kuzum ben yaninda yatarken sorun yok ama o aksam 8 de uyuyor yani nir hafta oncesine kadar uyuyorduBen benim yöntemimi söyleyeceğim.Milana22 cim. Yatağın yanına 2 sıra yastık diziyordum. Bebeğimi de alıp yatıyordum yanıma. Düşmesi çok can sıkıcı. Ayy kuzum yerim ben onu.
insallah size benzer , saglikla alin kucaginiza insallahEvet haklısın ben yatağında yatırıyorum yanıma almıyorum ama yinede uykusu çok hafif dalma sorunu var bide bakalım kızım yani doğacak olan bebegim nasıl olacak inşallah bana benzer annem benim için Allahtan korkmasam sana yemek vermezdim o kadar sessizdin kalkmazdın derdi:)
Aminnnnn çok sağolun.insallah size benzer , saglikla alin kucaginiza insallah
amin hepimize insallahAllah kolaylık versin.
Psikolojik olarak çökmek üzereyim bu nedenle, her akşam yeni baştan ücretsiz izin planlaması yapıyorum.
Artık ne yapabilirim diye düşünmeyi bıraktım, yapamıyorum ağlayıp üstüme tırmanınca bırakamıyorum.
Zararı yoksa anason çayı deneyeceğim, olmazsa bitkisel uyku ilacı-doktor hiçbir zararı yok demişti-, daha da olmazsa cezai ehliyeti yoktur raporu alırım, ne zaman ne yapacağım belli olmaz.
ben cok seviyorum onunla yatmayi hatta haftada birgun abisini de aliyorum ikisiyle beraber uyuyorum ama sorun dusmesiYatağına giyindiğin ve yıkamadığın bir tişörtünü koy kokunu alır belki öyle uyur
Uyumazsa da bırak yanında yatsın ömrü boyunca seninle yatacak değil ya
Büyüdüğünde özlersin birlikte yatmayı
calisiyorum , oglumda 2 sene hic uyumadim diyebilirim , 2 saatte bir uyanirdi , 2 yasindayken uyumaya basladi bende oyleUyku tamamen çocuğun karakteri ile alakali bence. Kardeşim ayağında salladı emzik verdi çarşafta bile salladı çocuk 7. Ayında kendi kendine uyumaya ve gecekeri kesintisiz uyumaya başladı.
Çalışıyorsanız zor, gerçi calismiyorsaniz da zor ama 2 yil içinde uyku sorununun büyük oranda cozulecegini söylüyor doktorlar.
Gitmedigimiz doktor kalmadı bizim de. Her türlü eğitim zimbirtisini da vermeye çalıştım. Olmuyorsa olmuyor.
deneyecegim , tesekkur ederim fikirler icinO zaman her gece banyo yaptırıp istediği 2 kitabı okuyarak başlayın. Işığı kapatıp önce yanına uzanın, saçını sevin, sırtını sızvazlayın. Etrafta oyuncak bırakmayın. 1 tane uyku arkadaşı edindirin. Uyku öncesi tanıştırın “bak bu senin uyku arkadaşın. Gel beraber uyutalım, sonrada biz uyuyalım” diyin. Hergün aynı saatte uygulayın bunları. İsterse kucağınıza alın. Nasıl istiyorsa öyle yönetin süreci.
benle yatsin da ben yatana kadar düşme isine nasil engel olucamBaldan anneyi de inceledim her türkü uyku egitimi kitabı bi da edindim ben. Yöntemler birbirine benziyor veya aynı. Geçen hafta doktora goturduk Bebeğimi. Artık kesin olarak tıbbi bir sorunu olduğuna ikna olmuştum. Doktor bana şunu söyledi. Ben gece emmeleri ni bırakma diye bir yönteme inanmıyorum. Dış cikarinca hop başa dönün bir yöntem başarılı değildir. Sabredeceksiniz basja çözümü yok. Anne kokusunu ariyordur çocuğunu mahrum etme. Ben dedim ki hocam Cogi kişi 1 hafta sonra başarılı olduğunu söylüyor
Cevabı şu oldu o bebegin yaşadığı caresizliktir. Bebeğini kendinden mahrum bırakma. Her bebek aynı olmaz. Baktın alismiyor bırak senle yatsın emerek yatsin
calisiyorum , oglumda 2 sene hic uyumadim diyebilirim , 2 saatte bir uyanirdi , 2 yasindayken uyumaya basladi bende oyle
ama o zaman 30 yasindaydim simdi 38
yogun bir is hayatim var , bide oglumda bekar anneydim karisan eden yoktu aliyodum koynuma yatiyorduk beraber
simdi esim de soyleniyor biz ne zaman ayni yatakta yatmaya basliycaz diye , e adam da hakli doyorum
hadi uykusuz bir sekilde idare ediyorum ama bu sefer buyuk cocuguma enerjim kalmiyor
yavrum bana kiyamadi kalkti geldi kardesini oynatiyor su anda
benle yatsin da ben yatana kadar düşme isine nasil engel olucam
yer yatagi konusunda bi cozum bulup olmadi benim yatma vaktim gelene kadar onu yer yataginda yatiricam
bugun tam iki saat dedigini gibi yaptim
haci yatmaz gibi
en sonund pes ettim
Hahahaa yerim onu yaabende filmi ileri sarip odasinda uyiyacagi kisma gelmek istiyorum
su anda gobegimde zipliuo
cok zor gercekten , allah sizin de yardimciniz olsunÇok haklısınız inanin benim de hayatım alt üst olmuş durumda. Arkadaşların yöntemini uygulayın insalh sonuç alırsınız. Ümitsizliğe düşürmek istemem ama ben 2 yaşını bekliyorum .
Kuzum benim. Yerim ben onu.kuzum ben yaninda yatarken sorun yok ama o aksam 8 de uyuyor yani nir hafta oncesine kadar uyuyordu
yatakta yanina yastik koyuyordum uyutup
hatun yastiklarin ustunden atlayip dustu
Ay doktorunuz gibi düşünüyorum kesinlikle. Çocuk annesinin onu duyup almasını ümit ederek ağlıyor. Ümidini kestiği zaman susuyor ve anne başarı sağladığını zannediyor. Ne gerek var ki? Mutsuzlukla elde edilen bi sonuç nasıl güzel bir alışkanlık kazandırabilir?Baldan anneyi de inceledim her türkü uyku egitimi kitabı bi da edindim ben. Yöntemler birbirine benziyor veya aynı. Geçen hafta doktora goturduk Bebeğimi. Artık kesin olarak tıbbi bir sorunu olduğuna ikna olmuştum. Doktor bana şunu söyledi. Ben gece emmeleri ni bırakma diye bir yönteme inanmıyorum. Dış cikarinca hop başa dönün bir yöntem başarılı değildir. Sabredeceksiniz basja çözümü yok. Anne kokusunu ariyordur çocuğunu mahrum etme. Ben dedim ki hocam Cogi kişi 1 hafta sonra başarılı olduğunu söylüyor
Cevabı şu oldu o bebegin yaşadığı caresizliktir. Bebeğini kendinden mahrum bırakma. Her bebek aynı olmaz. Baktın alismiyor bırak senle yatsın emerek yatsin
Oy oy öyle abiye can kurban :)amin hepimize insallah
bazen kafam atiyor esimin kucagina atiyorum kizi , geri gonderelim uyuyanindan gelsin yerine diyorum
o kadar zor ki her gece ugrasmak
bir de sadece bebek olsa sorun diil
ilgi bekleyen abisi de var
su anda ciktik yatak odasina , ben yataga uzandim , kizim yerde abisiyle oyun oyniyor , cocuk sabahin korunde okula gidecek ama halime kiyamadi uatagindan kalkti geldi aldi kardesini oynatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?