Uyku uyku uyku

remeye

olumlu düşünmeli
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
33
7
Gunduz gayet normalim taki uyku vakti gelince is degisiyor yataga girdigim an beynimde binlerce tilki ya hirsiz girerse ya sunu gotururse ya deprem olursa uyuyor olursam ya bisey olursa gibi sacma sapan binlerce fikir sonuc bir ses duyuyorum disardan gelen tikirti vs hirsiz geldi girecek, kopekler havlar deprem olacak ve gene uykusuz gun neyapmam lazim pskolog yardimi almam gerekirmi sizce neyapmaliyim bu arada kusura bakmayin sacma sapan yazdim uykusuzluktan olecem resmen

çok iyi anlıyorum seni.
yatmadan önce her şeyi bir kez kontrol et ve uyku saatinden biraz erken gir odana.
yataktan uzak bir yerde tütsü yak ya da kokulu mum.
papatya çayı iç, müzik dinle. video falan izle biraz.
en çok önerdiğim kitap okumak.
uykun gelince hemen yatma iyice gelmesini bekle.
:KK31:

Canım kızım dığdugundan beri bende aynıyım.ya deprem olursa ev yıkılırsa kızımın yanında olamazdam sabaha kadar onun odasının kapısında oturdugumu bilirim.ya hırsız girerse kızım o esnada uyanırsa hırsız zarar verirse diye düşünceler aklımda dolasırken geçen hafta yatak odamın cami zorlanmıs.ben korkudan evde kendi gölgemden kırkmaya başladım.eşim çözüm olarqk eve alarm taktırdı daha rahatım birkaç gündür depremdede uyarıyormus.ya böyle bişey yap sende yada piskologa git ama alarm sorunumu çözdü

Bence dua et ve tam teslim ol Allaha bende düşünüyorum ama uykularını kaçıracak kadar değil hemen ayetel kürsüyi Felak nas isde diğer dua ve Süreleri okuyorum ve bir Allahı bir sin nur Allahi Nursun yetmis bin ayetel kursı etrafımiza dursun diyorum ve ölecek şek yada bunlar başımıza geleceksen dua dan başka bişey engel olamaz Allahın izniyle ama bunla beraber bence bi psikoloğa gitmesinin

Sanirim kaygi bozuklugunuz var:)bi doktora danisin.zaten doktorlar da normal hayatinizi etkileyecek boyuttaysa yardim almayi tavsiye eder:)
Gunduz gayet normalim taki uyku vakti gelince is degisiyor yataga girdigim an beynimde binlerce tilki ya hirsiz girerse ya sunu gotururse ya deprem olursa uyuyor olursam ya bisey olursa gibi sacma sapan binlerce fikir sonuc bir ses duyuyorum disardan gelen tikirti vs hirsiz geldi girecek, kopekler havlar deprem olacak ve gene uykusuz gun neyapmam lazim pskolog yardimi almam gerekirmi sizce neyapmaliyim bu arada kusura bakmayin sacma sapan yazdim uykusuzluktan olecem resmen

Ahhh ahh bense tam tersi 1 saat uyumak icin canimi veririm ama kizlarim sabah ezaniyla kalkiyor inlar yatincada rutin isler uyuyamiyorum bence dua et guzelce yat uyu benim yerimede uyuyun:KK43:

hamilelikle hormonal fiziksel hepsi değişince böyle etki olmuş okb olabilir psikiyatr a gidin.stresli bir hamilelik mi geçirdiniz bilmiyorum.

X