Uykularım kaçtı ya töbe tobe

Benim de eski evimde böyle bir komşum vardı ne alsam banada ver derdi. Şekerligimi aldı şeker yok evde deyip getirmedi ve ben taşındım. Viledami bile temizlik yapıp isterdi. Yani böyle çok istemeler insani sıkar. Birde getirse neyse. sizde uzak durun mesafeli olun

aynı benim eski komsu, benim ki istesende getirmiyodu üstüne talepleride bitmiyo böyle insanların.
yerinizde olsam bir daha vermem.

Ahahah benim de vardı öyle bir komsum ne versem geri gelmezdi gidip istediğimde de pişkince o kırıldı canım ya derdi:)) en son bana uzatma kablo yollamıstı prize tak şunu da faturamı ödiyemedim elektrik yok eve elektrik gelsin diye :))

Benimle Karşı komşum öyle ya günler sonra getiriyor Hatta daha iki gün önce sürekli kullandığım bir malzeme mi götürdü bekliyorum Bakalım ne zaman gelecek

veriyor muydunuz sizde
şekerliğinizi viledanızı.. hepsini geri aldınız inşallah

vileda istenir mi yaa.. hijyenik değil herşeyden önce

Vileda istemek? İyi duş lifinizi, diş fırçanızı falan istememiş.

Benim eşyamda kıymetlidir:)))

Sekerl
veriyor muydunuz sizde
şekerliğinizi viledanızı.. hepsini geri aldınız inşallah

vileda istenir mi yaa.. hijyenik değil herşeyden önce
Viledayi yeni almıştım o gördü aaa çok güzel deyip nerdeyse her temizlik de istiyordu bende yeni evlenmiştim biraz saf tim o zamanlar verdim ne bileyim bu kadar çok isteyeceğini . Şekerlik halâ onda :)

Esyan kıymetli değil. Olsaydı ana bacı dinlemez asla vermezdin var öyle çevremde çünkü.

Daha onceden de aynı böyle konu acilmisti. Sizdiniz yine galiba. İsteyin vermeyin ban lazim diyin

Derler ya " isteyenin bir yüzü kara vermeye in iki yüzü kara" sizinkide o hesap

Ay ben olsam bana batar birinin emaneti veya ödünç aldığım bir şeyi. Mutalaka hemen geri vermem lazım hayatta rahat edemem.

Sekerl

Viledayi yeni almıştım o gördü aaa çok güzel deyip nerdeyse her temizlik de istiyordu bende yeni evlenmiştim biraz saf tim o zamanlar verdim ne bileyim bu kadar çok isteyeceğini . Şekerlik halâ onda :)
Sizin ki de burhan altıntopun şekerlik mevzuna dönmüş

2 esyanida git iste , senin malin niye utanasin ki ?

Benim kayinvalidem de ben hamileyken karni burnunda hamile halimle süpürgemi alip 20 gün kadar geri vermemişti ses etmedim hatta konu acmıstım burada sonra geri aldik bir daha da cöpümü bile vermedim vermeyin kimseye bir sey istemeyi bilen getirmeyi bilse sorun yok insanımız görgüsüz

Gözümden düşürüp kullanmadigim bir eşya değilse asla vermem. Her yer dükkan ihtiyaçları varsa çıkıp alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…