Uykularım kaçtı ya töbe tobe

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Kızlar bı komşum var .
Benden bir eşyamı alıyor bu ikinci sefer oluyor
Alıyor getirmiyor.
İlkinde gidp istedim.simdi yine mi gidip istiyeyim

Üzerinden 3 dört hafta geçiyor.
Sürekli kullanılan bir eşya değil elektronik bir eşya da değil..
En fazlası 70 civarları olan bı ürün
Ama benim esysm kıymetli al kullan getir.
Niye getiriyorsun ki
.
Gidip tekrar mi istesem .
Şaka gibi.
Kendi malimi istemkten utanıyorum.
Cimri değilim herşey i paylaşırım ama işin bitince getir .

Napayım ya kıymetli eşyam.
Resmen uykum kaçıyor töbe tobe

Geçen çaya gittim.
Ay senin şeyin de ben de vallahi billahi getircektim unuttum dedi daha içeri girer girmez bişe olmaz unutmusundur fln dedim sonra da getirmedi
Vitamin eksikliği filan varsa kadında kesin doğru söylüyordur yani unutuyordur ben çok iyi niyetle yaklaştım bilmiyorum ama dediğiniz gibi yarın kızınızla istetin bir daha isterse vermemeye özen gösterin bir iki kere bahane uydurup vermezseniz zaten bir daha istemeye gelmez bence.

Böyle başka bir konu da vardı aynı sizin gibi siz de olabilirsiniz. Verme niye durduk yere uykunu kaciriyorsun. Daha önce de sen istemek zorunda kalmışsın. Bunu da iste bir dahakine de yok de. Sonra istemez zaten. Kız malın neydi kardeşim gibi malın kıymetli.

Yo vala baya da cin gibi

Yo vala baya da çin gibi
Özelden yazayim bari okur denk gelir ifşa olmuyayim

Kıymak lazım. Başıma çok geldi maalesef, kimseye bir şey vermiyorum artık.

Haklısuniz ama ne bileyim çekiniyorum kızıma isteteyim

Haklısuniz ama ne bileyim çekiniyorum kızıma isteteyim
Böyle çekinmeye devam bu asalak insanlardan kurtulamazsınız. Böyle davranarak komşu kişisini iyice arsızlaştırıyorsunuz. Birde şöyle düşünün bu insanlar evet dediğiniz için size karşı iyiler bir de hayır deyin bakalım o zaman dünyanın en kötü insanı olursunuz başıma geldiği için biliyorum.

Git işte kiz, aldığı tuzluk bile olsa emanete hıyanet eden adama bir daha bisey verilmez, verme bi daha ya bahane uydur ama ben olsam derim verdiğim istemeden gelmiyor diyip laf da sokarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…