uyku sorunu

Ben benim yöntemimi söyleyeceğim. Milana22 cim. Yatağın yanına 2 sıra yastık diziyordum. Bebeğimi de alıp yatıyordum yanıma. Düşmesi çok can sıkıcı. Ayy kuzum yerim ben onu.
kuzum ben yaninda yatarken sorun yok ama o aksam 8 de uyuyor yani nir hafta oncesine kadar uyuyordu
yatakta yanina yastik koyuyordum uyutup
hatun yastiklarin ustunden atlayip dustu

insallah size benzer , saglikla alin kucaginiza insallah

amin hepimize insallah
bazen kafam atiyor esimin kucagina atiyorum kizi , geri gonderelim uyuyanindan gelsin yerine diyorum
o kadar zor ki her gece ugrasmak
bir de sadece bebek olsa sorun diil
ilgi bekleyen abisi de var

su anda ciktik yatak odasina , ben yataga uzandim , kizim yerde abisiyle oyun oyniyor , cocuk sabahin korunde okula gidecek ama halime kiyamadi uatagindan kalkti geldi aldi kardesini oynatiyor

ben cok seviyorum onunla yatmayi hatta haftada birgun abisini de aliyorum ikisiyle beraber uyuyorum ama sorun dusmesi
cok hareketli ve gecen hafta cok kotu dustu
o yuzden besigine alistirmaya calisiyorum
bana kalsa ben mutluyum onunla uyidugum icin

calisiyorum , oglumda 2 sene hic uyumadim diyebilirim , 2 saatte bir uyanirdi , 2 yasindayken uyumaya basladi bende oyle
ama o zaman 30 yasindaydim simdi 38
yogun bir is hayatim var , bide oglumda bekar anneydim karisan eden yoktu aliyodum koynuma yatiyorduk beraber
simdi esim de soyleniyor biz ne zaman ayni yatakta yatmaya basliycaz diye , e adam da hakli doyorum
hadi uykusuz bir sekilde idare ediyorum ama bu sefer buyuk cocuguma enerjim kalmiyor
yavrum bana kiyamadi kalkti geldi kardesini oynatiyor su anda

deneyecegim , tesekkur ederim fikirler icin

Baldan anneyi de inceledim her türkü uyku egitimi kitabı bi da edindim ben. Yöntemler birbirine benziyor veya aynı. Geçen hafta doktora goturduk Bebeğimi. Artık kesin olarak tıbbi bir sorunu olduğuna ikna olmuştum. Doktor bana şunu söyledi. Ben gece emmeleri ni bırakma diye bir yönteme inanmıyorum. Dış cikarinca hop başa dönün bir yöntem başarılı değildir. Sabredeceksiniz basja çözümü yok. Anne kokusunu ariyordur çocuğunu mahrum etme. Ben dedim ki hocam Cogi kişi 1 hafta sonra başarılı olduğunu söylüyor
Cevabı şu oldu o bebegin yaşadığı caresizliktir. Bebeğini kendinden mahrum bırakma. Her bebek aynı olmaz. Baktın alismiyor bırak senle yatsın emerek yatsin

benle yatsin da ben yatana kadar düşme isine nasil engel olucam
yer yatagi konusunda bi cozum bulup olmadi benim yatma vaktim gelene kadar onu yer yataginda yatiricam

Çok haklısınız inanin benim de hayatım alt üst olmuş durumda. Arkadaşların yöntemini uygulayın insalh sonuç alırsınız. Ümitsizliğe düşürmek istemem ama ben 2 yaşını bekliyorum .

benle yatsin da ben yatana kadar düşme isine nasil engel olucam
yer yatagi konusunda bi cozum bulup olmadi benim yatma vaktim gelene kadar onu yer yataginda yatiricam

Onu ben de düşündüm esim yerden soğuk gelir kışın dedi. Bizim evin cephesi kuzey. Sizinki sicaktir belki. Ben su japon yataklardan alalım nasıl olsa besikte yatmayacak hep diyorum esime. Ertekeniyor her seferde.

bugun tam iki saat dedigini gibi yaptim
haci yatmaz gibi
en sonund pes ettim

Iste pes edecegini bildiginden dolayi öyle yapiyor. Sonucta kac defa denedin. Bebek icin kücük diyoruz fakat cok zekiler. Neyin ne oldugunu gayet iyi biliyorlar.

Mecburen aglatmak zorundasin canim. Önce her 5 dakikakada, sonra her 10-15 dakikada bir yanina gidebilirsin. Az pispislayip tekrar oda'da cikmalisin. Asla yatagindan cikarma. Benimde bebegimde benim iceriye gitmem onu daha cok etkiliyordu ve sürec daha cok uzuyordu. Hali ile ben artik girmiyordum. Sonunda iste uykuya dalirdi. Simdi ise halen ille 1 dakika aglamak ister sonra kendi kendine oynar ve uykuya dalar.

Uyku bebekler icin cok cook önemlidir. Herkes yok yemekmis, saglakli baglanmaymis diye düsünüyor ama bence uyku hepsinden daha önemlidir. Uykuda bebisler günlük yasadiklarini algiliyorlar. Büyüme hormonlari salgilaniyor.

Yani tekrar mecburen aglatmak lazim. Bunu onun iyiligi icin yapiyorsun zaten. Cocuk aci cektigi yada iskence oldugu icin aglamiyor. Istedigi sagliksiz birseye ulasamadigi icin agliyor.

Milana beraber uyuma fikri şuan için çok güzel ama ilerisi için sıkıntı olabilir.
Yeni yöntemler neler bilmiyorum gerçi ama benim kızım peluş oyuncağa burnunu sürterek uyurdu.
İşe uykusuz gittiğimi hiç bilmem.
Beşiğine alıştırsan hem o rahat eder hem de sen

Çok haklısınız inanin benim de hayatım alt üst olmuş durumda. Arkadaşların yöntemini uygulayın insalh sonuç alırsınız. Ümitsizliğe düşürmek istemem ama ben 2 yaşını bekliyorum .
cok zor gercekten , allah sizin de yardimciniz olsun
yarin salim kafa tum yorumlari tekrar okuyacagim :)

su anda oglum gitar caliyo sapsik kizim da dans ediyor , benim de agzim yirtildi esnemekten :)) tey allam cok da komikler bakinca

Ay doktorunuz gibi düşünüyorum kesinlikle. Çocuk annesinin onu duyup almasını ümit ederek ağlıyor. Ümidini kestiği zaman susuyor ve anne başarı sağladığını zannediyor. Ne gerek var ki? Mutsuzlukla elde edilen bi sonuç nasıl güzel bir alışkanlık kazandırabilir?

Ben de şuanda salincaginda salliyorum 40 dk.si doldu da

Off çok çok zor.. hele insanın basja sorunları olunca onlar da eklenince hersey daha da zorlaşıyor. ..

Çözüm bulursanız ya da arkadaşların yöntemi ise yararsa buraya yazar mısınız takipteyim her daim...

Oy oy öyle abiye can kurban :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…