Uyku tulumu

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Arkadaşlar bebeğim var uyku tulumunu yatarken nasıl giydirneliyim? Kıyafetlerini çıkarıp uyku tulumunu sade mi giydirmeliyim yoksa bebeğin üzerine ince şeyler giydirip öyle mi uyku tulumunu geçirmeliyim? 2-3hafta önce kıyafetini çıkarmadan giydirdim çocuğum sucuk olmuş. Terlemekten hemen uyandı

ben sadece atlet giydiriyordum üstünü ince çok kalın olmayan bir yorgan yada battaniye örtüyordum tabi evin içinin sıcaklığıda önemli yattığı odayı sürekli 23 derece de tutuyordum.

bugüne kadar atletinin üzerine tulumu giydiriyodum, bugün atlet, üst ve alt pijama üzerine tulum giydirdim, bugün hava çok sert geldi bana, sırtınada ter bezi koydum çok terlerse çeksin diye, inşallah rahat uyurlar..

bu uyku tulumu iyi bir şey midir ki ya:44:
bana sanki içinde rahat edemeyecekmiş gibi geldiği için bugüne kadar hiç kullanmaya niyetlenmemiştim..
ama bu aralar çok üzerini açar oldu kızım.. acaba alsam mı diyorum?
konu sahibi, affına sığınarak soruyorum bu soruyu da bu arada :16:

bu uyku tulumu iyi bir şey midir ki ya:44:
bana sanki içinde rahat edemeyecekmiş gibi geldiği için bugüne kadar hiç kullanmaya niyetlenmemiştim..
ama bu aralar çok üzerini açar oldu kızım.. acaba alsam mı diyorum?
konu sahibi, affına sığınarak soruyorum bu soruyu da bu arada :16:

Ben 2 yildir giydiriyorum icine uzun kollu ici penye disi kadife zibin altinada ince bol rahat bi pijama tulumunuz kapsonlu olmasin ayrica uzerine ne otursun ne bol olsun tulumun tamamen penye olmasina dikkat edin bazilarinda akrilikte kullaniliyo onlar hem terletir hemde usutur ayaginada cok incecik penye bir corap giydirin cunku yavrucuklarin ayaklari usuyor kolay gelsin

Son düzenleme:
Ben 2 yildir giydiriyorum icine uzun kollu ici penye disi kadife zibin altinada ince bol rahat bi pijama tulumunuz kapsonlu olmasin ayrica uzerine ne otursun ne bol olsun tulumun tamamen penye olmasina dikkat edin bazilarinda akrilikte kullaniliyo onlar hem terletir hemde usutur ayaginada cok incecik penye bir corap giydirin cunku yavrucuklarin ayaklari usuyor kolay gelsin

teşekkür ettim :) Allah sana da kolaylık versin :)

Benim oğlum da çok açılıyor gece,pijama üstüne giydirdim 1-2 kez ama daha bir huzursuz oldu,tek başına mı giydirsem acaba??

Back
X