Yaklaşık 1 senedir hemen hemen her gün cekiyorum bu sıkıntıyı uyanmak isteyip uyanamamak bi ara olmadı yeni ev almiştik hatta kurtuldum dedim yok sonra geri başladı evimi odamı temiz tutmaya çalışıyorum filan ama usandım artık hep yalnız kalınca oluyor eşimi 6’da işe savuşturuyorum sonra geri uyuyunca hep ayni şeyler dua ediyorum ayetel kursi nas felak etrafa üfler yatarım başta etkisini görürsüm şimdi yok olmuyor ne yapmam gerekiyor varmı benim gibi bu durumu yaşayıp kurtulan
Canım burada berjbern denir hamile kadınlara yapılır bi tür dua muska gibi kızın annesi yaptırır yani parasını o verir hamilelik boyunca banyo hariç boyundan çıkarılmaz çocuk doğduğunda da bi süre yastığında saklanır bi sordur etrafına canım ve bide çengelli iğner var ya ondan her zaman üstğnde bulunsun tüm çamaşırlarına tak çok faydasını görürsünAnlarmısınız bu durumlardan ben 4 gün önce 2 gece ard arda yaşadım benzer durumu sonra zaten koruma çemberi ile ancak uyuyabiliyorum artık duşta bile uzun süre kalamıyorum evde perde açık olunca karanlıklar içinden biri izliyor gibi hissediyorum normalde hiç böyle bi problemim yoktu ama hamile kadında olur böyle dedi annem falan gerçekten kabuslarım çok garip hal almaya başladı
Sizde hamile değşlseniz çengelli iğne taşıyın bide dikkat ederseniz adete yakın oluyordur yada yumurtlama zamanı bi tarihlerine dikkat edinYaklaşık 1 senedir hemen hemen her gün cekiyorum bu sıkıntıyı uyanmak isteyip uyanamamak bi ara olmadı yeni ev almiştik hatta kurtuldum dedim yok sonra geri başladı evimi odamı temiz tutmaya çalışıyorum filan ama usandım artık hep yalnız kalınca oluyor eşimi 6’da işe savuşturuyorum sonra geri uyuyunca hep ayni şeyler dua ediyorum ayetel kursi nas felak etrafa üfler yatarım başta etkisini görürsüm şimdi yok olmuyor ne yapmam gerekiyor varmı benim gibi bu durumu yaşayıp kurtulan
Evet sorunun ne olduğunu çözmeye çalışıyorum. Ama anneniz doğru demiş hamileler çok yaşıyor:)Anlarmısınız bu durumlardan ben 4 gün önce 2 gece ard arda yaşadım benzer durumu sonra zaten koruma çemberi ile ancak uyuyabiliyorum artık duşta bile uzun süre kalamıyorum evde perde açık olunca karanlıklar içinden biri izliyor gibi hissediyorum normalde hiç böyle bi problemim yoktu ama hamile kadında olur böyle dedi annem falan gerçekten kabuslarım çok garip hal almaya başladı
Deniyim Bi canım sagol valla şu sıra çok tedirginim bu durumdan kabuslar aşırı etkiledi beni normalde gece 12 de bıraksan mezarlıkta dolaşırım cesaretim vardır ama nolduysa birden oldu böyle normal halimden eser kalmadıCanım burada berjbern denir hamile kadınlara yapılır bi tür dua muska gibi kızın annesi yaptırır yani parasını o verir hamilelik boyunca banyo hariç boyundan çıkarılmaz çocuk doğduğunda da bi süre yastığında saklanır bi sordur etrafına canım ve bide çengelli iğner var ya ondan her zaman üstğnde bulunsun tüm çamaşırlarına tak çok faydasını görürsün
Ay sanirim doğru diyosun çünkü uzun zamandır olmayınca sonra dedim ki bu karabasanda hiç uğramiyo artık dedim sonra düşündüm ya gelirse filan o geceden sonra yine oldutabiki önce dua ama kafandan da silmen gerekiyor yine uyursam yine karabasan gelirse diye uyumayacaksın unutacaksın..ben bu şekilde kurtuldum..yani kendini ikna et yok öle birşey diye
Yok yatma pozisyonuma dikkat ediyorum sabah eşimi savuşturuyorum işe sonra geri yatınca hep oluyorUyku felci bu
Beyin uyanıyor, beden uyuyor
Stresli bir yaşamınız varsa olabilir
Sabah uykunuz bölündüğü için olabilir
Dolu mideyle uyuyorsanız ondan olabilir
Bir de sırt üstü yatmayın
Dene canım inşallah fayda görürsün bebişin erkek miDeniyim Bi canım sagol valla şu sıra çok tedirginim bu durumdan kabuslar aşırı etkiledi beni normalde gece 12 de bıraksan mezarlıkta dolaşırım cesaretim vardır ama nolduysa birden oldu böyle normal halimden eser kalmadı
Daha cinsiyet ögrenemedik ya bu ayın 23 ünde randevu var bakalım o zaman belli olacak inşallah neden ki erkek olmasıyla Bi alakası mı oluyorDene canım inşallah fayda görürsün bebişin erkek mi
Genelde erkek bebekte çok görülürDaha cinsiyet ögrenemedik ya bu ayın 23 ünde randevu var bakalım o zaman belli olacak inşallah neden ki erkek olmasıyla Bi alakası mı oluyor
Bilmiyorum bakıcaz artık belki de dogrudur bu dedigin bebekten sonra çok arttı kabusların şiddeti ayrıca son gördüğüm 2 kabusu unutamıyorum gerçekten çok garipti yani bana bişeyler geldi garanti öyle sıradan Bi kabus degildiGenelde erkek bebekte çok görülür
Yaklaşık 1 senedir hemen hemen her gün cekiyorum bu sıkıntıyı uyanmak isteyip uyanamamak bi ara olmadı yeni ev almiştik hatta kurtuldum dedim yok sonra geri başladı evimi odamı temiz tutmaya çalışıyorum filan ama usandım artık hep yalnız kalınca oluyor eşimi 6’da işe savuşturuyorum sonra geri uyuyunca hep ayni şeyler dua ediyorum ayetel kursi nas felak etrafa üfler yatarım başta etkisini görürsüm şimdi yok olmuyor ne yapmam gerekiyor varmı benim gibi bu durumu yaşayıp kurtulan
Evinizi temiz tutmanızın karabasanla alakasını ve neden doktora gitmediğinizi anlatırsanız, ben de bu sorunuza cevap vereceğim. =)) Sonra karşılıklı banlanırız.Neden karabasan cin seytan vs şeylerle alakasımı var anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?