Uykularım kaçtı ya töbe tobe

Tabaksa bahsi geçen eşya önerim ikramlık hazırlayıp götürüp hazır gelmişken diğerini de alayım demek
 
Hic sevmem bu tür insanları. Ben de aldiysam kullanıp hemen götürmek isterim yoksa içim rahat etmez. En çok ta kitaplarım konusunda hassasim okuduysan geri ver ne bekletiyorsun daha
 
Sizi öyle iyi anlıyorum mi aynı ben benim de eşyam çok kıymetlidir paylaşırım ama işi bitince getirsin ilkin getirmezse ikincide bahane bulur vermem
 
Geçen çaya gittim.
Ay senin şeyin de ben de vallahi billahi getircektim unuttum dedi daha içeri girer girmez bişe olmaz unutmusundur fln dedim sonra da getirmedi
Alsaydınız gitmişken,aaa evet bana lazımdı alayım onuda gelmisken deseydiniz. Birsey olmaz dememeliydiniz böylesine. Hatta unuttuysa giderken hatırlatmalıydınız.
Benim komşum bir akşam tirbişon istedi verdim geri gelmedi,istemedim de yedeği var evde diye ama şimdi birşey istese vermem bir daha.
Bir akrabam kitap aldı bir kaç kez,geri gelmedi evinde kendi kitaplarının yanına dizmis benden aldıklarını sinir oldum onada kitap vermiyorum artık.
Ne olduğunun önemi yok yani ödünç alinan geri verilir.
Ben sevmem bu sebeple istemem kimseden birşey ama oldu ki almak zorunda kaldım,geri vermeden rahat edemem. İnsanlardaki bu rahatlık mı fazla ben mi anormalim bilemedim.
 
Bana gelen tabakları unutuyorum ben bazen gügüügüg
Getirmesinler o zaman ben istemiyorum komşu bir şey getirdi diyelim veririm genelde ama ne bileyim plastikleri unutuyorum bazen ama ben de bırakırım plastik kapları çok önemsemem
 
Ben kağıt tabakta veriyorum artık, giden geri gelmediği için.
 
Ay kendimi gördüm valla benim de malım aşşırı kıymetli birine bi şey versem ay başına bi iş gelmeden getirir mi işte düzgün kullanır mı örneğin komşuya tabak versem ya kırarsa tutamazsa vs düşünüp dururum o yüzden git hemen iste bana lazım de bi daha verirken de canım hemen kullanınca getir bize de lazım oluyo de. Ayıp değil bunu söylemek, asıl onun yaptığı ayıp.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…