiyorgun olmadığın için uyuyamıyosun çünkü vucut dinlenik uyku tam :))) bir gün kendine iş bul ve yorul akşam yattığın gbi uyursun :)) çalışmıyoken bende senin gbiydim uyuyamazdım ama sbhta 12 de uyanırdım :)) ama şimdi bide hamilelik olunca akşam 9 da uyuyup kalıyorum :))
o yüzden uyuyamıyosun tatlımEvet bu konuda sana katılıyorum cnm ya yorgun değilim hep evdeyim sabah odami toplarım okadar vücut hiç yorulmaz kisacasi