Uyku problemi

Arhezdemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
331
149
18
33
Mrb kızlar size şöyle özet geceyim. Su sıralar hatta bir yıldır evdeyim ben ve çalışma falan yok haliyle uyku düzensizliği oluyor. Ve ben su bir aydır ciddi anlamda uyku problemi yaşıyorum korkular oluyor mesela uyuyamamk gibi.. Ya uyuyamazsam ya böyle devam ederse gibi vesveseler içimi kemiriyo ve uyku kalmıyor. Yapmam gereken ne sizce? Şunu da diyeyim uykum olsa bile uyuyamiyorum. Şimdiden tesekkurler

Yatmadan önce sıcak bi duş al..Banyoda sonra kendine bitki çayı yap..Ve odan karanlık olsun düşünme hiç uyuycam mı uyumıcam mı diye..Aynı derdi bende çektim berbat bişe iyi bilirim..Muzlu süt ôneririm birde :)

saga sola donmeden yatakta hareketsizce yat,ama hic kimildamicaksin.
15 dk uyursun en gec.

yorgun olmadığın için uyuyamıyosun çünkü vucut dinlenik uyku tam :))) bir gün kendine iş bul ve yorul akşam yattığın gbi uyursun :)) çalışmıyoken bende senin gbiydim uyuyamazdım ama sbhta 12 de uyanırdım :)) ama şimdi bide hamilelik olunca akşam 9 da uyuyup kalıyorum :))

Bir donem bendede olmustu yorgunluk fazla olmayinca uykuyada pek uhtiyac duymuyorsun....bir keresinde de gergin ve uzgundum uyku problemi yasadim tanidik bir eczaneden iki tane uyku hapi aldim sanirim en guclusu oydu...hapin yarisini kuzenime yarisini is arkadasima verdim digerini ben yuttum bütün olarak bende oyle ciddi bir sey olmadi ama is arkadasim isyerinde kafasini kaldiramiyordu ,kuzeniminde babasi kafasinda davul calmis sakasina uyansin diye baygin gibi uyumus dusunun...uyuyamamak cok zordur geciciyse sorun olmaz ama bu devamli hale gelirse iste o noktada sorun var hemen bir psikologa gidin...sanirim sizinkisi ciddi yorgunluk olmadigindan az uyuyun cok uyumak zaten iyi birsey degilki vesvese yapmayin gerekirse bir melisa cayi icin limon melisa uyumadan once hem sinirler yatisir hemde uyku getirit tadida cok hos

Yatmadan önce sıcak bi duş al..Banyoda sonra kendine bitki çayı yap..Ve odan karanlık olsun düşünme hiç uyuycam mı uyumıcam mı diye..Aynı derdi bende çektim berbat bişe iyi bilirim..Muzlu süt ôneririm birde :)
Süt denedim ama olmadı. Benim tek sorunum evde oturmak sadece çünkü gece yatağa girince kafamda bin bir tilki dönüyor

saga sola donmeden yatakta hareketsizce yat,ama hic kimildamicaksin.
15 dk uyursun en gec.
Onuda denedim kafam karman çorman olunca kalkiyorum ve ciddi anlamda artık bunu dert ediyorum. Ya uyuyamazsam ya tekrar geç olursa offff ki ne offf

yorgun olmadığın için uyuyamıyosun çünkü vucut dinlenik uyku tam :))) bir gün kendine iş bul ve yorul akşam yattığın gbi uyursun :)) çalışmıyoken bende senin gbiydim uyuyamazdım ama sbhta 12 de uyanırdım :)) ama şimdi bide hamilelik olunca akşam 9 da uyuyup kalıyorum :))
Evet bu konuda sana katılıyorum cnm ya yorgun değilim hep evdeyim sabah odami toplarım okadar vücut hiç yorulmaz kisacasi

Merhabalar, uzun zamandır bende uyku problemi yaşıyorum. İş arıyorum ama bulamıyorum. Sıkıntılı bir süreçten geçiyorum bununda farkındayım. Geceleri çok uykum bile olsa, işsizlik fikri ve iş bulamayacağım fikri beni uyutmuyor. Sözünü ettiğiniz uyku hapı gerçekten beni deliksiz uyutabilir mi ?
Birde bu tip ilaçların yan etkileri oluyor mu? Bağımlılık yapması gibi bir durum söz konusu olabilir mi ? çok merak ediyorum. İşsizlik fikrini bir türlü zihnimden atamıyorum. Uyku hapı çare olabilir mi ?

Uyku hapından ziyade yerinizde olsam magnezyum ve potasyum içeren gıdaların olduğu bir diyeti takip ederdim. Kafeinli içeçek tüketimini sınırlar, uyumadan önce de ılık bir duş alırdım. Denedim işe yarıyor :)

Back
X