uykusuz bebekler...

Kızlar bende şubat annesiyim. 40 falan palavra. Nerdeyse 3 aylık olacağız hala uyku yok. Şu anda bile babasının kucağında sallanıyo hanımefendi. 2de uyuduğu zaman seviniyorum, erken uyudu diye. Düşünün işte. Hicrancım inan dilini ısır. Allah bozmasın. Kimseyede söyleme nazar değer.

ben 3 mart annesiyim, kizim mamasini yer uyur hep. herkes 40 ciksin tersine döner dedi hicte degisen bisey yok. masallahi var günün 18 saati rahat uyuyodur.

maşallah maşallah !!! darısı başımıza...

bende birkaç gündür 1 de uyutuyorum 1.5 da parmaklarımın ucuna basa basa yatagına yatırıyorum kendimide hemen cup yatağa atıyorum veee çok mutlu oluyorum.çünkü 1 bizim için en erken saat oluyo.gündüz ise 2 saat salla 10 dk uyusun hele o emzik 2 dk bir düşüyo ya agızından sinir oluyorum basıyo yaygarayı tüm emekler boşa gidiyo...

aynen benimde kızım uyumuyor..gece 4 de bazen 5,bazen sabah 8.....işede başladım artık.nolacak böyle bilmiyorum bu arada 2 ayı bitti hala düzelmedi..

Oğlum 14 aylıık oldu hala uykusuzluk devam ediyor..((

benim oğlum 2.5 aylık oldu gündüz ve akşamları kucakta sallana sallana zorla uyuyup yarım saatte uyanıyo hiç iş yaptırmıyo ama allahtan geceleri 2-3 saat deliksiz uyuyor şükür geceler daha önemli

okudukca ne kadar sansli oldugumu anladim vallahi, Allah size sabir versin kizlar, umarim tez zamanda düzene girer bebekleriniz, sizde rahat edersiniz insallah.

biz hala uyumuyoruz gece arabayla gezmeye çıkartıyoruz arabada uyuyor ama uyuması sabah ezanından sonrayı buluyor işe başladım 1 aydır işe gidiyorum ruh gibiyim doktora uyumuyo bu dedim arabyala yarımsaat gezdiriyosan 1 saate çıkart dedi doz arttırdınız yani dedim güldü :)))
gündüz gebeş gibi uyuyo gece ayakta büyüynce bar bar gezecek korkarım ehuehueheueh anasına bak kızını al normal tabi!

:roflol::roflol::roflol:

aaahhh uyu artık bir saattir sallıyorum tık yok uyuyo uyanıyo tam hah uyudu diyorum şak açıyo gözlerini ağlıcam artık yaaaa

bende 3.30 da uyursa şükrediyorum.. 4 de uyursa seviniyorumm.. 5 de uyursa söyleniyorumm 6 da uyursa bişey diyecek halim kalmıyor uyuya kalıyorumm :)

ya küçücük bıdıklar bütün hayatımıza hükmediyor :)
benim ki akşam yaprak dökümü başlarken uyudu, dizimimi seyretsem hazır p uyudu bende azıcık kestirsem mi derken, dizi izlemeye karar verdim 4 saat kesintisiz uyudu. ama sonrasında ikinciye tekrar uyutmaya çalışırken saat sabah 4'ü buldu..

benim kız da uyuyo şimdi mışıl mışıl sabah 8 e kadar uyumadı. gece 12 gibi kakasını yapıyor sonra da uykusu var ama karnı doymuyor bi türlü ondan uyuyamıyor galiba..sma nın gece acıkanlar için bi mamasını duymuştum da işe yararmı acaba?

mama hakkında hiç bir bilgim yok seni emmiyor mu

bende 3.30 da uyursa şükrediyorum.. 4 de uyursa seviniyorumm.. 5 de uyursa söyleniyorumm 6 da uyursa bişey diyecek halim kalmıyor uyuya kalıyorumm :)

baba yardım etmiyor mu, benim eşim ben ilgilenirim sen sütünü sağ bırak diyor ama oda işe gidiyor sonuçta onada kıyamıyorum ne olacak halimiz bilmem. :bbo: uykusuzluktan sütüm kesilecek diye korkuyorum. çünkü uykusuz kalınca azalıyor

benimkide her gecen gün yeni yeni huylar ediniyo ve bi günü bi gününe uymuyor.artık ayakta sallanarak uyumak istemiyo emzikle uyuyo ama oda ayrı komedi dk bası emziği agzından atıp sonra tekrara istediği için ağlıyo bende o dalana kadar emziği parmağımla bastırarak ağzında tutuyorum tam bir işkence yani:))))
ve şunu anladım kızım eğer gündüz 1 kaç saat uyuduysa o gece daha kolay uyuyor ama eğer uyumadıysa dahada uykusu kaçıyor.dün mesela en uzun uykusu 15 dk. iken gece 12 ye kadar toplam 1 saat bile uyumadı.bu gün ise maaşallah uyuyacagı tuttu ve sabah kalktığından beri arar ara uyudu şimdide uyuyor.galiba mayıştı bu aada bizim ev çok sıcak 28 derece artık kısa kollu ile yatırmaya basladım ama bi yandanda üşütür die korkyorum siz nasıl giydiriyosunuz bebişleri?

evet canım bende emziği parmağımla bastırarak ağzında tutuyorum, beyefendi onu bile bana yaptırıyo :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…