- Konu Sahibi Hellen1330
-
Canım bu bi hastalık değil ki. Uyku sersemi bazen ben de mesajlara cevap veriyor sonra da siliyorum. Olur öyle arada 😂
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bayanlar kafamı kurcalayan bir konu var sanırım farkında olmadan uykumda mesaj attmısım hiç mi hiç hatırlamıyorum ve mesajı silmişimde böyle bir hastalık var mı belirtileri bu olan nasıl önleyebilirim fikriniz var mı
Bi ara sevgilim beni aramis uykudan uyanip konusmusum biseyler anlatmisim telefonu kapatmisim.bi sure sonra iyice uykum acilinca sevgilimi arayip fircaladim neden beni aramadin haber vermedin diye.
Megersem biz konusmusuz kayitlara bakinca gordum :)
Muhtemelen seninkide oyle biseydir takma kafana.
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
devam eder mi bu durum diye korkuyorum açıkcası :/
Benim kardesim de mesaj atmisti birine alakasiz biri ama yazdiklari da sacma kelimelerdi birbiriyle alakasiz kelimeler.. Oluyor yani beyin uyumuyor iste :)
Ya bende uni.donemimde benzer olay yasadimm..uyuyordum uyandimki eski konusmadigim ev ark.ma msj attigim hissine kapildim.ama cok cok gercekti.mezundu kiz.uzun zamandir gormuyodum felan
Okadar canm sklmstiki oturup annemi arayip aglamistim..sonra o numarayi aradim.aradiginz kisiye ulasilamiyo diyodu.rahatlamistim uzun zaman olunca degistirmis olcagi ihtimali geldi aklima.ama ilgincti yani o anki duygularim.ruyadir felan dediler ama gercekti sanki..bi defa oldu daha olmadi cok sukur
bayanlar kafamı kurcalayan bir konu var sanırım farkında olmadan uykumda mesaj attmısım hiç mi hiç hatırlamıyorum ve mesajı silmişimde böyle bir hastalık var mı belirtileri bu olan nasıl önleyebilirim fikriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?