Insallah cnm8 saat meselesi degil problem.istersen 18 saat uyu ama eger 12 de kalkip sonra gunu normal insanlarin yasadigi dongude yasamak istiyorsan bu rutini kiracaksin.dene sabirla duzelir bebeginin uykusu.
Sabırla ve inatla yatıracaksınız 2 gün sadece sabredin erken kaldırın ve uyutmayin. Uykusu gelince yüzünü yıkayın,oyunlar oynayın,yüksek sesli müzik acin uykusu dağılsınBenim uykum normal canim 8 saat yatiyorum oda tam yatma degil cocuk inatci yatmak istemiyor agliyo sizliuo yatirana kadar canim cikiyor 11 de basliyorum yatirmaya 22 yi buluhor ben ne yapabilirim herseyi denedim dis cikrma falan filan bozukdu duzen
Hala çocuk inatçı diyorsunuz.Benim uykum normal canim 8 saat yatiyorum oda tam yatma degil cocuk inatci yatmak istemiyor agliyo sizliuo yatirana kadar canim cikiyor 11 de basliyorum yatirmaya 22 yi buluhor ben ne yapabilirim herseyi denedim dis cikrma falan filan bozukdu duzen
Sabırla ve inatla yatıracaksınız 2 gün sadece sabredin erken kaldırın ve uyutmayin. Uykusu gelince yüzünü yıkayın,oyunlar oynayın,yüksek sesli müzik acin uykusu dağılsın
Ne diyimHala çocuk inatçı diyorsunuz.
Geçici bir durum mu o ortamda yaşamanız?
Yatıp uykunuzu alın bence erken kalkmak zorunda mısınız çocuğunuza verimli olmak durumundasınızMerhabalar benim sorunum su 1 yasinda kizim var ve koyde kaliyorum kayinvalidemle burda herkez erkenden kalkar 6 gibi ama ben kalkamiyorum oncdden 3 defa da olsa kalkardim ama simdi cocukta olunca kalkamiyorum gece gec yatiyor 3 bazen 4 u buluyor yatmasi ve geceden sabaha kadar emmek istiyor dolayisiyla bende dogru durust yatamiyorum cocukla ilgilen yemeek ev isi esimle ilgilen derken cok yoruluyorum oglen 12 12 30 gibi kalkiyorum bu soruna nasil care bulurum bilmiyorum yardimci olurmusunuz
Dusurmeyi denedim ama huysuz oluyor is guc yaptirmiyor bana
Cevap soruda saklı
Gece ve gündüz karışmış
Gece oturup gündüz uyuyorsunuz
Sabah kalkıp öğlen uyuması lazım bebeğin
Sabah kaldır yavaş yavaş gündüz uykusunu da erkene el sen de ona uyum sağlarsın sonra
Bir de herkesin 6 da kalktığı yerde bu Bebek Cidden Nasıl uyuyor böyle bizimkiler kimse o kadar erken kalkmazken o saatte fırlardı yataktan
Valla ben de bir bilsem gece yatmiyo sabahta misil misil yatiyo kaldiriyorum mamasini bile uyuyarak yiyor denemekten vazgecmiyorum su anda uyuuor saat 9 bucuktaa yatti bakalim ne olacak
Birkaç sabah kıyacaksın
Alıp çıkaracaksın
Evet sen de uykusuz kalırsın o günler ama döngüyü kıracaksın
Hava soğuk zaten bir kapıdan çıkarsan açılır uykusu
Bu ara aynı sorunun bi tık düşüğü bende var . Kızım 10 aykık . Gündğz hala 3 uyku uyumak istiyor . 2.5 saat sonra uykusu geliyor hemen . Tabi bu sefer gece 12 de yatıyor . İk uyku yapıp 21-21:30 gibi yatırdığımda gece birde uykusunu almış bi şekilde uyanıyor . Bu sefer dörde kadar oturuyoruz . 5 ayına kadar çok güzeldi uykusu . Akşam dokuz sabah altı yatar kalkardı . Bugün 2 uyku yaptırıp onda uyuttum . Bakalım bu gece neler yaşıyacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?