Uyku tutmuyor düşünmekten helak oluyorum

Kira olarak istemiyolar aslında küçük kaynım için oda benle yaşıt onada ev alınıcakmış falan filan bi nevi ev borcu ödüyorsun ama sonradan evi oğlunun üzerine yapmıyor bütün evler kendi üzerine biz para vercez bi kira diyolar bi ev için diyolar yani lafta var parasını vermeyen evinden çıkar diyor tapu kendi üzerine olucak ev borcu gibi ödücez bi 5 sene beraber tabi kayınlarım ve biz iki kaynım var biri yeni evlendi bizim üskata ayrıldı ben 5 sene önce evlendiğimde ev boştu bizi çıkarmadılar borçları vardı

Hayal ettiğimiz gibi olmuyor ki asgari ücrette olsa geciniriz diyoruz ama ailesi borcumuxun bitmesini bekliyo diyorum kira alıcakmış tam doguma denk geliyor bari diyorum bunda vicdan yapsınlar yok işte olmuyor

Niye vicdan yapsınlar ki? Onların evi olmasa başka eve kira verecektiniz. Bunu düşündünüz mü mesela çocuk isterken?
Başkasının malı üzerinden plan yapılmaz. Aranızda bu kadar çok sorun varsa şaşırmamanız lazım kira istemelerine. Aksine, bunu düşünüp çocuk planını da hayat planlarınıza da buna göre yapmalıydınız.

Bunları üzmek için söylemiyorum. Ama bir adımı atarken düşünmezseniz, o adımı attıktan sonra "ben ne yapacağım şimdi" diye düşünmek zorunda kalırsınız. Hayat böyle bir şey.

Eşiniz 31 yaşındaymış, kocaman adam. Anasına babasına dur demeyi bilsin. Bilmiyorsa da asgari ücretle nasıl geçineceğini bırakın biraz da o düşünsün.

Vermeyin diyorum işte. 1 kuruş vermeyin. Asgari ücretle çocuğun bezi maması ay sonunu zor getirirsiniz zaten. Size sormadan plan yapmamayı öğrenecekler. Biz veremeyiz deyin çekilin kenara

Almazlar hiçbişeyini anca istemeyi bilirler al şu 50 100 lirada cebine haşlık olsun demediler bu zamana kadar eşimin para kartı da onlardaydı eşya alınca verdiler

Vermeyin diyorum işte. 1 kuruş vermeyin. Asgari ücretle çocuğun bezi maması ay sonunu zor getirirsiniz zaten. Size sormadan plan yapmamayı öğrenecekler. Biz veremeyiz deyin çekilin kenara
Diyorum ben veremeyiz diyorum eşim babasından biraz tırsar.. Ama dinleyen kim kaynanam oğluna bakarak yayıla yayıla valla kardeşinizi evlendirin biz yaşlandık diyip vicdan yapıyor görsen benden genç ben yaslandım onun yerine

Bizi bırakmıyolar gidelim daha ucuz daha güzel yerler var kaç kere dedim bizden para almak için eşimin vicdanıyla oynuyorlar ben çocugu kimseye güvenerek yapmadım destek te beklemiyorum kendimde çalışıyorum ben çalışmazsam zaten denmezdi ama haliyle dogum iznine çıkıcam iki ay sonra ve ondan sonrası yok onlarda. Kuruş istemiyorum ya destek istemiyorum bende çalışır hertürlü bakarım ama bunlar istedikce bende çalışma isteği kayboluyor biz sıkıntı çekmiyoruz sanıyolar o yuzden para isterken çekinmiyolar dogum olduktan sonra Ne olacak düşünmüyolar hep köstekler hep köstek

Sorun onlarda değil ki eşinizde.
"Bırakmıyorlar" diye bir şey yok. Eşiniz bırakmıyor.

Sorunun kaynağını yanlış yerlerde aradığınız için çözüm bulamıyorsunuz.

Onu sıkıştıran onlar am

Dogru en büyük hata onda zaten babasına sesini yükseltse evlatlıktan siliyo çıkın evinden daha gelmeyin buraya diyo eşimde böyle olmasını istemiyor onlar taktiği bulmuşlar a ma benim koca anlamıyor ailemi bırakamam diyor birgün ben bi bırakıcam o zaman anlıcak... Ya oğlu açlıktan ölse gelip dolaba bişey alıp koymaz niye ben çalışıyorum çalışmazsam 1buçuk Zaten eşyaya gidiyor zevk mi alıyorlar bizi böyle görünce bilmiyorum

Almazlar hiçbişeyini anca istemeyi bilirler al şu 50 100 lirada cebine haşlık olsun demediler bu zamana kadar eşimin para kartı da onlardaydı eşya alınca verdiler
O zaman sorun eşinde, ona diyeceksin kira illa isterlerse ben taşınıyorum sen de aileni bırakamıyorsan benle oğlundan olacaksın diye. Restini çek, eşin ailesini kaybetme korkusuyla seninle de bir yuvası olduğunu idrak edememiş. Ailesine kulak asmamayı öğrenmesi lazım.

Haklısın

Yaşınız çok genç. Birsürü tedavi görmüşsünüz. Bebeğinizi erken doğumla kaybetmişsiniz. Ekonomik sıkıntı içindesiniz şu anda sağlıklı düşünemiyorsunuz. Güçlü kalmaya çalışın . Lütfen başka çocuk düşünmeyin. Çocuk biraz büyüyünce sizde çalışın.
ailesi düşünceli davranıp kira almasa iyiydi ama herkesin kendi evi. O konuda eleştiremeyiz.
Şimdi dişinizi sıkın. Çocuk büyürken sizde buarada biraz daha büyümüş olacaksınız. Ve hayata daha farklı olgun bakacaksınız. Çalışmayı düşünün. Askeri ücretle bir çocuk büyütmek çok zor. Ev kira zaten.
bundan sonra akıllı olmanız lazım.

Bakin cok huzursuz mutsuz bir bayan olsaydiniz 2 kere tedavi altina giremezdiniz..
B3ni yanlis anlamayin bende tedavi goruyorum bebeginizin olmasini istemeniz en buyuk hakkiniz.. ama bakin ben 24 umde evlendim şuan 29 yasindayim.anca tedavi goruyorum. Yani bu kadar al alece tedavinizj oldunuz bebeginiz oldu madem skntı cektiniz olsun diye şimdi gordgünuz sorunlara bak..
Bilmiyormuydunuz? Biliyordunuz.
Esinizde sizinle.
Yapacak birsey yok.bebeginize ve saģligınza odaklanin.Esiniz size eziyet etmiyorsa herseyi bu yasinizda göze aldiysaniz birlikte ustesinden geliceksinz bi sekilde canm.

Siz ilk önce kocanızla ilgilenin sorun onda hu kadar şeye sessiz kalamsı madem onlara kira vermek istemıyorsunuz ne diye hala o evde duruyorsunuz. Bırakmıyorlar diye birşey yok zincır mi vurdular ayaklarınıza konuş eşinde başka şehire taşının kurtulun yapamıcaksanızda susup oturucaksınız başka çareniz yok

evlenmissiniz esin 31 yasinda adam neden ailesinden izin bekliyorsunuz? Kendi kararinizi alin bagimsiz olun madem size faydalari yok hemde zararlari var esinonlardan bagimsiz olmayi ogrenecek ya kira vermeyin yada baska bir yere cikip onlardan uzaklasin. Esin bunlari yapamiyorsa hicte iyi bir adam degil bunu gormen lazim aile diye herseye he tamam denilmez

Kocan biraz aptal galiba.
31 yaşında koca herif babasından korkuyor, ailem de ailem diyor.
E sen nesin? Ailesi değilsin demek ki.
Seni ailesi kabul etmeyen adamla neden evlisin hala?
Seni sevdiğini sanıyorsan yanılıyorsun. Seni sevse ailesinin lafıyla ezmez.

Yazmayım yazmayım diyorum ama e bacım eşin salak kusura bakma yani
Bence bu kizi esi seviyorum diye iyi oyaliyor. 30 kusur yasinda adam ben buyum diyemiuor ailesine. Bence kizi oyle kandiriyor. Bazen ben esimin ailesinin bazi davranislarinin onunu kesmek icin kendi annemle telde konusurken ayni davranisi annem yapmis gibi sert ve net konusurdum annemle. ( tabi kizma azarlama degil ki asla yapmam) Annemde bilirdi ne yaptigimi. Esimde ben kendi anneme boyleysem diye kendi ailesinin yapmasina izin vermezdi ben ters soylersem diye. Bazen bazi seyler gorundugu gibi degildir.

Çıldırma.. Eşine resti çek ;

1- Çocuk doğduktan sonra 6 ay kimseyi istemiyorum.. Kalmaya vb. kimse gelmesin..
2- Kimsenin evlenme masraflarını karşılamayacağız.. Herkes bilsin..
3- Bana ailenle yaşadığın hiçbir sorunu yansıtma, bırak biz mutlu olalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…