bugün çok kötü bir gece geçirdim berbattı karabasanmı bilmiyorum ama hala etkisindeyim
ne oldu canım ya merak ettim
gece olan garip olaylar konusunda uzman sayılırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün çok kötü bir gece geçirdim berbattı karabasanmı bilmiyorum ama hala etkisindeyim
ne oldu canım ya merak ettim
gece olan garip olaylar konusunda uzman sayılırım
aslında ne olursa olsun korkmamak lazım. oncesıne kadar cok korkuyordum ama o gozlerı gordukten sonra hıc korkmuyorum. sadece bıraz canım acıyor. o kadar bı keresındede benı bır dovdu kızlar anneme anlatıyorum yok sen ruya gormussundur dıyor. vallahıde bıllahıde ben yıne duaya baslamıstım okumaya odanın camında yandakı annemın odasının ısıgını goruyorum (annemlerde kalmıstım) hem ısıga bakıyorum hemde duayı bıtımrye calısyorum ama ne hımetse hep duanın sonu gelmeden duanın en basına gelıyorum tam o sırada bana bır caktı , oboovvvv kımseden oyle dayak yememıstım suratım felc gecıyorum sandım o hısımla uyanmısım yıne![]()
![]()
senin yaşadıkların daha farklı
benim hep merak ettiğim hani panikleyip uaynmaya çalışıyoruz ya
dua falan okuyoruz
acaba hiçbirşey yapmasak kendimizi o boşlupğa bıraksak sonuç ne olur
ölürmüyüz acaba
saçma bir düşünce ama ne biliym merak ettim
okumadığım dua yok inanın ama yinede oluyor
hemde küçüklüğümden beri öyle bende bir anormallik var kesin
allahın gücüne gitmesin bir ara sabah namazına kalkardım her gün namazı kılıp yatınca olurdu
birde ramazanda oruca kalkıp yiyip yatınca olurdu
aynısı!!! karabasan nedir ben haala anlamış değilim,yani 3 harflilerden farkı ne bunun??bende bu karabasan denilen olayı senelerdir yasıorum.allahım ne dualar ne dualar okuorumda bazen öle uyanıorum yada sesimi duyan kim varsa evde o uyandıorr beni.yoksa ben bagıırp duuruomuusm.daha yeni bu sabah oldu,resmen rüyamda seytanın insan suretine bürünmüş halini gördüm tövbe tövbe.beni kandırmaya çalışıodu.
bu snaıırm uyurken düşündgmz seylerle psikolojimizle çok alakalı.artık ben başka bi terim bulamıorum buna çnkü.hocayada sordum ben bunu,sadce yatarken abdest alıp yatmamı söledi.aslında hep dua eder yatarım ama neden oluyor bilmiorum.
benm rüyalarımda bi garip zaten,,bi gün kuarnı kerim görürüm rüyamda,,bigün seytan..gülsemmi aglasam mı bilmiom:44:
sadece boşluğa düşsem o kadar kormuyorum ama cumartesi gece çok korktum
babam şehir dışındaydı annemin yanına yattım
gece kalktım su içtim tekrar yattım ve daha uyumadım ama tam dalmak üzereydim
başımda annem ben yine kitlendim hareket falan edemiyorum
böyle sinirli bir yüz ifaesi var ama annem yanımda uyuyor
o an panikle içimden ne dua geldiyse okudum ama acayip korktum
muska mı?
yani burda bazı şeyler gördüğünü yazanlar var, onlar belki bunu yapabilirler ama senin uyanamama sorunun varmış.
bendede üzerimde bir baskı uyanamama ve konuşamama durumum vardı ve dr stresebağlamıştı.
duayı yatmadan etmek ve düşünmemek yada hafif bi passiflora yetecektir bence.
bana evlendikten sonra musallat oldular.
hiç bilmezdim karabasan felan...!
hatta kızlar aklıma gelmişken sizden de görüş alayım.
hamile olup olmadığımı tam hatırlamıyorum.
eşimi işe yolcu ettikten sonra uyumuşum.uyandım saat 10 a on var.
eşimin belden aşağısını görüyorum.belden yukarısı yok.
arkasından da arkadaşı geliyor.arkadaşını sadece hissediyorum görmüyorum nasıl ki eşimin belden yukarısını görmüyorsam.
eşim ayak tarafıma oturdu.(zaten ne konuşabiliyorum ne de ahreket edebiliyorum.üzerimde ağırlık!sadece gözlerimle takip ediyorum)
arkadaşı da onun karşısına geçti.arkadaşı'oğlum senin bu saatte ne işin var evde'dedi.
eşimde'eşimi çok özledim de o yüzden geldim'dedi.
sonra eşim birden karnımın sağ tarafına yattı.sonra genital bölgemden '100 den geriye doğru sayması çok zevkli oluyor 'dedi.100 den geriye doğru saydı ve tam 95 te ben kendime geldim.baktım saate yine 10 a on var.
dua felan okudum.yataktan kalkamıyorum.bi daha gözüm dalmış o arada.yine uyandım.eşimin sadece kafasının yarısı karşımda.o anda hemen kendime geldim saat yine 10 a on vardı.:18::18:
bu olayı herkese anlattım.kafan karışmıştır dediler.
ama aklıma takılan soru şu,
hamileydim ve bebeğim hep sağ tarafımdaydı.yani doktor ult. a koyduğunda hemen sağ tarafımda çıkıyordu.ve ben 95. günü kalp durması sonucu kürtaj oldum.
siz olsanız nasıl yorumlardınız?
bana evlendikten sonra musallat oldular.
hiç bilmezdim karabasan felan...!
hatta kızlar aklıma gelmişken sizden de görüş alayım.
hamile olup olmadığımı tam hatırlamıyorum.
eşimi işe yolcu ettikten sonra uyumuşum.uyandım saat 10 a on var.
eşimin belden aşağısını görüyorum.belden yukarısı yok.
arkasından da arkadaşı geliyor.arkadaşını sadece hissediyorum görmüyorum nasıl ki eşimin belden yukarısını görmüyorsam.
eşim ayak tarafıma oturdu.(zaten ne konuşabiliyorum ne de ahreket edebiliyorum.üzerimde ağırlık!sadece gözlerimle takip ediyorum)
arkadaşı da onun karşısına geçti.arkadaşı'oğlum senin bu saatte ne işin var evde'dedi.
eşimde'eşimi çok özledim de o yüzden geldim'dedi.
sonra eşim birden karnımın sağ tarafına yattı.sonra genital bölgemden '100 den geriye doğru sayması çok zevkli oluyor 'dedi.100 den geriye doğru saydı ve tam 95 te ben kendime geldim.baktım saate yine 10 a on var.
dua felan okudum.yataktan kalkamıyorum.bi daha gözüm dalmış o arada.yine uyandım.eşimin sadece kafasının yarısı karşımda.o anda hemen kendime geldim saat yine 10 a on vardı.:18::18:
bu olayı herkese anlattım.kafan karışmıştır dediler.
ama aklıma takılan soru şu,
hamileydim ve bebeğim hep sağ tarafımdaydı.yani doktor ult. a koyduğunda hemen sağ tarafımda çıkıyordu.ve ben 95. günü kalp durması sonucu kürtaj oldum.
siz olsanız nasıl yorumlardınız?