gercekten cok neseli masallah diyimAhaha çok tatlı yaaaa ❤❤ <3 Şu an biraz zorluk çekeceksiniz ama ne guzel neşeli bi kızınız var girdiği her ortama pozitiflik ve neşe katar ileride
Ne tatlıdır şimdi,bizimki rock dinliyor gibi , kafa ve popo aşağı yukarı hep ahenkli,iyi ki varlar neşe kaynakları :)kesinlikle herseye oynuyor
mesela esim masada eliyle ritm tutar bizimki basliyo elleri kaldirip popo sallamaya :)
bende oyleymisim annemler hep derdi her muzik tinisinda oynamaya baslardin diye benim velet de oyle ve ben bayiliyorum o haline :)
bizim burda dogalgaz yok ve yerles tas , evler yazlik mantigiyla yapildigi icin asiri soguk icerisi , disarisi daha sicak o kadar diyim :)
yere ekstra hali vs gibi birseyler ayarlayip yer yatagi yapicam insallah ise yarar
inanilmaz bi ritm becerileri var dimi? bende cok sasiriyorum o hallerine ve cok sevimliler :) gercekten hayatin anlami onlar , iyi ki varlarNe tatlıdır şimdi,bizimki rock dinliyor gibi , kafa ve popo aşağı yukarı hep ahenkli,iyi ki varlar neşe kaynakları :)
Çözüm bulmanıza sevindim.
cook mincirmalik karincam kiyamiyorum iste aglamasina o kadar sevimli kiCanım ben iki sıra yastığı yere koyuyordum. :) yumuşak iniş yapıyordu abla. Sonra oyuna çevirmişti o ayrı :)
Yaa tam sevmelik zamanı fıstığın.
Ayy yok olmaz asla.cook mincirmalik karincam kiyamiyorum iste aglamasina o kadar sevimli ki
yere yastik koymayi babam da soyledi ama yatak cok yuksek yine de korkuyorum ben duserken boynu kirilirsa vs diye
yere yatak yapicam , kiyamam ben onaAyy yok olmaz asla.
Yere yatın annesi o zaman. Vallahi bir daha gelmiyor o çağlar diyorlardı ahh ah.
yaaaa var ya dahice bir fikir :)Yer yatağında kesin kararlıysanız daha sağlam birşey düşünün. halı, battaniye yeterli olmaz bence. Taşın soğuğunu kesmez, bütün gece üstünde yatacak nihayetinde...
Montessori yataklarından alabilirsiniz. Geçici çözüm olarak da, yere izolasyon malzemesi koyabilirsiniz. Hani bu mantolama yaptıkları levhalar var ya, onlardan koyun, üstüne de yatağını yapın.
Eki Görüntüle 2072661 Eki Görüntüle 2072660 Eki Görüntüle 2072659
En baştaki dalmaçyalı denen levha en iyisidir.
Cidden burda çok farklı fikirler çıkıyor değil mi:)yere yatak yapicam , kiyamam ben ona
dun esimle de baya bi konustuk
o aglatmaktan yanaydi , ama buradaki yorumlari okudukca onun da fikri degisti :)
kk'nin gucu :)
yaaaa var ya dahice bir fikir :)
coook tesekkur ederim
yalitimci bi musterim var hemen arayip soracagim bu malzemeleri
ayyy cok mutlu oldum , cok tesekkur ederim
Rica ederim. Yalıtımcı müşteri varsa siz bütün eve bundan döşeyin bence
Yalınayak bile gezseniz ayaklarınız üşümez.
Uyku konusunda bi tavsiyem yok ne yazık ki. Ben de buraya konular açmıştım oğlumu gece yarılarına kadar uyutamayınca. Hala daha halledebilmiş değiliz, 3,5 yaşında ve akşamları 1 saate yakın yanında oturuyorum uyuması için
kesinlikle :) seviyorum kk yiCidden burda çok farklı fikirler çıkıyor değil mi:)
benim oglan da oyleydi zaten 2 yasina kadar hic uyumadi , gozunuzu korkutmak gibi olmasin ama 7 yasina kadar da yanina yatarak uyuttum , mumkunati yok uyumuyordu yanliz , neler denedim neler yaptim
tam oglani duzelttim simdi ikinciyle yine bastan basladim , 9 senedir uykusuz ve cocuk uyutmaya saatlerimi harcayarak yasiyorum
ev kira olmasa mantolama yaptiricam zaten muvizevi birsey ama yakin zamanda tasinacagim o yuzden hic girmiyorum o ise :) bizim buralar cok rutubetli mantaloma hayat kurtariyor gercekten
gercekten ilginc. benim kizimda mamayla buyudu. 7.ayda gece beslemesini biraktim. araliksiz uykuya geçti. ama bazen oyle oluyorki 2 yasinda bebekler gece beslenmesine kalkiyor.Bu gece emme olayı ilginç
Mama yiyen bebekleri 6 aylık olunca gece beslemiyorlar
Ama benimki yollarca aynı düzende emdi iki aylıkken de iki yaşındayken de gecede 3 kere hem de aynı saatte kalkar emerdi
ay evi kaplayin diye anladim ben onu :)Ben artık kabul ettim, yanında oturmayı zevkli hale getirmeye çalışıyorum. İnternete giriyorum, kitap okuyorum, tabletten oyun oynuyorum vs.
Bu arada zemini kastetmiştim tamamen kaplayın diye:)
o safagi 7 sene saydim , simdi bastan basladik yineBence şafak say 11 ay gitmiş kalmış 13
Benimki de 2 yaşına kadar uyumadı, ne denediysek olmadı.
Uyumayan çocuk uyumuyor, en güzeli kabullenmek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?