Uyku tutmuyor yine:(

garibann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
100
3
98
Antalya
Geceleri daha bir nükseder insanın acıları...Son zamanlarda bunaldıkça buraya yazıyorum.İyi ki bu site var...Yoksa kendi kendime konuşmaktan iyice deliye döndüm...Kimi için belki sorun bile değil ama ben çok bunaldımm.. Eşimle çok severek evlendim... Ailem ilk başta onay verse de hep vazgeçmemi istedi. Ama ben ne yaptım unutamam dedim olmaz dedim...:(

Eşim iyi birisi... Belki de bu yüzden onu çok sevdim...Lakin aileler hiçbir zaman uyuşmadı...Bunu evlenmeden önce hiç sorun etmedim...Ailesinin maddi durumu iyi değildi düğünü ikimiz yaptık..Gelinliğimden ayakkabıma hatta iğneme kadar kendi paramla aldım...O borcun arasında maddiyatları iyi değildi onlara maddi yardım ettik...Ailesiyle kavga ettik bana küfredildi hepsinin üzerine sünger çekip bayramlaşmaya gittim...Kardeşi ve eltim zaten cazgır ...Eltimin daha geçen hafta bana tehditlerini unutamıyorum..Evlenmeden önce bizim nişan tarihimize tuttular düğün yaptılar nişan yapamadık...Ben eşimle sevgiliyken eşime kız bulmuş elti...Daha bir sürü..

Dokuz aylık evlilik sonrasında o kadar çok ailesi ve kardeşi, onun karısı yüzünden kavga ettik ki... Beni savunmadı çoğu zaman... Sadeece sustu....Ve o kadar çok yıprandım ki...
Aramızda buzdan kaleler var gözükmeyen.. Şimdi ayrılsak ilk sevinecek olan kardeşi ve eşi...Zaten elti olacak o kişi aranızı bozarım diye tehdit etmişti... Hepsini içime atıyorum aileme karşı ne diyebilirim...Sana söylemiştik demeyecekler mi? İçin için ağlamaktan yoruldum..Bayram için tuttum kayınvalideye tatlısı hediyesi...O kadar kendimi paralıyorum da ne oluyor....Artık hiçbir şeyin anlamı yok ne aşkın ne sevginin... Şimdi dokuz ay sonra dönüp arkama baktığımda gözyaşı hatırlıyorum sadece ... Sinir sistemim altüst oldu..Sinirden elim ayağım titrer oldu...İyice sinir hastası oldum...çok yoruldum çok yıprandım ve artık doğru ile yanlışı ayırt edemiyorum....

Çok üzüldüm
Daha çok yeni evli olmanıza rağmen neler yaşamışsınız
Ve pardon ama elti kim oluyo ki ? Eşinle aranı bozarım diyebiliyo, kendine nasıl bu kadar güvenebiliyo

Bir de aman ben gelinim, aman alttan alayım, aman iyilik bende kalsın diye düşünmekle hata ediyorsun
Ne kadar değer görürsen o kadar değer ver herkese
İyilik edince madalya takmazlar, nasılsa her dediğimizi sineye çekiyo diye daha da yüz bulurlar

keşke en başta bu kadar geç kalmasaydında keşke demeseydin..Bazen sevgi gözü kör edebiliyor.Eltine karşıda onun gibi olarak karşılık ver bence tabı hala savasacak gucun varsa. O cazgırsa sende ol cekınme eşinle aran bu yuzden bozulucaksada bozulsun sana cazgırlık yapana yapmak haktır bence.

Elti nicin bu kadar dusman? Gerekcesi ne?
Durup dururken mi boyle? Hasta mi bu insan? Seni bu kadar sevmemesinin bir sebebi olmali.

Elti nicin bu kadar dusman? Gerekcesi ne?
Durup dururken mi boyle? Hasta mi bu insan? Seni bu kadar sevmemesinin bir sebebi olmali.
...

Neden düşman olduğumuzu hiçbir zaman anlamış değilim. Ama hiçbir zaman sevmedik birbirimizi. Hep soğuktu aramız...En son da eşime kızıp benden çıkardı acısını...

Yeni bir evlilikte böyle bir kötü olayların yaşanması çok üzücü.
Eşiniz de sanırım bir tarafta ailem bir tarafta eşim olarak gördüğü için bir şey yapamıyor.Tabi yine de ne olursa olsun kim haksızsa bunu görüp haklıyı savunması gerekir.
Siz bence artık yapılanları alttan almayın iyi olmaya çalışmayın eğer iyi olmayı isteselerdi sizin iyi hallerinizi görmezlikten gelemzlerdi.
Eğer çözümse gidip görüşmemek bir daha görmeyin bile.
Eşinizle de konuşun bir güzel. Hakkınızda hayırlısı olsun.İnşallah bundan sonraki süreçte sorunlar yaşamazsınız

Back
X