Yoksa çok severim okurdum normalde evleneli hiç bişeyden tat almıyorum evlat acısı çok başka herseyi örtüyorsun görmezden geliyorsun sonra herşeye destekleri olmuşlar gibi karşılık isterler..Kitap okuma ya vaktim olmuyor ya gece artık yorgunluk basıyor vücudum dinleniyor ama beyin error
Kitaptan yarım sayfa oku hooopppp on dakkada uyuyosun.Kitap okuma ya vaktim olmuyor ya gece artık yorgunluk basıyor vücudum dinleniyor ama beyin error
O zaman diğer ogullarındada alıcak bekar oğlu var benim kocam da evlenirken masraf yapmamak için ayırmadılar onların borcunu ödedik 4 yılın sonunda bitti ve esyanızı alın ödeyin dedi ödedik bende çalıştım aç kalmadık açıkta kalnadık bekar oğlunun parasına dokunmuyolar kp 3500 maaş alıyor borç harç yok sadece suan 600 kira veriyorlar. Ben zorla kalmıyorum evinde kendi para almak için cıkarmıyor sırf bizden para almak için ucuz bi ev bulup kiraya çıktılar millet ben evden koydum sanıyor kimse bilmiyor işin aslını astarıniSonuçta o evi size hiç teklif etmeyebilirlerdi çoktan kiraya çıkmış olabilirdiniz. Olayı tamamen kendi açınızdan görüyorsunuz. Onların hala evlenecek oğlu var ve aylık 1000 TL siz olmasanız alıyor olacaklardı zaten.
Kimse 30 yaşında dana kadar oğlunu kendi mülkü olan evde parasız oturtmak zorunda değil. Bence de ya kirayı ödemeniz ya evden çıkmanız gerekir.
Millet Avrupa da 18 yaşına gelmiş çocuğunu bile evde istemiyor çocuklar elalemin evinde oda kiralayarak kalıp başlarının çaresine bakmayı öğreniyorlar
Ne güzel keşke kitap okumayı alıştırsam kendimeKitaptan yarım sayfa oku hooopppp on dakkada uyuyosun.
Bende uyku problemi var da, akşam yattım mı beni de sarar negatif düşünceler. Hiçbişi bulamasam 5 sene sonrayı düşünür uyuyamam fln
Gebeyken ama hem iş hem spor derken öyle güzel yoruluyodum ki tatlı tatlı uyuyordum 21:30 da ah ne güzeldi o uykular
Şuan kitap olmasa uyuyamıyorum
Ah benimkindede öyle yürek olsa ama yok can cıkıyorda huy çıkmıyor malesefEşiniz o kadar da iyi bı insan değil, sizi anlamıyor bence....
Benim eşim ailesi ve akrabaları hak etmediğim terbiyesizlikleri yaptıkları için herkese haddini bildirdi ve mesafesini koydu.
Şimdi hiç biri ile görüşmüyorum.
Hamileliğimde aşırı riskli geçti. Bu süreçte kendi tarafına haber vermesini istemediğim için kimseye söylemedi.
Siz oturdugunuz evden bir an önce ayrılın.
Eltimde kira vermiyor kendi evleri iki katlı bi evleri var duplex altta ben üstte kaynım oturuyo kendi de borçsuz harçsız 600 e kira bulup çıktılar bizdende para istiyolar yukardakiler yeni evlendi 1 bucuk 2 yaşında borçları biteli çok oluyor onlardan istemedi kaynım çocuğum oldu eşim hamile dedi para vermedi sonra altınlarını paralarını biriktirip araba aldılar şimdi hic eksikleri yok biz sizi bekliyoz diyolar biz nezaman verirsek o zaman verceklermiş onlarda adalete bak peder de tam doguma be borç bitimine ayarladı parayı vermeye başlayın diyor şimdi bu ne kadae adaletli ki o zaman bizde küçük kaynım bekleyelim eşyasını alsın ödesin o eşya borcu bitirene kadar ben çocuğumu da büyütürüm arabamıda alırım şimdi küçük kaynımın günahı neE insanlarin evinde kaliyorsaniz kira ödemeniz normal degil mi?
Bugun odemezsiniz ama yarin eltiniz "bu ne ayrimcilik-ben kirada surunurken onlar bedava evde yasiyor" diye cingar cikartmaz mi?
Ya da siz kirada kalsaniz,sizin de hakkinizin oldugu kayinbabanizin evinde diger kardesi yasasa siz rahatsiz olmaz misiniz?
Kira istemelerinde birsey yok.
Hem aranizda kotu olaylar gecmis. Torunu göstermek dahi istemiyorsunuz. Hal boyleyken neden saygida kusur eden bir kadinin evlerinde bedavaya kalmasini istesinler ki?
Gerçekten dediğiniz kadar kotu insanlar olsa evi kiraya baskasina verir,size de uc bes bez parası verip sagda solda "yardim yapiyoruz" diye konusur ,uyuz ederlerdi. Yine bu hallerine şükür edin bence.
Bu arada esiniz 26 yaşındayken 17 yasindaki sizle mi evlendi? O yas icin fazla bir yas farki degil mi ya:/
Eşine ve çocuğuna odaklan başkalarının lafına bakıp huzurunu bozma emin ol onlar tarlı uykularında biz hayatımızıhuzursuz ediyoruzKızlar mrb iyi geceler herkese saat 3 bucuk oldu uyuyamıyorum size içimde ne var ne yok dökmek istiyorum o kadar çok şey var ki anlatılacak ben 22 yaşındayım 22+3 haftalık hamileyim eşimin ailesinden o kadar çok çektim ki içimde büyük bi ahım var çok sıkıntı yaşadık anlatsam roman olur en basitinden bahsedeyim ben tüp bebekle hamileyim ilk oglumu pisikolojimi bozdukları için kaybettim 19 haftada erken dogum da şimdi de zar zor tekrar demedim yine oldu çok şey kaybettik ama hiç yanımızda olmadılar hiç destekleri olmadı nefret ediyorum hepsinden şimdi doğacak bebeğim inşallah sağlıkla gelir ama doğduktan sonra kimseyi istemiyorum onlarda biz yanında oluruz biz bakarız diyince çıldırıyorum bişey demiyorum eşimin ailesi sonuçta ama içim içimi yiyo ben bana yapılanları unutamıyorum ben 1 asgari ücretle nasıl gecinicegimizi düşünürken hala eve giren paranın peşindeler hala aynılar.. eşya borcunuz bitsin kira alcaklar bizden bin bin istiyolar küçük kaynım var bekar onu evlendirin diyolar sanki bizi evlendiren onlar napıcam ben bu pisikolojiyle kimseyi görmek istemiyorum çocuğumu da kimse görsün istemiyorum eşimi çok seviyorum beni anlıyo ama ailem napim diyor akıl verin kızlar cidden çıldırmak üzereyim her gece böyle sabahlıyorum yapılanları unutamıyorum nefretim sönmüyor hamilelik psikolojisimi anlamadım akıl verin nolur
Yanlız stresten uzak durun 22 haftalık gebeydiniz sanırım, çok dikkatli olun. Sakin ortamda bulunun. Hatta genelde loş oda da zaman geçirin.Ah benimkindede öyle yürek olsa ama yok can cıkıyorda huy çıkmıyor malesef
Onların ağzına laf vermemek için evden çıkmanız lazım. Kayınpeder kaç alırsa alsın sizden kira isteyebilir. Kocanız kardeşlerinden birşey istemeyip sizden istemesini görmüyor mu neden ses çıkarmıyor. Ayrıca 30 yaşında adam kaç yıllık çalışan bu kadar yıl hiç mi maaşına zam almadı hiç mi iş değiştirip daha iyi bir maaş kazanmaya çalışmadı. Lise mezunu olsa en az 10 yıllık çalışan olması lazım. Kocanızın ailesine bilenmeyin burda kızacağınız biri varsa eşiniz.O zaman diğer ogullarındada alıcak bekar oğlu var benim kocam da evlenirken masraf yapmamak için ayırmadılar onların borcunu ödedik 4 yılın sonunda bitti ve esyanızı alın ödeyin dedi ödedik bende çalıştım aç kalmadık açıkta kalnadık bekar oğlunun parasına dokunmuyolar kp 3500 maaş alıyor borç harç yok sadece suan 600 kira veriyorlar. Ben zorla kalmıyorum evinde kendi para almak için cıkarmıyor sırf bizden para almak için ucuz bi ev bulup kiraya çıktılar millet ben evden koydum sanıyor kimse bilmiyor işin aslını astarıni
Eşiniz söylesin bebek olduğunda gelmenize gerek yok diye ayrica evladından kira alan aile ilk kez duyuyorumKızlar mrb iyi geceler herkese saat 3 bucuk oldu uyuyamıyorum size içimde ne var ne yok dökmek istiyorum o kadar çok şey var ki anlatılacak ben 22 yaşındayım 22+3 haftalık hamileyim eşimin ailesinden o kadar çok çektim ki içimde büyük bi ahım var çok sıkıntı yaşadık anlatsam roman olur en basitinden bahsedeyim ben tüp bebekle hamileyim ilk oglumu pisikolojimi bozdukları için kaybettim 19 haftada erken dogum da şimdi de zar zor tekrar demedim yine oldu çok şey kaybettik ama hiç yanımızda olmadılar hiç destekleri olmadı nefret ediyorum hepsinden şimdi doğacak bebeğim inşallah sağlıkla gelir ama doğduktan sonra kimseyi istemiyorum onlarda biz yanında oluruz biz bakarız diyince çıldırıyorum bişey demiyorum eşimin ailesi sonuçta ama içim içimi yiyo ben bana yapılanları unutamıyorum ben 1 asgari ücretle nasıl gecinicegimizi düşünürken hala eve giren paranın peşindeler hala aynılar.. eşya borcunuz bitsin kira alcaklar bizden bin bin istiyolar küçük kaynım var bekar onu evlendirin diyolar sanki bizi evlendiren onlar napıcam ben bu pisikolojiyle kimseyi görmek istemiyorum çocuğumu da kimse görsün istemiyorum eşimi çok seviyorum beni anlıyo ama ailem napim diyor akıl verin kızlar cidden çıldırmak üzereyim her gece böyle sabahlıyorum yapılanları unutamıyorum nefretim sönmüyor hamilelik psikolojisimi anlamadım akıl verin nolur
Sen ne diyorsun konuyu bi anla ondan sonra böyle konuş boş yapma terbiyesizliğin lüzumu yok asgari ücret bize yetıyor merak etme boş konuşma konuşmak için konuşma beni sinirlendirme terbiyesiz ya biz ikimizde çalışıyoruz zaten illa böyle konuşarak kendinizi gösterceksiniz bedduanda seni bulur fazla kendine güvenme agzımı açtırma asıl dünya senin gibi pis kalpli insanı tasıdıgı için bize yazık basına gelmeden anlamassın hamileyim ahımı aldın boşuna bu kadar terbiyesizliğe gerek yoktuinsanlar mı bu kadar rahat ben mi bu kadar pimpirikliyim gerçekten anlamıyorum
asgari ücretle tüp bebekle çocuk yapmak neyin kafası ya
gerçekten bu çocuklara yazık.. ne kadar kötülük yaptığınızın farkında bile değilsiniz..
geçen bi dilenci gelmiş adam 3 bebeğim var ekmek parası verin diyor
ulan sana allah bile vermesin ekmek parasını ya töbe töbe akıl versin akıl
Konuyu anla canım asgari ücretle yapmadık çalışıyorum 2 sene olucak para biriktirdim yaptım ve iki ay sonra dogum iznine çıkıcam ondan sonra hiç bir borç kalmıyor 2200 hertürlü yeter bize dogum param tazminatım var çok şükürasgari ücretle tüp bebek nasıl yaptınız ben ona takıldım vallaa
Konuyu anla canım asgari ücretle yapmadık çalışıyorum 2 sene olucak para biriktirdim yaptım ve iki ay sonra dogum iznine çıkıcam ondan sonra hiç bir borç kalmıyor 2200 hertürlü yeter bize dogum param tazminatım var çok şükür
Vermicez demiyoruz cnm sadece bebeğim biraz büyüsün hemen doguma hazırlayın parayı diyolar çalışamıcam idare edin diyoruz anlamıyorlarEşiniz söylesin bebek olduğunda gelmenize gerek yok diye ayrica evladından kira alan aile ilk kez duyuyorum
Eşimin ailesi 1000 tl kira istemezse biraz idare ederse tabi 1000 tl az mı geliyor bazılarına bilmiyorum bebeğim biraz büyüyünce zaten devam edicem işe insanlar anlamıyo yasamadıkları içinne güzel çok şükür de ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?