Uyku tutmuyor düşünmekten helak oluyorum

Allah yardımcınız olsun

Aynen doğumunu bekle sen şimdilik, baktın ısrarla bin lira verin diye sıkboğaz ediyorlar eşine resti çekersin, ya ayrı eve çıkarız yada ben çocuğumla giderim diye. Sizin onun ailesiyle değil eşinizle yüzleşip resti çekmeniz lazım. Mirastan men etmekle tehdit ederseler de eşine söyle gençken şimdi bizi rahat ettirmedikten sonra yaşlılığımda onların mirası olmaz olsun neye yarar de. Onlar da torunlarından olacak biz onları reddedelim asıl dersin. Eşini düzeltmedikçe sana rahat yok, birde doğum paranı sorup duruyorlarmış ya bir süre bilmiyorum de, sonra doğumdan sonra da birkaç haftayla kaçırıyorum olmuyor alamıyorum falan de geçiştir, eşine de böyle diyelim karışmasınlar diye söyle bakalım ne diyecek.

Takmamaya Çalış.
Hamileliğine odaklan sadede

Konuştum cnm çok hemde söyleme sakına dedim 7500 bin gibi bişiy alıyorum tazminatımdan da haberleri olmasın diyorum tamam diyor bakalım ne olucak kimseye yedirmem Çocuğumun hakkını hadi beni boşver ama onu yem etmem yani bekliyorum şuan doğumu Allahım sağ selamet kavuştursunda inl

Canım hamileymişsin bak kendine stres yapma. Herşey olacağına varır, Seren serengil bile stresten çocuk düşürdü. Sen sakin ol bebeğe stres yaşatma
Elimden geleni yapıyorum görmessem konusu açılmassa iyiyim hergün arayıp hatırlatılır mı eşim kafayı yicek en sonunda aslında başının çaresine baksa biraz cesaret edip sorumluluk alsa çoğu şeyi atlatıcaz ben çalışıyorum cok şükür dogumdan sonrada yeter inş i. Dogum parası tazminat falan olursa hafifleriz biraz ama onlar bebeğim için ogulları için hiç bişey yapmıyorlar insan ne bilim demez mi gelip bi süpürge acayım yardım edeyim ne bilim yok yani sevemiyorum ailesini

Canım bana bunları söylemişsin de bana da ailem o kadar mal mülke rağmen bir şey yapmadı. Babam da mahkemeye verdi beni elimdeki miras mallarını alabilmek için.
Bütün bunlardan uzaklaşıp kendiniz kiraya çıkın bir şey beklemeyin en güzeli... Ben de senin gibi sinir stres hamilelik yaşadım sonucu ölü doğum... Herkes hayatına devam etti acıyı ben çektim anlatabiliyor muyum? Gerekirse bankaya borçlanın ama onlardan beklemeyin

Bıraksalar kendi başımıza biz hepsine Bin basarız ben çok hırslıyımdır ama istediğimi hertürlü elde ederim ama evlilik bambaşka bişey boşamak kolay geliyor bazılarına..

Siz o kirayı ne zamana kadar ödeyeceksiniz ve sonunda o ev sizin olacak mı? Eğer evi begemiyorsaniz ve sonunda size kalacaksa evlatlıktan reddedilip mirastan mahrum kalmaktansa ödeyin gitsin başka hicbiseye para vermeyin isterlerse yok deyin olmayan şeyi veremeyiz deyin eğer evi begenmiyorsan istemiyorsan yada zaten sizin olmayacaksa o aileden mümkün mertebe uzak bi yere taşının eşine sorun reddederse reddetsin zaten bu sebepden bunu yapan baban seni seviyor mu saniyorsun sevmiyor e peki seni sevmeyen aileyi sen niye sevesin ne diye katlaniyoruz diye sor..esin kendisine acimayan e haliyle değer vermeyen bu ailenin nesinden vazgecemiyor anlamış degilim

En azindan şunu yapin kendi paranizi ne eşine ne ailesine hicbisekilde vermeyin saklayin banka hesabiniza yatırın

İnsallah hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini, ben seni gayet iyi anladım. Sizi size bıraksalar gayet iyi geçinirsiniz, şimdiye kadar zaten çalışmışsın bundan sonra da bebeğin büyüyene kadar ona bakarsın eşin de evi geçindirir. Zor olur belki ama bin lira değil 600 liralık bir ev tutar yine geçinirsin yeter ki huzur olsun evinizde.

Tazminatını ve doğum paranı kesinlikle verme,tam bilmiyorum ama galiba senin tc numarana yada adına yatar tazminatın ve doğum paran. Esine bile güvenip çektirme o parayı. Normalde eşler arasında ayrı gayrı olmaz ama eşin aşırı aileci, sırf onlarla arası bozulmasın diye bile verir sana sormadan parayı. Kendin iyileşince gidip çek, gerekirse kendi adına başka bir hesaba yatır, eşine de bebeğimin parası o dokunmayalım sen geçindirirsin evi zaten de. Tüm maaşını eve harcayınca ve sizde para kalmayınca ailesine de para veremez.Sen doğum sonrası hemen ayaklanamazsan ben çekeyim parayı falan diyebilir eşin , sakın kabul etme . Erkekler tamam söylemem dese de her şeyi ailelerine söylüyor . Çünkü onlara göre aileleri melek hep nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…