uykuda atılan mesaj

Hellen1330

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
165
4
48
İstanbul
bayanlar kafamı kurcalayan bir konu var sanırım farkında olmadan uykumda mesaj attmısım hiç mi hiç hatırlamıyorum ve mesajı silmişimde böyle bir hastalık var mı belirtileri bu olan nasıl önleyebilirim fikriniz var mı

Canım bu bi hastalık değil ki. Uyku sersemi bazen ben de mesajlara cevap veriyor sonra da siliyorum. Olur öyle arada 😂

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bu bi hastalık değil ki. Uyku sersemi bazen ben de mesajlara cevap veriyor sonra da siliyorum. Olur öyle arada 😂

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok bu normal bi cevap verme değil ki hiç samimiyetimin olmadığı birine saçma sapan şeyler yazmışım önceleri hesabıma birinin girdiğini düşündüm sonradan uykumda atmış olabileceğimi düşündüm bilemiyorum kafam cok karısık

Bi ara sevgilim beni aramis uykudan uyanip konusmusum biseyler anlatmisim telefonu kapatmisim.bi sure sonra iyice uykum acilinca sevgilimi arayip fircaladim neden beni aramadin haber vermedin diye.
Megersem biz konusmusuz kayitlara bakinca gordum :)

Muhtemelen seninkide oyle biseydir takma kafana.

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

devam eder mi bu durum diye korkuyorum açıkcası :/

Benim kardesim de mesaj atmisti birine alakasiz biri ama yazdiklari da sacma kelimelerdi birbiriyle alakasiz kelimeler.. Oluyor yani beyin uyumuyor iste :)

devam eder mi bu durum diye korkuyorum açıkcası :/

Ya bende uni.donemimde benzer olay yasadimm..uyuyordum uyandimki eski konusmadigim ev ark.ma msj attigim hissine kapildim.ama cok cok gercekti.mezundu kiz.uzun zamandir gormuyodum felan
Okadar canm sklmstiki oturup annemi arayip aglamistim..sonra o numarayi aradim.aradiginz kisiye ulasilamiyo diyodu.rahatlamistim uzun zaman olunca degistirmis olcagi ihtimali geldi aklima.ama ilgincti yani o anki duygularim.ruyadir felan dediler ama gercekti sanki..bi defa oldu daha olmadi cok sukur

büyük ihtimalle öyle sandın yarı uykudayken oluyor öyle banada çok olmuştu ama bu defa bennim öyle değil yazılmış ve silinmiş ekran görüntüsünü falan yolladı yazdığım arkadaş öyle gördüm başkasıda girmiş olabilir belki ama benimde yazmıs olma ihtimalim var uykudayken

dün gece tam uykuya yeni daldığım sırada bir arkadaşım aradı. aramasını reddedip, '' kanka şuan sayıkarım uyyomm aramasana sorenra '' aynen bunu yazıp yollamışım kıza. sabah farkettim hiç hatırlamıyorum yani. korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum, ben hep yapıyorum.

siz anlatınca aklıma geldi..bende birgün gece 11 sıralarında acilen lazım olan bir numarayı arkadaşıma telefon açıp sordum...
o da bana tamam mesaj olarak atayım dedi.. attı da...sabah okulda görüştük, bende o muhabbetten anlatıyorum bişeyler, işte aradım şöyle oldu böyle oldu, sağolasın seni de rahatsız ettim o saatte diye, saf saf baktı yüzüme
neyi anlatıyorsun anlamıyorum diyor....ee işte numara aldım ya senden gece, onu diyorum dedim,..ne numarası yaa iyimisin sen diyor
asıl sen iyimisin kızım kendin mesaj attın bana diyorum...senin kafana saksı mı düştü falan dedi.. ay delirecektim...
sonra mesajlara girdi baktı aaaaaa doğru valla, nasıl olur yahu ben hiçbişey hatırlamıyorum diyor...
hala hatırladıkça güleriz bu mevzuyu....
olabilir yani, olmayacak şey değil..uyku sersemliği...

Şu telefonlar beyninize yakın yerdeyken uyumasanız böyle şeyler olmaz.. Çook zararlı çok..

bende nisanliyken rüyamda nisanlim beni aradigini görüyorum birden tel kapaniyo bende onu ariyorum gece adam teli aciyo sersem sersem fircaladim birsürü diyorum beni neden aradin aradim dio bak diyorum bunun hesabini fena sorarim meger ben rüya görmüsüm:)

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de yapmistim bir kere. Sabah sabah uyandim tesadufen gonderilen kisminda mesaji gordum. Hic baglanti kurmadigim bi cocuga annemden falan bahsetmisim bi seyler anlatmışım ama o kadar normal yazmışım ki. Sabah gorunce kendime sasmistim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hiç yapmam öyle şeyler çünkü telim kapalıdır geceleri. siz de kapatın inanın daha iyi uyursunuz ve daha zinde kalkarsınız. ayrıca bu tür saçmalıklarla da uğraşmazsınız

bende yapiyorum ama yazisirken uyuyakaliyorum genelde sacma sapan seyler yaziyorum.

ama bi kez gece usuyup uyandim.dolaptan ustume hirka giyip yattim.elime telefonu aldim.sevgilimden once uyumustum o yuzden mesaj aticam ona. benim askim uyumusmu diye.mesaji yazarken uyuyakalmisim.sabah actim okudum gonderdigim mesaji.benim askim hirkayi cok mu sevmis yaziyo:)))okuyunca bu mesaj ne diye biraz yaygara koparmisti.kendi kafasinda hatlari karistigimi dusundu galiba.tamda guvenini sarstigim bi donemde boyle bi mesaj kotu olmustu.:)

ben de yapıyorum bazen sonrada aynen silip unutuyorum ne yazdığıma gelince saçma sapan bi kaç cümle bi ara artık teli başka yerlere koyuyordum ki kalkıp açıp mesaj atmayayım diye

Benim de başıma böyle bir şey gelmişti.O gün çok yorgundum gece de geç saat saçma saçma şeyler yazıp göndermişim.Sabah baktım inanamadım.Sonra özür diledim o kişiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…