- 3 Temmuz 2015
- 1.781
- 2.505
- 133
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilaca alistirma bence kendini. Yoksa onsuz uyuyamazsin psikolojik olarqk etkiliyor insani.uyuyamıyorummm geceleri bi türlü uykum gelmiyo.hergün saat 4 5 ediyorum tabi sabahlarıda uykusuzluktan başım agrıyo gözlerim yanıyo.doktora gidip ilaç aldım akşamları 9'30 da iç 11 12 gibi uyumuş olursun dedi yok anam yok ilaçla bile uyumuyorum delircem![]()
Çalısıyorum canm fotoğrafçıyım sabahın körü gibi bi derdim yok ama 9,30 gibi kalkıyorum en geçÇalışıyor musun? Gece 5te yatıp kaçta kalkıyorsun mesela?
Denedim canm denemezmiyim oysaki uykumda geliyo yataga geciyorum ama uyuyamıyorumIlaca alistirma bence kendini. Yoksa onsuz uyuyamazsin psikolojik olarqk etkiliyor insani.
Uykun gelmeden yataga girme. Bir ayran icebilirsin veya bir kitap al oku uykun gelince yat. Denedinmi hic.
Teşekkürler uyku merkezleri varmış onları diyorsunuz galiba bende araştırıcam artıkBugün haberler de uyku bozukluklarıyla ilgili bir haber gördüm bir araştırın isterseniz ben de sıkıntılıyım bu konu da bir araştıracağım o yüzden tedavisi ücretsizmiş falan...
Insanin vucudu tukenir gun boyu. Nasil dayaniyorsunuz ertesi gune kadar.Denedim canm denemezmiyim oysaki uykumda geliyo yataga geciyorum ama uyuyamıyorum
Rica ederim .Tam dinleyemedim haberi uyku merkezleri de olabilir.Teşekkürler uyku merkezleri varmış onları diyorsunuz galiba bende araştırıcam artık
Teşekkürler canm diğerlerini denedim Melisa çayı deneyebilirimBende de var bir kaç gündür gece olunca negatif enerji çöküyor üstüme uyku falan kalmıyor
Doktora gidip ilaç tedavisine başlayabilirsin ama bana sorarsan doğal yöntemler ile uykunu getirmeye çalış
Loş Işık, ayran, yoğurt bitki çayı gibi şeyler tüketmek
Sakinleştirici Melisa çayı uyku yapıyor
Yeşil çay içme alışkanlığın var ise içme çünkü uyutmuyor
Kafeinli gazlı içecekleri de tüketme
Bunların faydası olur diye düşünüyorum![]()
Ah şu stres :) teşekkürlerBen stresliyken uyuyamam. Bir dönem çektim üniversite sınavı zamanında işte. Stresi ortadan kaldırın uzun süreliyse terapi de görebilirsiniz :)
uyuyamıyorummm geceleri bi türlü uykum gelmiyo.hergün saat 4 5 ediyorum tabi sabahlarıda uykusuzluktan başım agrıyo gözlerim yanıyo.doktora gidip ilaç aldım akşamları 9'30 da iç 11 12 gibi uyumuş olursun dedi yok anam yok ilaçla bile uyumuyorum delircem![]()
Teşekkürler canm aslında düzenli bi hayatım var sabahları öyle öğlene kadar yatmıyorum akşamlarıda dediğin gibi normal uyku saatinde dişlerimi falan fırçalarım bunlarında saati falan düzenlidir aslında.niye böyle oluyo anlamıyorum.benimkide düzene girer inşallah senin gibiKaçta yatarsan yat zor olsa da 8 de yada en geç 9 da kalkmaya çalış. Uykunu alamamış olacağın için en geç 2 3 güne normal saatte uykun gelmeye başlar. Bir de kendine yatma ritüelleri yap. Mesela diş fırçalama makyaj temizleme vs gibi. Ama sürekli yapmaya devam edin. Bir süre sonra atıyorum gece siz diş fırçalamaya başladığınızda beyin uyku zamanı sinyalleri yollamaya başlıyor. Bir de uyurken giydiğiniz kıyafet ile akşam otururken giydiğiniz farklı olsun mutlaka. Uyku kıyafetine geçince yine beyin algılayacak aynı şekilde. Bu kadar ayrıntı vermemden de anlaşılacağı gibi evet benimde aynı problemim vardı ve ilaçsız bu şekilde yendim![]()
Bak bunları duymamıştım denicem mutlaka canm sağol inanırmısın dün yine sabaha karşı uyudum sabahta 9 gibi kalktım bugünde 4,30 gibi evden çıkıp havaalanına gidicem dedim bari akşamdan bi iki saat uyuyayım helak olmayayım ama yok uykum geliyo yataga giriyorum yok aha saat geldi bile birazdan kalkıp uykusuz yollara düşücemGün boyu yiyeceğiniz karbonhidratın bir bölümünü yemeyip sonraya saklayıp, gece yatmadan yarım saat önce yiyebilirsiniz. Karbonhidratlı şeyler yemek uyku getiriyormuş. Tabii midenizi yoracak kadar abartmamak lazım. Aynı şekilde yatmadan önce 2 kiwi yemek de uyku getirirmiş. Ayrıca güvenilir bir marka melatonin takviyesi kullanabilirsiniz.
Nasıl bi alet canm o evet bunu araştırıcamAnnemin de uyku problemi vardı. Bir gece uyku merkezinde kaldı. Bu arada uyku apnesi gibi bir sorunu olduğu da tespit edildi. Şimdi bir aletle uyuyor uyku apnesinden dolayı, uykusuzluktan dolayı ayrıca ilaç kullanıyor ve öğleden sonra kafeinli hiçbir şey tüketmiyor, daha iyi şuan. Siz de bir merkeze görünün derim.