Uykularım

merveyilmaz13

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
162
41
18
30
Kızlar son 1 aydır kabuslar görüyorum ve tekrarlanıyo doktora gittim uyku ilacı verdi birde antidepresan o daha kötü sonuçlar verdi ölüyorum sanıyorum okadar korkuyorum ki artık hocaya gitmeyi okutmayı düşünüyorum kendime uykudan uyanamıyorum boğuluyorum çoğu zaman iç içe rüyalar hergün temizlik yapıyorum hiçbişey yok ne yapmalıyım sizce.

Sürekli aynı kabusu mu görüyor sunuz.?
Hayır gün gün değişiyor nişanlımı aldattığımı gördüm mesela dün ama oda rüya olduğunu farkettim tekrar uyandım tekrar başka bi rüyaya düştüm kötü tarafı hatırlıyorum hepsini uyumamak için direniyorum artık :(

Bazı antidepresanlar bırakırken çok kabus yapıyor. Ama sen yeni başlamışsın. Dua oku, namaz kıl.

Kılmaya zorluyorum kendimi kılamıyorum ağlıycak duruma geliyorum secdeye eğildiğimde düzenli kılan biriydim 1 aydır aynı şeyler oluyor çok zordayım Kuran-ı Kerim i de okuyorum onda okadar değil ama namazda berbat haldeyim :KK43:
Şeytan senle uğraşıyor.Namaz kılan insana hiç birsey yanaşamaz anne,kardesine borine söyle seni okusun canım

Zor bir dönemden geçiyorsunuz belkide.. Psikolog ile görüşün, aklıma diğer şeyleri (doğaüstü) getirmek istemiyorum, şahsen bende çok korkarım çünkü

yatmadan önce 3 er tane felak-naz surelerini 1 fatiha şerif 7 defada ayetel kürsiyi oku ve elini üzerine heryerine sür yat Allah ın izniyle bişey olmaz :)

Namaz kılamıyorum ağlaya ağlaya kılabiliyorum sanki kemiklerim sızlıyo boğuluyorum :KK43:
Depresyondasın o Zaman. Antidepresansızı kullan ancak 15 günde etkisini gösterir. Sana uygun değilse doktorun antidepresanı değiştirir. Bazıları insanı daha da kötü yapıyor.

Zor bir dönemden geçiyorsunuz belkide.. Psikolog ile görüşün, aklıma diğer şeyleri (doğaüstü) getirmek istemiyorum, şahsen bende çok korkarım çünkü
Psikiyatriye gittim antidepresan iyi ama uyku ilaçları dahada felaketlere yol açtı gündüz düşünmememi sağlıyor antidepresanım ama akşam uyumak istemiyorum

Back
X