Allah yardımcınız olsunKızlar mrb iyi geceler herkese saat 3 bucuk oldu uyuyamıyorum size içimde ne var ne yok dökmek istiyorum o kadar çok şey var ki anlatılacak ben 22 yaşındayım 22+3 haftalık hamileyim eşimin ailesinden o kadar çok çektim ki içimde büyük bi ahım var çok sıkıntı yaşadık anlatsam roman olur en basitinden bahsedeyim ben tüp bebekle hamileyim ilk oglumu pisikolojimi bozdukları için kaybettim 19 haftada erken dogum da şimdi de zar zor tekrar demedim yine oldu çok şey kaybettik ama hiç yanımızda olmadılar hiç destekleri olmadı nefret ediyorum hepsinden şimdi doğacak bebeğim inşallah sağlıkla gelir ama doğduktan sonra kimseyi istemiyorum onlarda biz yanında oluruz biz bakarız diyince çıldırıyorum bişey demiyorum eşimin ailesi sonuçta ama içim içimi yiyo ben bana yapılanları unutamıyorum ben 1 asgari ücretle nasıl gecinicegimizi düşünürken hala eve giren paranın peşindeler hala aynılar.. eşya borcunuz bitsin kira alcaklar bizden bin bin istiyolar küçük kaynım var bekar onu evlendirin diyolar sanki bizi evlendiren onlar napıcam ben bu pisikolojiyle kimseyi görmek istemiyorum çocuğumu da kimse görsün istemiyorum eşimi çok seviyorum beni anlıyo ama ailem napim diyor akıl verin kızlar cidden çıldırmak üzereyim her gece böyle sabahlıyorum yapılanları unutamıyorum nefretim sönmüyor hamilelik psikolojisimi anlamadım akıl verin nolur
Amin Allah razi olsunAllah yardımcınız olsun
Silmez,kimse cocugundan vazgecmez,bir iki cart curt eder,bakar aldiran yok,yelkenler suya iner ailesinin.Zaten son demlerimdeyim peşimden çocuğunun peşinden gelir mutlaka oda ama onun ailesi silicek onu
Diyorum bu kadar kolay olmaz iş diye sen babamı tanımıyorsun daha diyo 5 yıldır hepsini iyi çözdüm valaSilmez,kimse cocugundan vazgecmez,bir iki cart curt eder,bakar aldiran yok,yelkenler suya iner ailesinin.
Aynen doğumunu bekle sen şimdilik, baktın ısrarla bin lira verin diye sıkboğaz ediyorlar eşine resti çekersin, ya ayrı eve çıkarız yada ben çocuğumla giderim diye. Sizin onun ailesiyle değil eşinizle yüzleşip resti çekmeniz lazım. Mirastan men etmekle tehdit ederseler de eşine söyle gençken şimdi bizi rahat ettirmedikten sonra yaşlılığımda onların mirası olmaz olsun neye yarar de. Onlar da torunlarından olacak biz onları reddedelim asıl dersin. Eşini düzeltmedikçe sana rahat yok, birde doğum paranı sorup duruyorlarmış ya bir süre bilmiyorum de, sonra doğumdan sonra da birkaç haftayla kaçırıyorum olmuyor alamıyorum falan de geçiştir, eşine de böyle diyelim karışmasınlar diye söyle bakalım ne diyecek.Kimseden yardım istemiyorum evlerinde kendileri zorla tutuyor bıraksalar hiç kimse zaten umrumda olmaz ailemede bakarım şubatta borç bitiyor hiç borç kalmıyor ama dogum var ben izine ayrılcam 32. Haftada tam rahatladık biraz diyoruz bu sefer bizden para istiyolar kira niyetine beni de kiraya cıkarmıyorlar kiraya çıksam belki 1000 değil ama 600 kira vericem üstelik lafsız huzurlu olucam benim işime gelir ama biz kiraya çıkarsak onlar 1000 tl den olacaklar ve ben bişey diyince eşime oynuyorlar miras yok ev yok git kendi başının çaresine bak benim öküzde cesaret edemiyo sanki bu şekilde laf yemek hoşuna gidiyor
Cözmüssündür,resim uzaktan daha iyi incelenir cunkiDiyorum bu kadar kolay olmaz iş diye sen babamı tanımıyorsun daha diyo 5 yıldır hepsini iyi çözdüm vala
Takmamaya Çalış.Öyle olucak mecbur lohusa halimle tek başıma olmaz zaten 40 ım çıkana kadar en azından duracak annem sonra kendi basımın çaresine bakarım çocuk bakmakta bişi yok ben iyileşiyim de kaynanamlar bakarız ederiz diyolar ama istemiyorum görmek bile istemiyorum bana gıcıklıgına diyorlar
Konuştum cnm çok hemde söyleme sakına dedim 7500 bin gibi bişiy alıyorum tazminatımdan da haberleri olmasın diyorum tamam diyor bakalım ne olucak kimseye yedirmem Çocuğumun hakkını hadi beni boşver ama onu yem etmem yani bekliyorum şuan doğumu Allahım sağ selamet kavuştursunda inlAynen doğumunu bekle sen şimdilik, baktın ısrarla bin lira verin diye sıkboğaz ediyorlar eşine resti çekersin, ya ayrı eve çıkarız yada ben çocuğumla giderim diye. Sizin onun ailesiyle değil eşinizle yüzleşip resti çekmeniz lazım. Mirastan men etmekle tehdit ederseler de eşine söyle gençken şimdi bizi rahat ettirmedikten sonra yaşlılığımda onların mirası olmaz olsun neye yarar de. Onlar da torunlarından olacak biz onları reddedelim asıl dersin. Eşini düzeltmedikçe sana rahat yok, birde doğum paranı sorup duruyorlarmış ya bir süre bilmiyorum de, sonra doğumdan sonra da birkaç haftayla kaçırıyorum olmuyor alamıyorum falan de geçiştir, eşine de böyle diyelim karışmasınlar diye söyle bakalım ne diyecek.
tm canm saolTakmamaya Çalış.
Hamileliğine odaklan sadede
Uzaktan yakından hepsini çözdüm cnm 4 yıl birlik oturduk evlilik nedir anlamadım bişey ne koca parası gördüm ne başka bişey hizmetçi gibiydim işte Ama allah görüyor ahımı duyuyor içime sıgmıyor yaptıklarıCözmüssündür,resim uzaktan daha iyi incelenir cunki
Olmayın. Sonra böyle konu açıyorsunuz.Ne yani anne baba olmayalım mı 5 yıldır duymadığımız sey kalmadı bende sorun olmadıgı halde bildikleri halde... yaşamayan anlamaz
SaçmalıkOlmayın. Sonra böyle konu açıyorsunuz.
Canım hamileymişsin bak kendine stres yapma. Herşey olacağına varır, Seren serengil bile stresten çocuk düşürdü. Sen sakin ol bebeğe stres yaşatmaNe yani anne baba olmayalım mı 5 yıldır duymadığımız sey kalmadı bende sorun olmadıgı halde bildikleri halde... yaşamayan anlamaz
Elimden geleni yapıyorum görmessem konusu açılmassa iyiyim hergün arayıp hatırlatılır mı eşim kafayı yicek en sonunda aslında başının çaresine baksa biraz cesaret edip sorumluluk alsa çoğu şeyi atlatıcaz ben çalışıyorum cok şükür dogumdan sonrada yeter inş i. Dogum parası tazminat falan olursa hafifleriz biraz ama onlar bebeğim için ogulları için hiç bişey yapmıyorlar insan ne bilim demez mi gelip bi süpürge acayım yardım edeyim ne bilim yok yani sevemiyorum ailesiniCanım hamileymişsin bak kendine stres yapma. Herşey olacağına varır, Seren serengil bile stresten çocuk düşürdü. Sen sakin ol bebeğe stres yaşatma
Canım bana bunları söylemişsin de bana da ailem o kadar mal mülke rağmen bir şey yapmadı. Babam da mahkemeye verdi beni elimdeki miras mallarını alabilmek için.Elimden geleni yapıyorum görmessem konusu açılmassa iyiyim hergün arayıp hatırlatılır mı eşim kafayı yicek en sonunda aslında başının çaresine baksa biraz cesaret edip sorumluluk alsa çoğu şeyi atlatıcaz ben çalışıyorum cok şükür dogumdan sonrada yeter inş i. Dogum parası tazminat falan olursa hafifleriz biraz ama onlar bebeğim için ogulları için hiç bişey yapmıyorlar insan ne bilim demez mi gelip bi süpürge acayım yardım edeyim ne bilim yok yani sevemiyorum ailesini
Bıraksalar kendi başımıza biz hepsine Bin basarız ben çok hırslıyımdır ama istediğimi hertürlü elde ederim ama evlilik bambaşka bişey boşamak kolay geliyor bazılarına..Canım bana bunları söylemişsin de bana da ailem o kadar mal mülke rağmen bir şey yapmadı. Babam da mahkemeye verdi beni elimdeki miras mallarını alabilmek için.
Bütün bunlardan uzaklaşıp kendiniz kiraya çıkın bir şey beklemeyin en güzeli... Ben de senin gibi sinir stres hamilelik yaşadım sonucu ölü doğum... Herkes hayatına devam etti acıyı ben çektim anlatabiliyor muyum? Gerekirse bankaya borçlanın ama onlardan beklemeyin
İnsallah hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini, ben seni gayet iyi anladım. Sizi size bıraksalar gayet iyi geçinirsiniz, şimdiye kadar zaten çalışmışsın bundan sonra da bebeğin büyüyene kadar ona bakarsın eşin de evi geçindirir. Zor olur belki ama bin lira değil 600 liralık bir ev tutar yine geçinirsin yeter ki huzur olsun evinizde.Konuştum cnm çok hemde söyleme sakına dedim 7500 bin gibi bişiy alıyorum tazminatımdan da haberleri olmasın diyorum tamam diyor bakalım ne olucak kimseye yedirmem Çocuğumun hakkını hadi beni boşver ama onu yem etmem yani bekliyorum şuan doğumu Allahım sağ selamet kavuştursunda inl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?