- 23 Aralık 2014
- 128
- 18
- 33
Benum kizim bir yasinda odasini ayirdim Hala uyaniyordu sonra gece emzirmeyi kestim sımdı bir bucuk yasinda ve haftada bir kalkiyo gece kalkip o uyanmadan biberon veriyorum emin olun gece doymadigi ıcın kalkiyo bebeginiz ayni sikinti bendede vardi biberonla gecti aliskanlik oldugu ıcın arada kalkarMartta bir yasina girecek ve o zamana kadar ayirmayi düsünüyoruz ama nasil basa cikacagim bilmiyorum. Aynen aglamalardan korkuyorum. Gözünden yas geliyor kuru bagirma da degil. Acaba disleri tam ciksa da öyle mi ayirsam, senin cocugunun kac disi cikti bu zamana kadar?
Mamasini yediriyorum yatmadan uzerine emiyor ardindan. gece de hep emmek icin kalkiyor. ama bu aclik anne sutu yuzunden mi, cabuk mu aciktiriyor yoksa?Benum kizim bir yasinda odasini ayirdim Hala uyaniyordu sonra gece emzirmeyi kestim sımdı bir bucuk yasinda ve haftada bir kalkiyo gece kalkip o uyanmadan biberon veriyorum emin olun gece doymadigi ıcın kalkiyo bebeginiz ayni sikinti bendede vardi biberonla gecti aliskanlik oldugu ıcın arada kalkar
o nasil bisey oluyor.ne ise yariyo..Kızlar diş çıkaran bebişleriniz için kehribar bebek diş kolyesini bir deneyin derim. Benim meleğimde işe yaradı.
Canım bende kızım diş çıkarırken kabus gibi geçen günlerde derdime çare ararken karşılaştım nette.100 de 100 kehribar olan,bağışıklığı kuvvetlendiren,kullanıldığı bölgede ağrıları sindiren,sakinleştirici bir özelliğe sahip.ben doğal şeylerin faydasına inanan biriyim. O nedenle denemeye karar verdim.gece gündüz durmayan kızımda olumlu gelişmeler gözlemledim.birinciyi ateşler içinde çıkaran kızımın şimdi ikinci dişi göründü. Çok şükür biraz huzursuzluğun dışında ateşlenme olmadı.gece uykuları hariç gündüzleri huzurla iki defa uyuyor. Uyanık kaldığı zamanlarda da daha keyifli.tek olumsuz yanı boğaza takılan bişey olarak sürekli kontrol edilmesi gerekiyor. Geceleri çıkarıp ayak bileğine takıyorum.o nasil bisey oluyor.ne ise yariyo..
hmm degisik ilk defa duydum.aklimda bulunsun bi fikir edinmis oldum enazindanCanım bende kızım diş çıkarırken kabus gibi geçen günlerde derdime çare ararken karşılaştım nette.100 de 100 kehribar olan,bağışıklığı kuvvetlendiren,kullanıldığı bölgede ağrıları sindiren,sakinleştirici bir özelliğe sahip.ben doğal şeylerin faydasına inanan biriyim. O nedenle denemeye karar verdim.gece gündüz durmayan kızımda olumlu gelişmeler gözlemledim.birinciyi ateşler içinde çıkaran kızımın şimdi ikinci dişi göründü. Çok şükür biraz huzursuzluğun dışında ateşlenme olmadı.gece uykuları hariç gündüzleri huzurla iki defa uyuyor. Uyanık kaldığı zamanlarda da daha keyifli.tek olumsuz yanı boğaza takılan bişey olarak sürekli kontrol edilmesi gerekiyor. Geceleri çıkarıp ayak bileğine takıyorum.
alışkanlıkMamasini yediriyorum yatmadan uzerine emiyor ardindan. gece de hep emmek icin kalkiyor. ama bu aclik anne sutu yuzunden mi, cabuk mu aciktiriyor yoksa?
Bence de alışkanlık. Benim oğlum da 15 aylık. Aksam 10,30 - 11 gibi uyur. sabah en gec 7,30 - 8 gibi de kalkar. Huysuz bir bebek değil, ama tıpkı snn gibi bir durum var geceleri. Çalıştığım için bana çok zor geliyor ama bir yadnan da onu gece boyu mıncıkladıüğım için sesimi çıkarmıyorum. Memeden kesildiğinde bnce geceleri sorunsuz uyuyacaklar.alışkanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?