Koruma çemberi yapıp uyuyun, evinizi sirkeli su ile temizleyin, ve gün içinde evde sesli şekilde her odada kuran okuyun, ben yaşıyordum kabuslar falan normalde uykuda oldugumu kabus oldugunu bilip uyanırdım ama bi yerden sonra uyanamamaya başladım sadece sabah ezanı okununca uyanıyordum ezan başlar başlamaz kurtulurdum ve dışarıda köpekler neredeyse birbirini yerdi normalde hiç öyle yapmazlar ama ben bunları yaşadığım zaman oluyordu ki hayvanlar bazı şeyleri hisseder bilirsiniz az çok. ben koruma çemberinin çok faydasını gördüm özellikle. dua okuyup uyumak tam çözüm olmadı bendede hafif de olsa aynı şeyler devam ediyorduYaklaşık 1 senedir hemen hemen her gün cekiyorum bu sıkıntıyı uyanmak isteyip uyanamamak bi ara olmadı yeni ev almiştik hatta kurtuldum dedim yok sonra geri başladı evimi odamı temiz tutmaya çalışıyorum filan ama usandım artık hep yalnız kalınca oluyor eşimi 6’da işe savuşturuyorum sonra geri uyuyunca hep ayni şeyler dua ediyorum ayetel kursi nas felak etrafa üfler yatarım başta etkisini görürsüm şimdi yok olmuyor ne yapmam gerekiyor varmı benim gibi bu durumu yaşayıp kurtulan
Anlarmısınız bu durumlardan ben 4 gün önce 2 gece ard arda yaşadım benzer durumu sonra zaten koruma çemberi ile ancak uyuyabiliyorum artık duşta bile uzun süre kalamıyorum evde perde açık olunca karanlıklar içinden biri izliyor gibi hissediyorum normalde hiç böyle bi problemim yoktu ama hamile kadında olur böyle dedi annem falan gerçekten kabuslarım çok garip hal almaya başladıNasıl görüyorsun? Ne şekilde??
Aynen katılıyorum bir kez yaşadım tekrarı olmaz umarım bu şekilde bilimsel açıklamasını okumuştum çok rahatladım.Karabasanın dinle, cinle, şeytanla alakası yok. Bir çeşit uyku felci. Beyniniz uyanıyor bedeniniz uyanmıyor. Bu da sanıyorum rem sırasında uykunuz bölündüğü için oluyor. Eşiniz için kalkmayın, geçer.
Kuran okumayı bilmiyorum malesefKoruma çemberi yapıp uyuyun, evinizi sirkeli su ile temizleyin, ve gün içinde evde sesli şekilde her odada kuran okuyun, ben yaşıyordum kabuslar falan normalde uykuda oldugumu kabus oldugunu bilip uyanırdım ama bi yerden sonra uyanamamaya başladım sadece sabah ezanı okununca uyanıyordum ezan başlar başlamaz kurtulurdum ve dışarıda köpekler neredeyse birbirini yerdi normalde hiç öyle yapmazlar ama ben bunları yaşadığım zaman oluyordu ki hayvanlar bazı şeyleri hisseder bilirsiniz az çok. ben koruma çemberinin çok faydasını gördüm özellikle. dua okuyup uyumak tam çözüm olmadı bendede hafif de olsa aynı şeyler devam ediyordu
O zaman telefondan aç evde dinle canım o da seni rahatlatır.Kuran okumayı bilmiyorum malesef
Tamam canım yapcam inşallah.O zaman telefondan aç evde dinle canım o da seni rahatlatır.
Neden karabasan cin seytan vs şeylerle alakasımı var anlamadım3- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak, mesaj yazmak yasaktır
Mune
üzgünüm konu sahibi .
koruma çemberi nedirKoruma çemberi yapıp uyuyun, evinizi sirkeli su ile temizleyin, ve gün içinde evde sesli şekilde her odada kuran okuyun, ben yaşıyordum kabuslar falan normalde uykuda oldugumu kabus oldugunu bilip uyanırdım ama bi yerden sonra uyanamamaya başladım sadece sabah ezanı okununca uyanıyordum ezan başlar başlamaz kurtulurdum ve dışarıda köpekler neredeyse birbirini yerdi normalde hiç öyle yapmazlar ama ben bunları yaşadığım zaman oluyordu ki hayvanlar bazı şeyleri hisseder bilirsiniz az çok. ben koruma çemberinin çok faydasını gördüm özellikle. dua okuyup uyumak tam çözüm olmadı bendede hafif de olsa aynı şeyler devam ediyordu
nörolojik bi sorun da olabilir hemen cine büyüye bağlamamak gerek. mesela sırt üstü yatmazsan olmuyormuş yatış pozisyonuyla da alakalı olabilir rem uykusunda problem olabilir
Peygamber efendimizin yaptığı birşey 7 ayetel kürsi okuyorsun sagına, soluna, ön ve arka, alt üst ve son olarak okuyup içine çekiyorsun nefesi böylece içerden ve dışarıdan her kötülükten seni koruyorkoruma çemberi nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?