ben 3 mart annesiyim, kizim mamasini yer uyur hep. herkes 40 ciksin tersine döner dedi hicte degisen bisey yok. masallahi var günün 18 saati rahat uyuyodur.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisben 3 mart annesiyim, kizim mamasini yer uyur hep. herkes 40 ciksin tersine döner dedi hicte degisen bisey yok. masallahi var günün 18 saati rahat uyuyodur.
Kızlar bende şubat annesiyim. 40 falan palavra. Nerdeyse 3 aylık olacağız hala uyku yok. Şu anda bile babasının kucağında sallanıyo hanımefendi. 2de uyuduğu zaman seviniyorum, erken uyudu diye. Düşünün işte. Hicrancım inan dilini ısır. Allah bozmasın. Kimseyede söyleme nazar değer.
biz hala uyumuyoruz gece arabayla gezmeye çıkartıyoruz arabada uyuyor ama uyuması sabah ezanından sonrayı buluyor işe başladım 1 aydır işe gidiyorum ruh gibiyim doktora uyumuyo bu dedim arabyala yarımsaat gezdiriyosan 1 saate çıkart dedi doz arttırdınız yani dedim güldü :)))
gündüz gebeş gibi uyuyo gece ayakta büyüynce bar bar gezecek korkarım ehuehueheueh anasına bak kızını al normal tabi!
aaahhh uyu artık bir saattir sallıyorum tık yok uyuyo uyanıyo tam hah uyudu diyorum şak açıyo gözlerini ağlıcam artık yaaaa
benim kız da uyuyo şimdi mışıl mışıl sabah 8 e kadar uyumadı. gece 12 gibi kakasını yapıyor sonra da uykusu var ama karnı doymuyor bi türlü ondan uyuyamıyor galiba..sma nın gece acıkanlar için bi mamasını duymuştum da işe yararmı acaba?
bende 3.30 da uyursa şükrediyorum.. 4 de uyursa seviniyorumm.. 5 de uyursa söyleniyorumm 6 da uyursa bişey diyecek halim kalmıyor uyuya kalıyorumm :)
benimkide her gecen gün yeni yeni huylar ediniyo ve bi günü bi gününe uymuyor.artık ayakta sallanarak uyumak istemiyo emzikle uyuyo ama oda ayrı komedi dk bası emziği agzından atıp sonra tekrara istediği için ağlıyo bende o dalana kadar emziği parmağımla bastırarak ağzında tutuyorum tam bir işkence yani:))))
ve şunu anladım kızım eğer gündüz 1 kaç saat uyuduysa o gece daha kolay uyuyor ama eğer uyumadıysa dahada uykusu kaçıyor.dün mesela en uzun uykusu 15 dk. iken gece 12 ye kadar toplam 1 saat bile uyumadı.bu gün ise maaşallah uyuyacagı tuttu ve sabah kalktığından beri arar ara uyudu şimdide uyuyor.galiba mayıştıbu aada bizim ev çok sıcak 28 derece artık kısa kollu ile yatırmaya basladım ama bi yandanda üşütür die korkyorum siz nasıl giydiriyosunuz bebişleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?