Uyku problemi

goldstar535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
658
518
123
Arkadaşlar Merhaba suan 28 haftalik hamileyim cok fazla uyuyorum gözümü açamıyorum uykudan okuduklarıma göre bu aylarda uykunun azalması gerekiyomus ama ben günün 15 saatini baxen daha fazlasini uyuyarak geçiriyorum benim gibi olan varmı aranızda bebeğim için zararlimi uyumak

Kansızlık vitaminsizlik olabilir mi? Bi değerlerinize baktırın, bi de tiroid hormonuna.
Allah bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bana da nasip etsin inşaallah.

Aksine bende de uyku sıfır.11.bucukta yattım,tam 2 bucuk saat olmuş gozlerım hala fal taşı gıbı açık.kaşıntı bır yandan gaz problemi bır yandan... Allah hepımıze kolaylık versın

Kansızlık vitaminsizlik olabilir mi? Bi değerlerinize baktırın, bi de tiroid hormonuna.
Allah bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bana da nasip etsin inşaallah.
Canım kansizlik var bende ama neden bilmiyorum doktor hiç önemsemiyo bunu bebeğe zararı yok diyo

Canım ben heeergün 6:30da kalkmak zorundayım işe gidiyorum. ctesi pazar günleri yataktan kalkmak değil gözlerimi açmak istemiyorum. ben doktora bile sormadım ama genelde söylenen bol bol uyu çok ararsın bu günleri diyo :) sıkıntı yapma bu saatten sonra Rabbimin izniyle bişey olmaz uykudan ne olmuş :)

Elevit veya demir kullanmıyo musunuz? Gebelere hep veriyolar.
Kullanıyorum tatlım buna rağmen sınırda gidiyo kan oranım doktor onemsemedi dememdeki sebep kanssizligim olmasına rağmen doktor randevusuna gittiğimde hiç tahlil istemiyo ben takip etmesem sormuyo br her seferinde yaptırıp goturuyorum

Ahhh kiyamam tatlım çalışmak çok zor bende gebeligin 2 ayında çalışıyordum ancak düşük tehlikesi olunca bırakmak zorunda kaldım bide tedaviyle oldu benim korkudan hrmen bıraktım işi ama zor çalışmak az biraz biliyorum sen kaç haftada sin yatalim o zaman sekerim :))))

27+1 oldum bugün artık 28in içindeyim. Allah korusun meleklerimizi :) benim hiç olmadı düşük tehlikem hiç hareket kısıtlamadım :) hatta geçen hafta düğüne gittim topuklularla horon ettim :) hamd olsun iyi gidiyo benim gebelik 37de de çıkmayı düşünüyorum izne yada uyku ağır basarsa çıkarım belli olmaz deliyim ben :) senin kaçıncı haftan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…