Uyku sorunu

Insallah kalkmaz bizimkisi 7 bucuk aylik dogdu ilk aylarda mamasini yer yatardi sonracan buyudukce dis hastalik vs uykusu bozuldu evdede alzheimer hastasi babaannem var bagirip duruyo hastaligindan dolayi yatamiyo tabi dogal olarak
Geçmiş olsun . Bizimki parke gıcırtısına bile uyanır . Ses olurda uyuyamaz tabi kuzucuklar . Bizimde bir dişimiz çıktı . 3 haftadır o süründürüyor resmen . Sizinki emmek istiyormuş kalkınca . Bizimki de emmek istemiyor . Kucağımdan kalkıp yürümeye çalışıyor . Emmeyince de yarım saatte bi uyanıyor . Çok zor valla . Tek umudum yaz gelmesi . Hava güzel olunca bol bol dışarı çıkartıp yorarım .

Aynen canim ya heleki dis cikarma donemi daha zor yaz gelene kadar yurumus olur yorar kendini yatar gerci suan semekliyor ama tam yorulmuyor demekki allah yardimcimiz olsun

Gündüz 12 ye kadar uyuyabildiğinize göre bebeğiniz o saate kadar uyuyor. Öğlen 12 de kalkan bebek tabi ki gece 3-4 e kadar uyumaz. Sabah 7-8 de kaldırın. 12 de öğlen uykusuna yatırıp düzen sağlayın. Akşam 8-9 da uyutun. Birkaç gün sonra kendiliğinden düzene girmeye başlar.

Bugun saat 11 bucukta kaldirdim 2 de yatti 2 bucukta kalkti sonrada 5 bucukta yatti 7ye yakin kaldirdim bakalkm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…