- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Nasil ne alerjisi olabilir uykuyla alerjiyi hic dusunmemistim.Geç uyuyabiliyor ve geç uyaniyirsaniz ve elinizle yüzünüze çok dokunuyorsaniz alerji olabilirsiniz. Akşam 8 den sonra yemek yememeye çalışın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil ne alerjisi olabilir uykuyla alerjiyi hic dusunmemistim.Geç uyuyabiliyor ve geç uyaniyirsaniz ve elinizle yüzünüze çok dokunuyorsaniz alerji olabilirsiniz. Akşam 8 den sonra yemek yememeye çalışın.
Ben uyursam bayılmış gibi oluyorum uyanamamIsleride yapiyoruz arada ben 2 saat uyudum uyandim camasir astim simdi gene uyucam yemegim var kafam rahat![]()
Ya 8de kalkıp napıcam Allah aşkına 12 de kalksam yeter eşim gündüz yok evde de pek işim olmuyor napayım 8de uyanıpHer gün gece 1 de yatiyorum sabah 6 da kalkiyorum. AmA benim bebeklerim var. Sizede tavsiyem gec yatsaniz bile saatinizi kurun ve erken klakin. 3. Günün sonunda vücut alisicak. Burda önemli olan sabah 5 dede yatsan sabah 8 de kalkcan.
Ben bir saat falan uyanik kalsamda hic uyanmamis gibi uyurum ama kendi istegimle uyanmam lazim kedi kopek uyandirmamaliBen uyursam bayılmış gibi oluyorum uyanamamyani 5 dk falan kedimle ilgilenip hiç uyanmamış gibi anında uyurum
![]()
Bide çocuğunuzmu var ee sabaha kadar uyumuyosunuz gündüz napıyosunuzBende daha uyumadım evi topladım kızım uyandı onu uyuttum
Kızlar benim problemim geç uyuyup geç kalkmak birkaç gün düzenli uyusam üçüncü gün tekrar aynı ve birtürlü düzen oturtamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz kaçta uyuyup kaçta uyanıyorsunuz bana vereceğiniz öneriler çok önemli çözümü birde burada araryayım belki biraz olsun düzelir uyku problemin şimdiden teşekkür ederim
Bende bunu çok merak ediyordum valla.Böyle uyku düzensizken çocuklarla nasıl ilgileniyorlar acaba?Bide çocuğunuzmu var ee sabaha kadar uyumuyosunuz gündüz napıyosunuz
Fiziksel özelliğini bilmiyorum ama kilo sorunun varsa uykudan oldugunu unutma ve sabah erken kalkan dinc olur gec kalkan hantal. Sabahin kalk sporunu yap, duşunu al ve mis gibi kahvaltinin arkasindan giyin cik disari. Sahil varsa gez yoksa al kitabini otur güzel bir yere oku. Cocuklar olmadanda erken kalkardim. Siz 12 de kalksam yeter dediniz ya sormaya korkuyorum kacta kalktiginiYa 8de kalkıp napıcam Allah aşkına 12 de kalksam yeter eşim gündüz yok evde de pek işim olmuyor napayım 8de uyanıp![]()
Fiziksel özelliğini bilmiyorum ama kilo sorunun varsa uykudan oldugunu unutma ve sabah erken kalkan dinc olur gec kalkan hantal. Sabahin kalk sporunu yap, duşunu al ve mis gibi kahvaltinin arkasindan giyin cik disari. Sahil varsa gez yoksa al kitabini otur güzel bir yere oku. Cocuklar olmadanda erken kalkardim. Siz 12 de kalksam yeter dediniz ya sormaya korkuyorum kacta kalktigini![]()
Benim küçüğü size vereyim az bakın nasıl düzene giriyor uyku? Baya düzene giriyor yani uykuyu hayatınızdan tamamen çıkartıyorsunuz.Valla normalde 4 5 de yatar gündüz 2 3 de kalkardım şimdi ramazan da hepten şaştı 6 7 8 9 da yattığım oluyorakşama kadar yatıyorum
neyseki kocam hiç umursamıyor
![]()
Aynen bide ben sersem gibi olurum gece uyumazsamBende bunu çok merak ediyordum valla.Böyle uyku düzensizken çocuklarla nasıl ilgileniyorlar acaba?
Çalışıyoum en geç 24:00 da yatarım.Sabah 07:00 -07:30 arası kalkarım.Haftasonu da böyle çünkü kızım var.Nasıl uyurum ki?
Sersem olsam daha ne bacım.İçimden canavar çıkıyor sanki.Aynen bide ben sersem gibi olurum gece uyumazsam
Sağol bacımBenim küçüğü size vereyim az bakın nasıl düzene giriyor uyku? Baya düzene giriyor yani uykuyu hayatınızdan tamamen çıkartıyorsunuz.![]()
Nasil ne alerjisi olabilir uykuyla alerjiyi hic dusunmemistim.