Uykuda karabasan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Uyku felci bu
Beyin uyanıyor, beden uyuyor
Stresli bir yaşamınız varsa olabilir
Sabah uykunuz bölündüğü için olabilir
Dolu mideyle uyuyorsanız ondan olabilir
Bir de sırt üstü yatmayın

Canım burada berjbern denir hamile kadınlara yapılır bi tür dua muska gibi kızın annesi yaptırır yani parasını o verir hamilelik boyunca banyo hariç boyundan çıkarılmaz çocuk doğduğunda da bi süre yastığında saklanır bi sordur etrafına canım ve bide çengelli iğner var ya ondan her zaman üstğnde bulunsun tüm çamaşırlarına tak çok faydasını görürsün

Sizde hamile değşlseniz çengelli iğne taşıyın bide dikkat ederseniz adete yakın oluyordur yada yumurtlama zamanı bi tarihlerine dikkat edin

Evet sorunun ne olduğunu çözmeye çalışıyorum. Ama anneniz doğru demiş hamileler çok yaşıyor:)

Deniyim Bi canım sagol valla şu sıra çok tedirginim bu durumdan kabuslar aşırı etkiledi beni normalde gece 12 de bıraksan mezarlıkta dolaşırım cesaretim vardır ama nolduysa birden oldu böyle normal halimden eser kalmadı

tabiki önce dua ama kafandan da silmen gerekiyor yine uyursam yine karabasan gelirse diye uyumayacaksın unutacaksın..ben bu şekilde kurtuldum..yani kendini ikna et yok öle birşey diye
Ay sanirim doğru diyosun çünkü uzun zamandır olmayınca sonra dedim ki bu karabasanda hiç uğramiyo artık dedim sonra düşündüm ya gelirse filan o geceden sonra yine oldu

Uyku felci bu
Beyin uyanıyor, beden uyuyor
Stresli bir yaşamınız varsa olabilir
Sabah uykunuz bölündüğü için olabilir
Dolu mideyle uyuyorsanız ondan olabilir
Bir de sırt üstü yatmayın
Yok yatma pozisyonuma dikkat ediyorum sabah eşimi savuşturuyorum işe sonra geri yatınca hep oluyor

Karabasan ensedeki damarların yastıktan dolayı sıkışması sebebiyle oluyor diye biliyorum. Yan yatmayı deneseniz?

Gece açilsa bu konu okuyamazdim
Neyse gün gözüyle okudum
Akşam aklıma gelip korkmasam bari

Stresli bir zaman yaşıyor olabilirsin. Uykunu bölmemeye çalış iyice yorulunca yatağa gir. İstersen nörolojiye gidebilirsin. Bunun perilerle alakası yok bilimsel açıklaması var.

Sabahları uykunuz bölündüğü için oluyor bence. Kalkarsanız tekrar uyumayın. Ya da öğle saatinde yatmayı deneyin.

Dene canım inşallah fayda görürsün bebişin erkek mi

Genelde erkek bebekte çok görülür
Bilmiyorum bakıcaz artık belki de dogrudur bu dedigin bebekten sonra çok arttı kabusların şiddeti ayrıca son gördüğüm 2 kabusu unutamıyorum gerçekten çok garipti yani bana bişeyler geldi garanti öyle sıradan Bi kabus degildi

Amentü duasını okuyun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…