Uyku tutmuyor düşünmekten helak oluyorum

Dogum parasını kocayada vermiyolar zaten ama maaş kartını verir mi ki vermez hiç istemedim ki hiç para istemedim ki koca parası yemek nasip olmadı ev birlikken ailesindeydi bir sene öncede eşyaya verdik hep 2 bin 2 bin ben hep kendi paramı yedim ev ihtiyacını falan hep kendim çalıştım sindi düşündümde cidden hiç koca parası görmemiştim ben yaa

Peki bu adamın kocanız olduğundan emin misiniz?
O adam ailesine yağdırırken siz el kızı olarak elin adamının karnını doyuruyorsunuz.
İlginç.

Olsun canım olan olmuş üzülme, çok gençsin. Esinin ailesi sayesinde gözün açıldı bundan sonrasında akıllıca davranıp işini yürütürsün en azından. Sen tazminatla dogum paranı bankaya yatırırsın, esine de mutfak ve bebeğin ihtiyaçları icin harcama yaptırırsın. Esin de maaş kartını ailesi vermesin esya taksitleri bitince bir zahmet artık.

Siz gebeliğinizi böyle stres içinde geçirirseniz o bebek doğduğu an bi başlar 3 senr ağlar yalnız.
Yapmayın böyle, günola hayrola demişler. Siz bebeğinizi düşünün. Vermezsiniz siz bakarsınız olur biter. Siz doğuracaksınız sizin çocuğunuz, laf eden olursa çıkarırsınız dişlerinizi valla, lousa kafası dersiniz kimse de bişi diyemez.

O gün bi gelsin de cnm

Bıraksalar kendi başımıza biz hepsine Bin basarız ben çok hırslıyımdır ama istediğimi hertürlü elde ederim ama evlilik bambaşka bişey boşamak kolay geliyor bazılarına..
İnsanlar siz onların evinde olduğunuz için kira isteyebilirler. Sonuçta siz olmasaydınız orayı kiraya verip evlerine katkı sağlayacaklarını onları da suçlayamazsın.
Zaten bebek alışverişine başlayınca bile çok masraf olacak elde bir şey kalmayınca kocan da veremez. Doğum parasını hakkında da bilgi vermeyin ilerde sen çalışınca çocuk kreşe gidecek masrafı olacak elinizde para olsun doğum parasını kendi adına bankaya yatır. Çocuğa altın gelirse hep kendin sakla kocanı ikna etmen lazım bunlar için işin çok zor Allah yardımcın olsun.

Napim ya anlattım işte herseyi çaresizim
Çocuk yapmadan önce rest çekmeliydiniz ya ben ya ailen diye.
Muhtemelen çocuk olunca sizi seçeceğini düşünüyorsunuz ama zor.
Sırf çocuk var diye hiçbir erkek ailesinden vazgeçmiyor.

Çocuk yapmadan önce rest çekmeliydiniz ya ben ya ailen diye.
Muhtemelen çocuk olunca sizi seçeceğini düşünüyorsunuz ama zor.
Sırf çocuk var diye hiçbir erkek ailesinden vazgeçmiyor.
Canıma minnet o zaman canım oturup ta ah vah yapmam yani bunu bilir

Asgari ücretle geçinmeye çalışan siz, aç kalan siz, hamile kalmak için tüp bebek yaptıran yine siz?
Hadi siz kuru ekmek yer yaşarsınız da çocuğun suçu ne?
Bence çok ağır konusmussunuz günah ya. Evlat istemeleri gayet normal. Ayrıca yeter paralari bizde tek asgari ücretle geçiniyoruz çocuğumuzla gayette iyi geçiniyoruz şükür. Çocuğa niye bakamasinlar ki. Rabbim yardım eder.

Konu sahibi kafana takmamaya çalış. Bak ilk bebeğini kaybetmişsin aç kitap oku kafanı başka şeylere yönlendir film izle. Doğumdan sonra düşün herseyi

İnsan oğlundan kira alır mı ya bende buna şaşıyorum işte bu kadar sıkıntıdan sonra 1000 tl kirada versem çıkar başka yere veririm en azından zoruma gitmez laf yemem keyfime bakarım

O gün bi gelsin de cnm
Öyle deme kız!
Benimki 14 ay sürekli ağladı..
camdan atlamayı düşündüğüm anlar oldu..
ben 15 temmuz dönemi bombalar patlarken gebeydim...
az pedagoğa gitmedim, götğrmedim çocuğumu..
resmen çocugun içine stres işlemiş ya, tam 14 ay sürdü normal bi çocuk kadar huysuzluk kıvamına geçmesi.
Ben hergece 2 saat ağlayan çocuk emzirerek uyuttum tam 14 ay.. aklımı yiyecektim ...
Benim stresim ama biyerde bomba patlar da bize bişi olur muydu.
Şimdiki aklım olsa yapmazdım diyemiyorum çünkü can korkusu başka bişi.
Ama doğurdugum gibi Almanyaya taşındım,
Bidaha gebe kalırsam artık hiçbişeyi kafaya takmıycam hiç vucuduma stres yüklemiycem diye söz verdim kendime.
Bu sinir stres anca seni tüketir.

Konu sahibi kafana takmamaya çalış. Bak ilk bebeğini kaybetmişsin aç kitap oku kafanı başka şeylere yönlendir film izle. Doğumdan sonra düşün herseyi
Gece olunca başıma üşüşüyorlar gündüz fazla aklıma gelmiyor işe gidip 5 te grlip evin işi gücu derken anlamıyorum gecede uyuyamıyorum gözler kıpkırmızı oluyor kinse nin ımrunda olmuyor yani kaynanam eltimin kızına bakıyor calışıyo oda bana gelince yaşlandım ben artık diyo gel az yardım et cam silelim halı çırpalım diyorum yaşlandım artık diyor 1 yasında ki bebeğe bakarken hiç bişeyi yok...

Elimde olmuyor cnm az dinleniyim uzanıyım diyorum şeytanlar uşüşüyor başıma

Kitap okumak acaip işe yarıyor bak.

Anlasalar halimden konuşmazlar ama işte böyle konuşunca güzel geliyo demesi kolay oluyor ama yaşamayan anlamaz

İnsan oğlundan kira alır mı ya bende buna şaşıyorum işte bu kadar sıkıntıdan sonra 1000 tl kirada versem çıkar başka yere veririm en azından zoruma gitmez laf yemem keyfime bakarım
Sonuçta o evi size hiç teklif etmeyebilirlerdi çoktan kiraya çıkmış olabilirdiniz. Olayı tamamen kendi açınızdan görüyorsunuz. Onların hala evlenecek oğlu var ve aylık 1000 TL siz olmasanız alıyor olacaklardı zaten.
Kimse 30 yaşında dana kadar oğlunu kendi mülkü olan evde parasız oturtmak zorunda değil. Bence de ya kirayı ödemeniz ya evden çıkmanız gerekir.
Millet Avrupa da 18 yaşına gelmiş çocuğunu bile evde istemiyor çocuklar elalemin evinde oda kiralayarak kalıp başlarının çaresine bakmayı öğreniyorlar

Eşiniz o kadar da iyi bı insan değil, sizi anlamıyor bence....
Benim eşim ailesi ve akrabaları hak etmediğim terbiyesizlikleri yaptıkları için herkese haddini bildirdi ve mesafesini koydu.
Şimdi hiç biri ile görüşmüyorum.
Hamileliğimde aşırı riskli geçti. Bu süreçte kendi tarafına haber vermesini istemediğim için kimseye söylemedi.
Siz oturdugunuz evden bir an önce ayrılın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…