Uykuma düzen istiyorum artık

Her gün gece 1 de yatiyorum sabah 6 da kalkiyorum. AmA benim bebeklerim var. Sizede tavsiyem gec yatsaniz bile saatinizi kurun ve erken klakin. 3. Günün sonunda vücut alisicak. Burda önemli olan sabah 5 dede yatsan sabah 8 de kalkcan.
Ya 8de kalkıp napıcam Allah aşkına 12 de kalksam yeter eşim gündüz yok evde de pek işim olmuyor napayım 8de uyanıp :27:

Kızlar 2 tane çocuğum var.akşam kaçta yatarsam yatıyım sabah en geç 8 de uyanmak zorundayım.bu biraz alışkanlık sanırım.bekarken evde olduğum zamanlar bende geç kalkardım ama şuan sorumluluklarım var.çocuklar uyanıyo eşime kahvaltı hazırlarım vs.mecbur erken kalkıyosun.

Bebegımden dolayı kacta ystıp kaçta kaltıgımın bı duzenı bıle yok Ama bekarken benım böle sorunlarım vardı uykumu duzene sokmak ıcın bıtkısel pasiflora surup ıcmıstım ıse yaramıstı

Bende 5e dogru yattim sanirim simdi uyandim. Susira izinliyim bide ramazandan dolayi sabahliyorum. Aliskanlik ama 8 9 gibi uyaniyorum 3 saat dahi uyumus olsam. Sari kantoron daha cok antidepressan bitki. Ama kedi otu sakinlestirir. Aslinda gün icinde birseylerle sürekli ugrasip em gec 23de yatmak gerek . Ben 6 gibi kalkiyorum. Insan icin gece uyku cok önemli ve bunu hissederseniz

sıcağı sıcağına yazayım
kendimi bildim bileli en erken 12-1 de uyurum
neredeyse bir senedir de en erken 3 civarı, hatta bu son aylarda gün ışımadan uyuyamamaya başladım.
Ramazan etkisi de var artık. sabah 6ları buluyor uyumam.
Üstelik bir de küçük kızım var saat kaçta uyursa uyusun ortalama 8 gibi kalkar
ve ben de sersem gibi, baş ağrısıyla uyur uyanık gün ortasını bulurum. bazen "sabaha şu kadar saat kaldı, kız yine erken kalkacak ben ne halt yiyecem?" gerginliğiyle uykum kaçar.
konuya geleyim:
bundan bir gece önce hiç yatmadım.
dün iftara misafirim vardı. eğer uyursam işlerimi yetiştiremem gün içinde fırsat bulmaya çalışayım dedim ama bulamadım.
dün gece misafirler on bire doğru kalktılar. ben her şeyi olduğu gibi bırakıp 11 de resmen sızdım.
sabah benim küçük böcek 7,5 da kapıma dayandı
gayet güzel kalktım.
son derece uykumu almış vaziyetteyim.
ancak şunu da söyleyeyim herkesin bir biyolojik yapısı var, bu durumu herhangi bir gece yaşasaydım muhtemelen sabaha karşı uykumu almış şekilde kalkacak, bu saatlerde yine sersem gibi olacaktım çünkü nadiren de olsa gece on-on bir gibi uyuduğumda 3-4 gibi uyanır geri uyuyamam.
bir önceki geceden kaynaklı sıfır uyku sebebiyle dengeyi bulduğumu düşünüyorum.
umarım bir an önce çözersiniz bu durumu.
kaçta uyursanız uyuyun sabah erken kalkmaya ve gün içinde geri uyumamaya çalışın.

Kızlar benim problemim geç uyuyup geç kalkmak birkaç gün düzenli uyusam üçüncü gün tekrar aynı ve birtürlü düzen oturtamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz kaçta uyuyup kaçta uyanıyorsunuz bana vereceğiniz öneriler çok önemli çözümü birde burada araryayım belki biraz olsun düzelir uyku problemin şimdiden teşekkür ederim

sabah 8 de kalkarım
gece en geç 12 de yatarım

uyuduğum oda tamamen karanlıktır
gözüme uyku gözlüğü takarım
yatmadan önce geç saatte bişey yemem

Bide çocuğunuzmu var ee sabaha kadar uyumuyosunuz gündüz napıyosunuz
Bende bunu çok merak ediyordum valla.Böyle uyku düzensizken çocuklarla nasıl ilgileniyorlar acaba?
Çalışıyoum en geç 24:00 da yatarım.Sabah 07:00 -07:30 arası kalkarım.Haftasonu da böyle çünkü kızım var.Nasıl uyurum ki?

Ya 8de kalkıp napıcam Allah aşkına 12 de kalksam yeter eşim gündüz yok evde de pek işim olmuyor napayım 8de uyanıp :KK53:
Fiziksel özelliğini bilmiyorum ama kilo sorunun varsa uykudan oldugunu unutma ve sabah erken kalkan dinc olur gec kalkan hantal. Sabahin kalk sporunu yap, duşunu al ve mis gibi kahvaltinin arkasindan giyin cik disari. Sahil varsa gez yoksa al kitabini otur güzel bir yere oku. Cocuklar olmadanda erken kalkardim. Siz 12 de kalksam yeter dediniz ya sormaya korkuyorum kacta kalktigini:deli:

Fiziksel özelliğini bilmiyorum ama kilo sorunun varsa uykudan oldugunu unutma ve sabah erken kalkan dinc olur gec kalkan hantal. Sabahin kalk sporunu yap, duşunu al ve mis gibi kahvaltinin arkasindan giyin cik disari. Sahil varsa gez yoksa al kitabini otur güzel bir yere oku. Cocuklar olmadanda erken kalkardim. Siz 12 de kalksam yeter dediniz ya sormaya korkuyorum kacta kalktigini:deli:

Obezim maalesef :110:
:KK70: normalde 2 3 ama şimdi daha yatmadım 12 1 bulucak yatmam iftar anca kalkarım yani :sus::sus::olamaz:

Valla normalde 4 5 de yatar gündüz 2 3 de kalkardım şimdi ramazan da hepten şaştı 6 7 8 9 da yattığım oluyor :KK57: akşama kadar yatıyorum :KK12: neyseki kocam hiç umursamıyor :bicak:
Benim küçüğü size vereyim az bakın nasıl düzene giriyor uyku? Baya düzene giriyor yani uykuyu hayatınızdan tamamen çıkartıyorsunuz. :D

Nasil ne alerjisi olabilir uykuyla alerjiyi hic dusunmemistim.

Bir sürü insanda var aslında. Hafif seyrediyor olabilir. Polen, ev tozu sürekli maruz kalabileceklerin. Yediğim şeylere de alerjin olabilir. Bunlar uyku problemi yapar. Geç uyumaya sebep olur. Odani temizle. Yatmadan önce duş al. Akşam yemeği üzerinden bir 4-5 saat geçmiş olsun. Bir müddet bunu dene bakalım uyuyabiliyor musun. Bu arada temizlik malzemelerinden vs de etkileniyor olabilirsin. Hipoalerjenik olanları kullan. Ben mesela yumuşatıcı kokusundan rahatsız oluyorum. Odanın havalandır diyemiyorum çünkü polenler evin içine dolabilir. Ama ağaç vs olmayan bir yerdeysen havalandır. Güneş alsın.

Benimde uykum acayip düzensiz.
Hele ramazanda tamamen alt üst oldu
12 gibi uyuyorum 2,5 da sahura kalkıyorum
Sonra 4e 5 e kadar uyuyamıyorum
7de kalkıp işe gidiyorum
Ölü gibiyim şu anda :((
Birde uykuya öyle zor dalıyorum ki saatlerce döndükten sonra pes ediyorum

Back
X