- 12 Mart 2015
- 162
- 41
- 18
- 30
- Konu Sahibi merveyilmaz13
-
Kılmaya zorluyorum kendimi kılamıyorum ağlıycak duruma geliyorum secdeye eğildiğimde düzenli kılan biriydim 1 aydır aynı şeyler oluyor çok zordayım Kuran-ı Kerim i de okuyorum onda okadar değil ama namazda berbat haldeyimNamaz Kıl..
Hayır gün gün değişiyor nişanlımı aldattığımı gördüm mesela dün ama oda rüya olduğunu farkettim tekrar uyandım tekrar başka bi rüyaya düştüm kötü tarafı hatırlıyorum hepsini uyumamak için direniyorum artıkSürekli aynı kabusu mu görüyor sunuz.?
Namaz kılamıyorum ağlaya ağlaya kılabiliyorum sanki kemiklerim sızlıyo boğuluyorumBazı antidepresanlar bırakırken çok kabus yapıyor. Ama sen yeni başlamışsın. Dua oku, namaz kıl.
Şeytan senle uğraşıyor.Namaz kılan insana hiç birsey yanaşamaz anne,kardesine borine söyle seni okusun canımKılmaya zorluyorum kendimi kılamıyorum ağlıycak duruma geliyorum secdeye eğildiğimde düzenli kılan biriydim 1 aydır aynı şeyler oluyor çok zordayım Kuran-ı Kerim i de okuyorum onda okadar değil ama namazda berbat haldeyim
Canım annem okudu fayda etmedi birine gitmeye korkuyorum okutan veya bi hocaya danışan varmı insanlar para için hile hurda çeviriyor bilmiyorum çıkmam lazım bu durumdanŞeytan senle uğraşıyor.Namaz kılan insana hiç birsey yanaşamaz anne,kardesine borine söyle seni okusun canım
Depresyondasın o Zaman. Antidepresansızı kullan ancak 15 günde etkisini gösterir. Sana uygun değilse doktorun antidepresanı değiştirir. Bazıları insanı daha da kötü yapıyor.Namaz kılamıyorum ağlaya ağlaya kılabiliyorum sanki kemiklerim sızlıyo boğuluyorum
Psikiyatriye gittim antidepresan iyi ama uyku ilaçları dahada felaketlere yol açtı gündüz düşünmememi sağlıyor antidepresanım ama akşam uyumak istemiyorumZor bir dönemden geçiyorsunuz belkide.. Psikolog ile görüşün, aklıma diğer şeyleri (doğaüstü) getirmek istemiyorum, şahsen bende çok korkarım çünkü
Kendin, ailen okuyun.Canım annem okudu fayda etmedi birine gitmeye korkuyorum okutan veya bi hocaya danışan varmı insanlar para için hile hurda çeviriyor bilmiyorum çıkmam lazım bu durumdan
Hacıya hocaya gitme canm namaz kılmaya sakinlesmeye çalışCanım annem okudu fayda etmedi birine gitmeye korkuyorum okutan veya bi hocaya danışan varmı insanlar para için hile hurda çeviriyor bilmiyorum çıkmam lazım bu durumdan
Yok karabasanın ne olduğunu biliyorum bizim camnin hocası birilerinin canını yakmışsın fln ddi ama güvenemedim bilmiyorumBahsettiğiniz şey,karabasan mı acaba
Zorluyorum canım teşekkr ederimHacıya hocaya gitme canm namaz kılmaya sakinlesmeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?