- 12 Mart 2015
- 162
- 41
- 18
- 30
- Konu Sahibi merveyilmaz13
-
tamam canım sağol deneyeceğimCanım evi temizlerken sirke kullan mutlaka.
Çalışıyorum antidepresanın verdiği etkiyle kötü şeyler düşünmüyorum ama 8 gibi başlıyo sıkıntılar gece sürekli boğulmalarımÇalışıyor musunuz.? Gününüzü Nasıl geçiriyorsunuz rutinde
Yok kalktığımda bi süre sersem oluyorum korkudan sanırım sonra geçiyor kalkıyorum oh be dedirtiyo uyanmakYatma pozisyonunuzdanda olabilir.Kan dolaşımınız etlilenebilir.Mesela kalktığınızda kolunuzda uyuşma ,sırtta ağrı falan oluyor mu
Rica ederim canım. Hatta su an evde varsa pamuğa biraz damlat odana koy yatarken. Yani korkutmak istemiyorum da, kabus hoca falan deyince aklıma geldi.. Öyle bir şey varsa ona etkili oluyormus diye duydum. Ama sen yine de ilaçlarını kullanmayı ihmal etmetamam canım sağol deneyeceğim
canım cevaplar yazılınca konun kapanmaya gidebilir,o tür söylemler yasak.Sen kendin abdestini al,internetten araştır hangi duaların iyi geleceğini,sen oku.Canım annem okudu fayda etmedi birine gitmeye korkuyorum okutan veya bi hocaya danışan varmı insanlar para için hile hurda çeviriyor bilmiyorum çıkmam lazım bu durumdan
Yok canım uyku ilacını bıraktım ama antidepresandan çok memnunum gidip teşekkürde ettim doktora gündüzü götürüyor .Rica ederim canım. Hatta su an evde varsa pamuğa biraz damlat odana koy yatarken. Yani korkutmak istemiyorum da, kabus hoca falan deyince aklıma geldi.. Öyle bir şey varsa ona etkili oluyormus diye duydum. Ama sen yine de ilaçlarını kullanmayı ihmal etme
Tamam canım sağoluncanım cevaplar yazılınca konun kapanmaya gidebilir,o tür söylemler yasak.Sen kendin abdestini al,internetten araştır hangi duaların iyi geleceğini,sen oku.
Belkide evinize yani kendinize döndüğünüzde sıkıntılarınız başlıyordur, depresyon ya da panik atak kabuslara neden olur diye okumuştum.Çalışıyorum antidepresanın verdiği etkiyle kötü şeyler düşünmüyorum ama 8 gibi başlıyo sıkıntılar gece sürekli boğulmalarım
Çok da kafana takma canım. Taktıkça daha çok korkarsın. Duanı et, yatağının yakınına Kuran da koy istersen. Güzel şeyler düşün yatarken.Yok canım uyku ilacını bıraktım ama antidepresandan çok memnunum gidip teşekkürde ettim doktora gündüzü götürüyor .
Bunu doktorumla konuşacağım tekrar gidip görüşmeliyim teşekkürlerBelkide evinize yani kendinize döndüğünüzde sıkıntılarınız başlıyordur, depresyon ya da panik atak kabuslara neden olur diye okumuştum.
İyide nişanlını aldattığını gormuşsun ruyanda..
Daha aksıyonlu bi ruyan yokmu..
Hacı hocalık bır durum görmedim ben..
Kızlar son 1 aydır kabuslar görüyorum ve tekrarlanıyo doktora gittim uyku ilacı verdi birde antidepresan o daha kötü sonuçlar verdi ölüyorum sanıyorum okadar korkuyorum ki artık hocaya gitmeyi okutmayı düşünüyorum kendime uykudan uyanamıyorum boğuluyorum çoğu zaman iç içe rüyalar hergün temizlik yapıyorum hiçbişey yok ne yapmalıyım sizce.
Bugün deniyeceğim.Yatağının yerini değiştir .
Çok teşekkür ederim ya denedim devam ediyor malesef .sBaşka bi yakınınızda kaldınız mı?Kalmayı deneyin.Boğulmalar oluyor mu olmuyor mu bi bakın bakalım.Namaz kılarken kötü hale girmeniz pek iiyiye işaret değil.Çok geçmiş olsun.
Okumaya başladım canım yavaş yavaşta olsa okuyorumCanım bende küçüklüğünden beri korkarım karanlıktan falan.cevşen okumani tavsiye ederim çok işine yariyacak inşaallah.gec
mis olsun.namazda çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?