Aynen beraber uyuyoruz, emdigi icin alisti sürekli memede uyuyakaliyordu. Artik anlamaya basladigi icin de ayirmak cok zor oluyor yanimdan. Tecrubeli anneler fikirlerinizi bekliyorumbenimde 16 aylık kızım var benim problemimde daha farklı .Sürekli bizimle uyuyor. uyuyunca beşiğe aldığımızda bu kezde tekrar ağlıyor emzirirken dalıyor. hem kıyamıyorum hemde ayrılsak iyi olacak bende tecrübeli annelerde destek bekliyorum
Martta bir yasina girecek ve o zamana kadar ayirmayi düsünüyoruz ama nasil basa cikacagim bilmiyorum. Aynen aglamalardan korkuyorum. Gözünden yas geliyor kuru bagirma da degil. Acaba disleri tam ciksa da öyle mi ayirsam, senin cocugunun kac disi cikti bu zamana kadar?Herkes büyütmüş bu sorunları aşmış sanırım baksana ses seda yok neyse hayırlısı bizde odasını ayıralım diyoruz ama o ağlamalardan korkuyorum ya duymazsam ya beşikten düşerse diye.
Martta bir yasina girecek ve o zamana kadar ayirmayi düsünüyoruz ama nasil basa cikacagim bilmiyorum. Aynen aglamalardan korkuyorum. Gözünden yas geliyor kuru bagirma da degil. Acaba disleri tam ciksa da öyle mi ayirsam, senin cocugunun kac disi cikti bu zamana kadar?
bence diş ile ilgisi yok gerçi diş çıkarma faslı daha ağır. Benim kız artık herşeyin farkında ve bağırarak yaptırıyor. beşikle benim aram neredeyse 1 metre ama yinede yanımda uyuyor. ben bunu zamanında kötü ettim sanırım .Çalıştığım için gündüz göremiyorum gece bari koklayım dedim ama işi raydan çıkardım şimdi daha bilinçli ve akıllı bağırarak her şeyi yaptırıyor.benim kizimin alti disi cikti, yolda daha gelecekler var agrisi oluyor gece huzursuzluk yapiyor acaba bütün disleri ciktiktan sonra daha mi arahat olur bilemedim. Aynen gözümde benim de cok büyüdü bu ayirma olayi. Bazen keske ilk dogdugunda ayirsaydim ama onu da aklim almiyor sürekli emen bir bebegi nasil ayri tutabilirim, zaten sürekli emiyor ve benim sicakligimda. Isin icinden nasil cikacagim bilemiyorum. Simdi daha da anlamaya basladi yataktan ayrildigimi anlayinca basliyor beni aramaya, aglamaya. Senin kizin gerci daha büyük, o aydakiler nasil oluyor, o zamana nasil huy degisir bebegim sence ? =(
Ya simdi ya hic mi diyecegiz, istersen buradan birbirimize destek olarak odalarini ayirmaya baslayalim ne dersin, esimin üc haftalik tatili baslayacak birkac hafta sonra o zaman baslamayi düsünüyordum. ya da karar verip ayiralim mi bilemedimbence diş ile ilgisi yok gerçi diş çıkarma faslı daha ağır. Benim kız artık herşeyin farkında ve bağırarak yaptırıyor. beşikle benim aram neredeyse 1 metre ama yinede yanımda uyuyor. ben bunu zamanında kötü ettim sanırım .Çalıştığım için gündüz göremiyorum gece bari koklayım dedim ama işi raydan çıkardım şimdi daha bilinçli ve akıllı bağırarak her şeyi yaptırıyor.
Ya simdi ya hic mi diyecegiz, istersen buradan birbirimize destek olarak odalarini ayirmaya baslayalim ne dersin, esimin üc haftalik tatili baslayacak birkac hafta sonra o zaman baslamayi düsünüyordum. ya da karar verip ayiralim mi bilemedim
bende henüz eşime anlatmadım bu hafta sonu işini ama oda farkında ayıralım diyor. beşiği büyük bi ihtimal yine biz bozup biz monte edeceğiz o kısmı stresli yorulma kısmında kesinlikle sana katılıyorumBenim de besigi tasimam lazim bir ön hazirlik yapip moralimizi de yüksek tutatark ve kararli olarak baslayalim. en daraldigimiz anlarda buradan birbirimize destek olalim ne dersin? Esim yardimci olabilir gerci tatildeyken ama yine de bilemiyorum yine cok yorulacak olan benim, bazen esim isin icine girdiginde ortam daha da stresli oluyor. Ön hazirliklari yapmakla baslayalim o zaman. Bu düsüncemizi eslerimize de söyleyelim. Fazlasiyla morale ve destege ihtiyacimiz var
Bizimkinin sadece odası ve bir beşiği var onun haricinde dekor adına hiç bir şey yok ayrıca konuyla alakasız da bizimkinin öyle şeylere merakı pek yok oyuncaklara falanda ilgisi yok daha çok benim elimdekileri almaya çalışıyor.odasi icin birkac dekor degisikligi daha yapacagim, yapistirmalari seviyor anladigim kadariyla ilk odasina ve besigine alismasi lazim. ya da birden mi degisiklik yapsak kati kurallarla, gercekten karar vermesi cok zor
Konu is olunca biz daha cok yoruluyoruz, bizim besigin yatak kisminin en alt kademeye inmesi gerekiyordu, esim kalkip gelene kadar sinirle kendim bozdum yaptim, kizim ayaga kalkiyordu bir an önce yapilmasi gerekiyordu. Yani esim biraz tembel, elinden geleni yapmaya calisir ama tembel yapabilecegim birsey yok. Odasini pembeye boyadim simdi bazi köselere duvar kagidi yapistiracagim, üc boyutlu yapistirmalar dikkatini cekiyor. Doktorda falan da herseyden cok duvardaki yapistirmalarla ilgileniyor. Sen de bir bak tepkisi ne olacak. Oyuncaklariyla ancak ben de beraber oturursam oynuyor, gerci kizin biraz daha büyük yapistirma ilgisini cekmeyebilir. Ilk odayi tamamlayalim eger birseyler yapmak varsa aklinda, gerci calisiyorum diyorsun senin icin yorucu olur bütün bunlarbende henüz eşime anlatmadım bu hafta sonu işini ama oda farkında ayıralım diyor. beşiği büyük bi ihtimal yine biz bozup biz monte edeceğiz o kısmı stresli yorulma kısmında kesinlikle sana katılıyorum
Aynen. Az önce ögle uykusuna yatiriyim dedim koydum besigine uykkusu var ama bagirmaya basladi. Illa yaninda yatacagim. Inat ettim dedim hemen gitmeyecegim ama cok sinir yapmis, aldim kucagima sinirli sinirli agliyor. Bir türlü sakinlesemedi, en sonunda emzirdim yine de agladi uyuyarak. Cok mu sinirleniyor üzülüyor. Bu nasil bir tepkidir, gercekten cok üzülüyorum. Eslerimizle anlasmali baslayalim su ise, onlarinda en azindan psikolojik destegi lazim. Odasini hazirlasam bile hemen odasina atabilirmiyim bu durumda bilemiyorum. Daha besigine alistirmam gerekiyor. Tecrubeli annelerden de ses soluk cikmadigina göre biz kafamiza göre bir yol izleyecegiz. Ama benim kizim üzülerek söylüyorum ki cok sinir yapiyor =(Oda hazır ve boş.Önce beşikle başlayayım da sonra diğerleri Maşallahın var boya yapmışın. Eşim tembel değil ama inat o öyle değil böyle derse tamam artık kıramam o inadı . Neyse şimdiden c.tesini anlatmaya başlıyacağım. bizim kız gece 2-3 kez kalkıyor.seninki daha fazladır. Beşiğin yanına bi de kenimize yatak yapsak alışana kadar off düşünürken yoruldum ama bi yerlerden başlamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?