Uykusuz anneler destek hatti

Benum kizim bir yasinda odasini ayirdim Hala uyaniyordu sonra gece emzirmeyi kestim sımdı bir bucuk yasinda ve haftada bir kalkiyo gece kalkip o uyanmadan biberon veriyorum emin olun gece doymadigi ıcın kalkiyo bebeginiz ayni sikinti bendede vardi biberonla gecti aliskanlik oldugu ıcın arada kalkar

Mamasini yediriyorum yatmadan uzerine emiyor ardindan. gece de hep emmek icin kalkiyor. ama bu aclik anne sutu yuzunden mi, cabuk mu aciktiriyor yoksa?

Evet yatarken doyuyor sonra acikinca yetmiyor surekli emmek istiyo diger sebeb sizin kokunuz ona daha iyi geldigi ıcın sizde Tek memedeyken yaninda durdugunuz ıcın même istiyo bakin vermeyin bir gece biberon vérin hemen alisiyo inanin cok rahat oluyorsunuz benım kizim bir bucuk yasinda Hala emer ama zevk ıcın ben sevedigim ıcın emziriyom gece. Asla vermiyom cunki bir saat olmadan geri kalkiyo

bebisim 31 gunluk.bende yaza ayiracam zaten yazin 6 aylik oluyo.ki birde tek odada isitici yaniyo suan ayiramam soguk olur.suan zaten kucak istiyo.anne sevkati vereyim derken kucaga alisacak.hem esimin tarafinda ilk kiz cocugu herkes kucaga aliyo.biseyde diyemiyorum:) bakalim benimki nasil huy edinecek.

Geçen cumartesi ilk dişi çıktı,diş çıktı diye sevinemeden kabus günler başladı. İki gün 38 civarında seyreden ateş,aşırı derecede huzursuzluk, iştahsızlık, hafif ishal,gece sabaha kadar uykusuzluk...sonuç mutsuz bebiş, bitap,harap, mutsuz anne bütün dişler böyle çıkarsa yandığımızın resmidir...

Kızlar diş çıkaran bebişleriniz için kehribar bebek diş kolyesini bir deneyin derim. Benim meleğimde işe yaradı.

o nasil bisey oluyor.ne ise yariyo..
Canım bende kızım diş çıkarırken kabus gibi geçen günlerde derdime çare ararken karşılaştım nette.100 de 100 kehribar olan,bağışıklığı kuvvetlendiren,kullanıldığı bölgede ağrıları sindiren,sakinleştirici bir özelliğe sahip.ben doğal şeylerin faydasına inanan biriyim. O nedenle denemeye karar verdim.gece gündüz durmayan kızımda olumlu gelişmeler gözlemledim.birinciyi ateşler içinde çıkaran kızımın şimdi ikinci dişi göründü. Çok şükür biraz huzursuzluğun dışında ateşlenme olmadı.gece uykuları hariç gündüzleri huzurla iki defa uyuyor. Uyanık kaldığı zamanlarda da daha keyifli.tek olumsuz yanı boğaza takılan bişey olarak sürekli kontrol edilmesi gerekiyor. Geceleri çıkarıp ayak bileğine takıyorum.

hmm degisik ilk defa duydum.aklimda bulunsun bi fikir edinmis oldum enazindan

Arkadaşlar benim bebeğim 71 günlük. Ilk doğduğunda normal park yatak almış tık baktım uymuyor. Mecbur beşik aldık. Gece uykusu zor zaten de gündüzleri hiç uyumaz mı, uyutma yordu k. Nasıl aglamalar. Derken ayakta salladı. Sonra otomatik sallanan beşik aldık. Şimdi gece uykusu düzenli değil ama en azından gündüz uyusun diye beşik te sallayarak unutuyorum sonra da otomatik sağlamayı açıyorum. Bilmiyorum doğru mu başka türlü uymuyor. Aşılar a gelince çok haklısın iz hepsinin içinde cıva var. Yurt dışında bunları n civarı olanlar i kullanılıyor. Ne yazık ki kimse ilgilenmiyor

Bence de alışkanlık. Benim oğlum da 15 aylık. Aksam 10,30 - 11 gibi uyur. sabah en gec 7,30 - 8 gibi de kalkar. Huysuz bir bebek değil, ama tıpkı snn gibi bir durum var geceleri. Çalıştığım için bana çok zor geliyor ama bir yadnan da onu gece boyu mıncıkladıüğım için sesimi çıkarmıyorum. Memeden kesildiğinde bnce geceleri sorunsuz uyuyacaklar.

selam kızlar.. başlıkta "uykusuz anne" kelimesini görünce kendimi çok yakın hissettim
Su anda 38 aylık olan bir oğlum var..doğduğundan beri uyku sorunumuz var.. bebekken gece çok uyanırdı..hatta 9 aylıkken falandı galiba, gece en fazla yarım saat kesintisiz uyurdu ve onu yatırıp kaldırmaktan baş parmağımdaki eklem iltihaplanmıştı..baktım olmuyor bende yanıma yatırmaya başladım ve uzuuuunca bir süre biz oğlumla, eşimde bir kanepede uyudu,birbirimizi unutmuştuk diyebilirim

daha sonra 2,5 yaşındayken falan oda takımı aldık ve ayrı yatmaya başladık..hala ayrı yatıyoruz ama nasıl ayrı?? ben yanına yatıp uyutuyorum uyuyunca kaçıyorum.. gece kesinlikle bir kaç kez uyanıyor ve yanına gidip uyutuyorum, kalkabilirsem kalkıp yatağıma gidiyorum ve genelde kalkamıyorum ..hep onun yatağında, heryerim tutulmuş,uykumu alamamış olarak uyanıyorum
işte benim yıllardır uyku olayım budur.. bu arada 2 yaşından beri gündüz uykumuzda hiç yok

Odalarını ayırmak apayrı bir olay zaten. Bn de oğlumla yatıyorum. Aslında genelde yanında uyuyakalıyorum. Baska annelere ne kızardım bi bilseniz... Şimdi bn yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…