- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Calismiyosunuz biz calisiyoruz calissaydiniz mecbur kalkardiniz diyecekler,cocuk yapin uyaninca mecbur uyanacaksiniz diyeceklerAynen bizi kınım kınım kınıyacaklar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Calismiyosunuz biz calisiyoruz calissaydiniz mecbur kalkardiniz diyecekler,cocuk yapin uyaninca mecbur uyanacaksiniz diyeceklerAynen bizi kınım kınım kınıyacaklar![]()
Çalışmıyorum çocuğumda yok neysekiCalismiyosunuz biz calisiyoruz calissaydiniz mecbur kalkardiniz diyecekler,cocuk yapin uyaninca mecbur uyanacaksiniz diyecekler![]()
Terbiyesiz uyuyan insan uyandirilirmi neyseki kedim yok uyuyabilirim rahatcaÇalışmıyorum çocuğumda yok neysekikedim var on kere uyandırıyor zaten beni anne açıktım anne balkonu aç çişim geldi kakam geldi çok uyudun uyan
![]()
Bi görsen halimi bazen terlikle kovalıyorumTerbiyesiz uyuyan insan uyandirilirmi neyseki kedim yok uyuyabilirim rahatca![]()
Tuvalet egitimi vermelisin gunduz cis gelmez diyeBi görsen halimi bazen terlikle kovalıyorumama ana yüreği kıyamıyor kalkıyorum bikaç kere
![]()
Bende daha uyumadım evi topladım kızım uyandı onu uyuttumValla ben bu saatte ütü yapıyorum. .
Gram uyumadan sabah oldu. .
![]()
Ozaman hiç kullanmimEvet antidepresan zaten cok işe yariyor ama kullanmamani tavsiye ederim sonucta antidepresan ve vucudun dengesini bozuyorsun. Ilk ictigim 5 sene onceydi. Ilk hapi aldigimda 18 saat uyumusum ve balkonda. Yagmur yagmis firtina cikmis hic duymamisim. Sonrakilere alistim 1 le baslayip 4 le devam edince annem kizdi birakmistim. Gecen yine kullandim 3 gun sadece etkisi digerine gore daha azdi ama gozumu kapattigimda daliyordum. Alişmamak daha iyi.
tamam eğer bulursam heber ederizUykusuzluğa çare bulursanız bana da haber verin. Bütün gün uykusuzlukdan gözlerim kan çanak dolaşıyorum
Araştırmak lazım bu bitkiyiSarı kantaron diyo nette kizlar. Melatonin hormonu varmiş vucudun biyolojik saatiyle ilgili belirli saatlerde salgilanirmiş... sari kantaron ve bikac bitki daha bu hormonu salgilatirmiş.
Birde yiyecek listesi var ayy hemen gidim alim yoksa uyku yok vallaaa yaaaa.
Birde karanlikta salginalanan bir hormonmuş
bende kapatmyı düşünüyorum facebookubenimde ramazan özel uyku düzenimi ayarladım 7 de yatarım gündüz 2 ye 3 e kadar uyurum,.ama resmen gece uykusunu özledim arefe günü 12 de yatarım heralde diyorum hayalini kuruyorum
onun dışında bebekler gibi uyku eğitimi şart hergün aynı saatte yatağa girmek gibi,mesela biz eşimle kışın 10 buçukta yatağa yatıyoduk kural gibi uyguluorduk
ama bu uykuyu kaçıranranların en büyük faktörü televizyon ,internet,sosyal medya bağımlılığı ben facebookumu kapattım çok mutluyum resmen uykumu kaçırıyordum ve enerjimi emiyormuş kötü enerji veriyormuş![]()
aynen yaValla ben 1 2 de yatıp 11 12 de kalkmayada razıyım ama kk ya bi girince çıkamıyorum kkyı mı kapatsak napsak![]()
kız sen bari kocişinle oturuyonBen de sürekli geç yatıyorum maalesef üstüne erken kalkıyorum,şu saat oldu uyanığım hâlâ,yatsam uyurum ama yatasım gelmiyor,alışkanlık oldu gece oturmalarını seviyorum ama bir yandan da sağlık açısından hiç iyi değil diye sürekli kafama takıp kendime söz veriyorum bir düzen kuracağım diye ama nafile
..biz karı koca geç yatıyoruz insanlar özel günlerde,yeni yılda filan bu saate kadar oturur biz her gün böyle,3 en erken bazen şuanda olduğu gibi 5 i bulur yatmamız ve sabah en geç 8 de kalkarım çünkü kızım okula gidiyor...
Şirinmiş yaÇalışmıyorum çocuğumda yok neysekikedim var on kere uyandırıyor zaten beni anne açıktım anne balkonu aç çişim geldi kakam geldi çok uyudun uyan
![]()
Ninnimi koptumUyku hapı,çay,film,ses,ninni ne varsa denedim çözümü bulan söylesin.
Ben bunu birkaç kere demedim işe yaroyo ama geri eski halime dönuyomKızlar bende de aynı sorun var. Benim yöntemlerim bir gün hiç uyumamak, bu durumda akşama doğru uykunuz geliyor uyuyor ve sabah kalkıyorsunuz. Benim için etkili çözüm ama sizin için olur mu bilemem
Hahah napayım yarar belki diye denedimNinnimi koptum![]()
Daha yatmadım annem olsa gece yatmak bilmiyosun sabah kalkmak bilmiyosun derdiErken yatın erken kalkarsınız ama şu an ramazan zaten kimsenin uyku düzeni yok![]()
Isleride yapiyoruz arada ben 2 saat uyudum uyandim camasir astim simdi gene uyucam yemegim var kafam rahatİşin kötü yanı yemek yapıyordum yatmadan aradan çıkarayım dedim tüp bittişimdi 9 u beklemek zorunda kalıcam gene 12 gibi anca yatarım gecende öyle yapmıştım iftara uyandım
![]()