Uyku tutmuyor düşünmekten helak oluyorum

Daha çok gencsin 5 yıllık evlilik nedir ya ? Hakkınizda hayırlısı olsun eşinize çok iş düşüyor onun dik durması lazım . Zaten 2bin liranın nesi verilecek onu anlamadım ailesi tam bir acgozlu. Bebek biraz büyüyünce sizde çalışın muhakkak daha rahat edersiniz ekonomik olarak tabi esinizde ailesine yedirmesin

Tek 1 asgari ucrete cocuk yapmak??? Hadi tamam yapiyorsun, hic kusura bakma, ya gider bir zahmet sen de calisip, evde soz sahibi olursun, ya da bir guzel kabullenirsin

Kendine yapma bunu. Madem bu bebeği bu kadar çok isteyerek ve zorluk çekerek elde ettin, üzülüp ağlayıp sağlığını riske atma. Kimseyi değiştiremezsin. Bırak öyle kalsınlar. Görme duyma. Mesafe koy. Soğuk davran ama saygisizlik da etme. Başka bir şey gelmez elinden.

Tek 1 asgari ucrete cocuk yapmak??? Hadi tamam yapiyorsun, hic kusura bakma, ya gider bir zahmet sen de calisip, evde soz sahibi olursun, ya da bir guzel kabullenirsin
Arkadaşım yorumları okumadan yargılama istersen ben çalışıyorum zaten dogum iznine çıkacam ondan sonrası ne olcak kendi paramız bize zaten yetiyor aç değiliz açıkta değiliz bu kadar sıkıntı çektikten sonra medden değil manen anlayışsızlık yapıp bizden Bin tl isterlerse o zaman naparım diye düşünüyorum anlamadan boş yapmayın lütfen

Diğer yorumlarınızı okuyunca dahada gıcık oldum. Eşini bir şekilde ikna et ucuz biyere kiraya çıkın onlarada 5 kuruş para vermeyin ne mal bunlar ya . Kvnin falanda ver ağzının payını hayret bişey
Biz bunu söyleyince kapıyı gösteriyo babası evlatlıktan siliyo oğlunu eşimde bunu yediremiyor

Mesafeliyim zaten benim onları sevmediğimi zaten biliyorlar onlarda beni sevmez kocamdan önce ben konuştuğum için ogulları kolay lokma tabi işe ben ben karışınca rahatsız olıyorlar

E iyi de guzel arkadasim
Es aileniz sorunlu,para yok pul yok asgari ucretle tup bebek yaparken nasil uyuyordunuz? Bu insanlar yeni boyle olmadilar ya?
Valla zorla soylettiriyorsunuz insana
Ben çalışarak para biriktirerek yaptım o tüp bebeği ben çalışınca eşimden para istemek kolay oluyor bende biyere kadar 32. Haftada çıkıcam dogumdan sonra ne olcak hala doğum parası ne kadar alacaksın diye sıkıştırıyolar eve bunlardan habersiz para giremiyor

Enistemin bir lafı var "Cocuklar evcilik oynayıp cocuk yapınca böyle oluyor" diye. Sizdede sorun tam bu. Daha kendi çizgilerinizi koyup koruyamadan evlat sahibi olmak istiyorsunuz (üst de "duymadığımiz laf kalmadic diyorsunuz, sanki elalem sussun diye cocuk yapar gibi). Siz acil büyümeseniz ve hayatınızda söz sahibi olmaya başlamasaniz daha çok böyle çekersiniz. Bebek geliyor. Sizin şartlarınızda onunla birlikte büyümeye vaktiniz olmayacak. Ne yapın ne edin savaşmayı öğrenin artık

Görüşme o zaman eşinin ailesiyle sende.
Ben zaten mesafeliyim kp evinde oturduğumuz için gelme de diyemiyorum istedikleri gibi girip çıkıyolar hamileyim en ufak yardımlarını görmedim eşim haklısın napim diyo gidip öldürüyüm mü hepsini diyo oda biliyor çaresiz kalıyor Sonra ben kendimi kötü hissediyorum

O zaman eşinin de sorunlu olduğunu kabul et. Kime ne evine ne kadar para girdiği. Eşin de ailesine bir ayar vermesini öğrensin. Biz bile kendi ailemize yeri gelse ayar veriyoruz.

Arkadasim zaten sorun esinizin ailesi ve esiniz. Maddiyat da uzerine eklenmis. Ben de aynen dogum sebebiyle ayrildim isten 4 senedir calismiyorum,esimin ailesinden tek bir kisi agzini acamadi. Hadi acsalardi da gorseydim.
Tum bu sorunlarinizin uzerine bir bebek dunyaya gelecek. Bebekten sonra kac ay calismayacaksaniz evde delireceksiniz,maddi manevi cinnet sebebi. O yuzden diyorum ben neden cocuk diye. 22 yasinda kendinize reva gordugunuz hayat hadi bu diyelim cocugunuzun ne gunahi var?

E peki neden bu yasta daha iş güç birikim olmadan evlendiniz ?
Birlikte mi oturuyorsunuz.

Beş yıl zaten ben savaştım kim savaştı acaba oğullarının tedavisine zerre payları olmayan eltimin çocuğunu gözümüze ssoka soka sevmeleri laf sokmaları bunu beş yıl ben çektim tabiki başkası istedi diye yapmadık biz istedik olsun dedik çabaladım ben çalıştıkça onlar eşimi arayıp işte ne kadar para giriyo eve diye sıkıştıdılar eşim bunaltıdan kafayı yeme durumuna geliyor eşimin suçu değil sorun bendede olabilirdi ama destek olacakları yerde köstek olunca bende konuşunca eşim zaten sus pus vur enseye al ekmeğini nereye kadar ben olucam kapıyı çarpıp gideyim diyorum eşim garip kalıyor umursamıyolar eşim sadece ailesinden biraz destek bekliyor madden değil manen yanında olsun istiyo napim şimdi onun da ailesi rest çek diyemiyorum onlar testi kolay cekiyolar ama eşim bunu anlamıyor

O zaman eşinin de sorunlu olduğunu kabul et. Kime ne evine ne kadar para girdiği. Eşin de ailesine bir ayar vermesini öğrensin. Biz bile kendi ailemize yeri gelse ayar veriyoruz.
Biliyorum zaten asıl sorun o kabul ediyorum ama oda öyle bir insan ne yapsam değişmiyor değişmez 5 sene değişmedi daha değişmez bensiz duramaz ama ailesini de silemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…