Uyku sorunu

Benim uykum normal canim 8 saat yatiyorum oda tam yatma degil cocuk inatci yatmak istemiyor agliyo sizliuo yatirana kadar canim cikiyor 11 de basliyorum yatirmaya 22 yi buluhor ben ne yapabilirim herseyi denedim dis cikrma falan filan bozukdu duzen
Sabırla ve inatla yatıracaksınız 2 gün sadece sabredin erken kaldırın ve uyutmayin. Uykusu gelince yüzünü yıkayın,oyunlar oynayın,yüksek sesli müzik acin uykusu dağılsın

Ikındı vakti çocuğu uyutursaniz tabii ki gece uyumaz.
Bi deneyin onunla uyuyup uyanmayı saat 4 te , gece 3 e kadar dolanırsınız ayakta.
9 da gece uykusuna geçecekken siz ara uyku yapıyorsunuz.

Yatıp uykunuzu alın bence erken kalkmak zorunda mısınız çocuğunuza verimli olmak durumundasınız

Sabah erken kaldir 9 gibi
Oglen 1 de uyut saat 4 e ladar daha sonra akasam 9/9:30 uyut
Bak bakalim uyumuyor mu boyle..
Ee sen istikrarli olma uyumuyor bebek ..
Uyumaz tabi bir iku gmgerekirse bir hafta o nazi cekecen..
Ama asla 4 de yatirma .. imkansiz yoksa aksam yatirman.. gene gece yarsiini bulursun yoksa
Yatirmadan 1 saat once de guzelce doyur.. bak bakalim kalkar mi
Ama is sende bitiyor

Benim kızım 2 yaşında doğduğundan beri uyku problemimiz var. Önceden kaçta yatıp kalktığı belli olmazdı. Şimdi saatleri belli ama bir çocuk için normal değil.
Çocuğu yeni düzene yavaş yavaş alıştırabilirsin. Birkaç gün uykusuz kalmayı göze alacaksın bi kere. Sonra çocuğu ilk gün 11 de kaldırıp öğlen uykusunu erkene al, diğer gün 10.30, sonrasında 10.00 da.. Böyle böyle sabah uyanma saatini 8 e kadar çek. Öğlen uykusunu erkene alırsan gece uykusu da erken olur.
Ben yapamıyorum bu şekilde 5 aylık bebeğim var onun da uykusu düzensiz, annem benim yanımda onun saatleri çok düzensiz, çalıştığım için uyku ve yemek saatlerini ben ayarlayamıyorum malesef

Cevap soruda saklı

Gece ve gündüz karışmış

Gece oturup gündüz uyuyorsunuz

Sabah kalkıp öğlen uyuması lazım bebeğin

Sabah kaldır yavaş yavaş gündüz uykusunu da erkene el sen de ona uyum sağlarsın sonra

Bir de herkesin 6 da kalktığı yerde bu Bebek Cidden Nasıl uyuyor böyle bizimkiler kimse o kadar erken kalkmazken o saatte fırlardı yataktan

Valla ben de bir bilsem gece yatmiyo sabahta misil misil yatiyo kaldiriyorum mamasini bile uyuyarak yiyor denemekten vazgecmiyorum su anda uyuuor saat 9 bucuktaa yatti bakalim ne olacak

Öğlen kalktığı gün bir daha yatırmayacaksınız. Mızmızsa mızmız. Katlanıverin birkaç gün. İşinizi gücünüzüde tek yapmayın. Kayınvalide ne iş görüyor?

O yaşta ben 7de yatırıyordum kızımı. Sabah 6-7 arası kalkıyordu. Tam sizin ihtiyacınız olan yani. Sabah erken kalkıp halledersiniz işlerinizi.

Valla ben de bir bilsem gece yatmiyo sabahta misil misil yatiyo kaldiriyorum mamasini bile uyuyarak yiyor denemekten vazgecmiyorum su anda uyuuor saat 9 bucuktaa yatti bakalim ne olacak

Birkaç sabah kıyacaksın

Alıp çıkaracaksın

Evet sen de uykusuz kalırsın o günler ama döngüyü kıracaksın

Hava soğuk zaten bir kapıdan çıkarsan açılır uykusu

Bu ara aynı sorunun bi tık düşüğü bende var . Kızım 10 aykık . Gündğz hala 3 uyku uyumak istiyor . 2.5 saat sonra uykusu geliyor hemen . Tabi bu sefer gece 12 de yatıyor . İk uyku yapıp 21-21:30 gibi yatırdığımda gece birde uykusunu almış bi şekilde uyanıyor . Bu sefer dörde kadar oturuyoruz . 5 ayına kadar çok güzeldi uykusu . Akşam dokuz sabah altı yatar kalkardı . Bugün 2 uyku yaptırıp onda uyuttum . Bakalım bu gece neler yaşıyacaz

Birkaç sabah kıyacaksın

Alıp çıkaracaksın

Evet sen de uykusuz kalırsın o günler ama döngüyü kıracaksın

Hava soğuk zaten bir kapıdan çıkarsan açılır uykusu

Kalkali 15 dk oldu yeni kalkti yok kiz acilmiyor misal bugun carsiya gittim banamisin demedi kalkmadi okadarda ses vardi

Insallah kalkmaz bizimkisi 7 bucuk aylik dogdu ilk aylarda mamasini yer yatardi sonracan buyudukce dis hastalik vs uykusu bozuldu evdede alzheimer hastasi babaannem var bagirip duruyo hastaligindan dolayi yatamiyo tabi dogal olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…