Uykuda karabasan yaşıyormusun?

aslında ne olursa olsun korkmamak lazım. oncesıne kadar cok korkuyordum ama o gozlerı gordukten sonra hıc korkmuyorum. sadece bıraz canım acıyor. o kadar bı keresındede benı bır dovdu kızlar anneme anlatıyorum yok sen ruya gormussundur dıyor. vallahıde bıllahıde ben yıne duaya baslamıstım okumaya odanın camında yandakı annemın odasının ısıgını goruyorum (annemlerde kalmıstım) hem ısıga bakıyorum hemde duayı bıtımrye calısyorum ama ne hımetse hep duanın sonu gelmeden duanın en basına gelıyorum tam o sırada bana bır caktı , oboovvvv kımseden oyle dayak yememıstım suratım felc gecıyorum sandım o hısımla uyanmısım yıne :53: :53:

aslında ne olursa olsun korkmamak lazım. oncesıne kadar cok korkuyordum ama o gozlerı gordukten sonra hıc korkmuyorum. sadece bıraz canım acıyor. o kadar bı keresındede benı bır dovdu kızlar anneme anlatıyorum yok sen ruya gormussundur dıyor. vallahıde bıllahıde ben yıne duaya baslamıstım okumaya odanın camında yandakı annemın odasının ısıgını goruyorum (annemlerde kalmıstım) hem ısıga bakıyorum hemde duayı bıtımrye calısyorum ama ne hımetse hep duanın sonu gelmeden duanın en basına gelıyorum tam o sırada bana bır caktı , oboovvvv kımseden oyle dayak yememıstım suratım felc gecıyorum sandım o hısımla uyanmısım yıne :53: :53:

senin yaşadıkların daha farklı
benim hep merak ettiğim hani panikleyip uaynmaya çalışıyoruz ya
dua falan okuyoruz
acaba hiçbirşey yapmasak kendimizi o boşlupğa bıraksak sonuç ne olur
ölürmüyüz acaba
saçma bir düşünce ama ne biliym merak ettim

senin yaşadıkların daha farklı
benim hep merak ettiğim hani panikleyip uaynmaya çalışıyoruz ya
dua falan okuyoruz
acaba hiçbirşey yapmasak kendimizi o boşlupğa bıraksak sonuç ne olur
ölürmüyüz acaba
saçma bir düşünce ama ne biliym merak ettim

oNUDA denedım canı ama oyle hıcbısey olmadan duramıyorsun mumkun degıl. cok fazla sıkıstırıyor kurtulamk ıcın okuyayım arı dıyorsun ondada rahat bırakmıyor. O yasadıgımız sey aslında 2-3 sanıye falan suruyor ama sana o kadar cok uzun zamanmıs gıbı gelıyorkı mecbıren can havlıyle baslıyon ayetel kursıye.

okumadığım dua yok inanın ama yinede oluyor
hemde küçüklüğümden beri öyle bende bir anormallik var kesin
allahın gücüne gitmesin bir ara sabah namazına kalkardım her gün namazı kılıp yatınca olurdu
birde ramazanda oruca kalkıp yiyip yatınca olurdu

aynısı!!! karabasan nedir ben haala anlamış değilim,yani 3 harflilerden farkı ne bunun??bende bu karabasan denilen olayı senelerdir yasıorum.allahım ne dualar ne dualar okuorumda bazen öle uyanıorum yada sesimi duyan kim varsa evde o uyandıorr beni.yoksa ben bagıırp duuruomuusm.daha yeni bu sabah oldu,resmen rüyamda seytanın insan suretine bürünmüş halini gördüm tövbe tövbe.beni kandırmaya çalışıodu.
bu snaıırm uyurken düşündgmz seylerle psikolojimizle çok alakalı.artık ben başka bi terim bulamıorum buna çnkü.hocayada sordum ben bunu,sadce yatarken abdest alıp yatmamı söledi.aslında hep dua eder yatarım ama neden oluyor bilmiorum.
benm rüyalarımda bi garip zaten,,bi gün kuarnı kerim görürüm rüyamda,,bigün seytan..gülsemmi aglasam mı bilmiom:44:

Son düzenleme:
aynısı!!! karabasan nedir ben haala anlamış değilim,yani 3 harflilerden farkı ne bunun??bende bu karabasan denilen olayı senelerdir yasıorum.allahım ne dualar ne dualar okuorumda bazen öle uyanıorum yada sesimi duyan kim varsa evde o uyandıorr beni.yoksa ben bagıırp duuruomuusm.daha yeni bu sabah oldu,resmen rüyamda seytanın insan suretine bürünmüş halini gördüm tövbe tövbe.beni kandırmaya çalışıodu.
bu snaıırm uyurken düşündgmz seylerle psikolojimizle çok alakalı.artık ben başka bi terim bulamıorum buna çnkü.hocayada sordum ben bunu,sadce yatarken abdest alıp yatmamı söledi.aslında hep dua eder yatarım ama neden oluyor bilmiorum.
benm rüyalarımda bi garip zaten,,bi gün kuarnı kerim görürüm rüyamda,,bigün seytan..gülsemmi aglasam mı bilmiom:44:

senin yaşadıkların biraz rüye gibi sanırım
ben bunları yaşarken uyanık oluyorum

sadece boşluğa düşsem o kadar kormuyorum ama cumartesi gece çok korktum
babam şehir dışındaydı annemin yanına yattım
gece kalktım su içtim tekrar yattım ve daha uyumadım ama tam dalmak üzereydim
başımda annem ben yine kitlendim hareket falan edemiyorum
böyle sinirli bir yüz ifaesi var ama annem yanımda uyuyor
o an panikle içimden ne dua geldiyse okudum ama acayip korktum

Daha fazla korkmayayım diye her cevabı okumadım. Çekik göz falan yazılmış... Ayyy Allah korusun ya. :18:

Benim diyeceğim şu. Anneni yanında uyurken başında sinirli bir şekilde dikilirken görmüşsün ya, ben de annem diğer odada uyuyorken annemi duvarda gördüm. :53: :18::18: Bağdaş kurmuş duvarda ayakları yerden kesik yani, bana sinirli bir şekilde bakıyordu. Şeffaftı ama. :18: Allah bir daha yaşatmasın. Küçüktüm o zaman. Ama capcanlı duruyor o an beynimde. Bu karabasan değil tabi, diğer anlamda bir şey. Sen hem bir doktora git, hem de bol bol duanı oku. Seninki karabasandan öte bir durum bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
doktor süreci biraz uzun sanırım
çünkü seni yatırıyorlar hastaneye uyku merkezinde uyutuyorlar falan
zaten işim dolayısıyla şuan öyle birşey olamaz
yanlız bende uykuda konuşma birde yürüme var
bunun için psikiyatrise gitmeyi düşünüyorum

bizim komşumuz vardı kadın durup duruken bayılırdı başını sağa sola sanki dövüyorlarmış gibi çevirirdi. insan kednisi öyle elini kolunu çeviremez buna inanın hep başında dua okurduk ellerini sıkı sıkı tutardık kendisine zarar vermesin diye. doktora gittiler her türlü tahlil yapıldı bir teşhis konulamadı. en son tanıdık çok değerli öyle büyü gibi işlerle uğraşmayan bir hoca vardı ona götürdüler. iyileşti ama her sene tekrarlanılıyormuş. üzerinden duayı eksik etmiyor çıkardığı anda 3 harfliler çalıyormuş tekrar rahatsızlandığı anda duasını tekrar yazdırıyorlar. allah korusun hepimizi.
bu tür durumalrda dua etmekten başka çaremiz yok ama sürekli düşünürseniz bu bilinçaltınızda yer eder psikolojiniz bozulur. onun için dua okuyun tekrar görecekmiyim diye düşünmeyin dualar beni korur görmem diye düşünün. bu şeytanın işi bizleri korkutup maneviyattan uzaklaşmamız için yapılan bir oyun sadece. birde manevi olarak kim sağlamsa onunla uğraşırlarmış bunuda unutmayın. duayı dilimizden eksik etmemeliyiz. allah yardımcımız olsun.

banada oluyordu bu. lisedeyken sık sık olurdu. dra gittim günlük yaşamında sinirlendiğin şeyler bilinç altından çıkıyor dedi. ve yine olacak diye düşünüp uyuma sakın dedi. hiç aklına getirme dedi. bide passiflora yazmıştı. geçti gitti.
yalnız seneler sonra strese girdiğimde tekrarlamaya başladı bende cevşen takıyorum yatarken peygamber efendimizin yaptığı gibi fatiha, 3 ihlas, 3 felak, 3 nas, 1 ayetel kürsi okuyarak elime hu diye üfleyip tüm vucudumu sıvazlıyorum. bi deneyin isterseniz. ve yine olacak diye düşünürseniz olur, düşünmeyin, Allaha sığının.

Kızlar yazıların çoğunu okyamadım tırstığım için. İnşallah atlatırsın bu dönemi arkadaşım.

ay canım banada sık sık oluyordu anlatılmaz bir durum feci yani çığlık atıyorsun ama kimse duymuyor gibi,neyse annem yastığımın altına at kestanesi koydu günden beri hiç lmadı bir dene istersen:29:

muska mı?
yani burda bazı şeyler gördüğünü yazanlar var, onlar belki bunu yapabilirler ama senin uyanamama sorunun varmış.
bendede üzerimde bir baskı uyanamama ve konuşamama durumum vardı ve dr stresebağlamıştı.
duayı yatmadan etmek ve düşünmemek yada hafif bi passiflora yetecektir bence.

muska mı?
yani burda bazı şeyler gördüğünü yazanlar var, onlar belki bunu yapabilirler ama senin uyanamama sorunun varmış.
bendede üzerimde bir baskı uyanamama ve konuşamama durumum vardı ve dr stresebağlamıştı.
duayı yatmadan etmek ve düşünmemek yada hafif bi passiflora yetecektir bence.

evet canım dediğin gibi ben daha iki gün önce erkek arkadaşımdan ayrıldım
banada sanki strese bağlı çıkıyormuş gibi geliyor
ama annem böyle şeylere çok inanır:34:

bana evlendikten sonra musallat oldular.
hiç bilmezdim karabasan felan...!

hatta kızlar aklıma gelmişken sizden de görüş alayım.
hamile olup olmadığımı tam hatırlamıyorum.

eşimi işe yolcu ettikten sonra uyumuşum.uyandım saat 10 a on var.
eşimin belden aşağısını görüyorum.belden yukarısı yok.
arkasından da arkadaşı geliyor.arkadaşını sadece hissediyorum görmüyorum nasıl ki eşimin belden yukarısını görmüyorsam.
eşim ayak tarafıma oturdu.(zaten ne konuşabiliyorum ne de ahreket edebiliyorum.üzerimde ağırlık!sadece gözlerimle takip ediyorum)
arkadaşı da onun karşısına geçti.arkadaşı'oğlum senin bu saatte ne işin var evde'dedi.
eşimde'eşimi çok özledim de o yüzden geldim'dedi.
sonra eşim birden karnımın sağ tarafına yattı.sonra genital bölgemden '100 den geriye doğru sayması çok zevkli oluyor 'dedi.100 den geriye doğru saydı ve tam 95 te ben kendime geldim.baktım saate yine 10 a on var.
dua felan okudum.yataktan kalkamıyorum.bi daha gözüm dalmış o arada.yine uyandım.eşimin sadece kafasının yarısı karşımda.o anda hemen kendime geldim saat yine 10 a on vardı.:18::18:
bu olayı herkese anlattım.kafan karışmıştır dediler.

ama aklıma takılan soru şu,
hamileydim ve bebeğim hep sağ tarafımdaydı.yani doktor ult. a koyduğunda hemen sağ tarafımda çıkıyordu.ve ben 95. günü kalp durması sonucu kürtaj oldum.

siz olsanız nasıl yorumlardınız?

arkasından da arkadaşı geliyor.arkadaşını sadece hissediyorum görmüyorum nasıl ki eşimin belden yukarısını görmüyorsam.
eşim ayak tarafıma oturdu.(zaten ne konuşabiliyorum ne de ahreket edebiliyorum.üzerimde ağırlık!sadece gözlerimle takip ediyorum)
arkadaşı da onun karşısına geçti.arkadaşı'oğlum senin bu saatte ne işin var evde'dedi.
sonra eşim birden karnımın sağ tarafına yattı.sonra genital bölgemden '100 den geriye doğru sayması çok zevkli oluyor 'dedi.100 den geriye doğru saydı ve tam 95 te ben kendime geldim.baktım saate yine 10 a on var.
dua felan okudum.yataktan kalkamıyorum.bi daha gözüm dalmış o arada.yine uyandım.eşimin sadece kafasının yarısı karşımda.o anda hemen kendime geldim saat yine 10 a on vardı.:18::18:

hamileydim ve bebeğim hep sağ tarafımdaydı.yani doktor ult. a koyduğunda hemen sağ tarafımda çıkıyordu.ve ben 95. günü kalp durması sonucu kürtaj oldum.

canım yaşadığın çok korkunç bir durum
sonradan yaşadığın acı bir durum önceden sana malum olmuş

biraz korkarak okudum gerçekten çok tuhaf şeyler yaşamışsınız minikyaramaz.bende çok korkarım böyle şeylerden.
Allahıma binlerce şükür buna benzer şeylerle karşılaşmadım.karabasan olayınıda hiç yaşamadım.
zaten sizin anlattığınız gibi birşey yaşasaydım kalbim durabilir dilim tutulabilirdi:18::18::18:
siz gene mekanetli davranmışsınız.
peki sık sık birşeyler oluyor mu uykunuzda bu olaydan sonra??

ha bu arada doksanbeş rakamınıda hayretle düşünüyorum..
bebeğinizin kalbi durmuş..(çok geçmiş olsun)

Back
X