Uykusuz Her Gece :(

Katreee

Rabbim sen bizi esirge!
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
1.037
3
116
İstanbul
Kızlar ne olur bişeyler söyleyin. ölüyorum baş ağrısından. günlerdir uyku sıkıntısı çekiyorum. yine 3-4 gündür 1-2 saat bile olsa uyuyordum. bu gece uyuyamadım 8 de kahvaltı yaptım eşim işe giderken hazırladı çünkü kolumu kaldıracak halim yoktu. hamilelikte olur diye biliyorum ama bu beni stres sahibi yaptı. uykusuzluktan ölürken uyuyamak çok kötü.

süt içip yatıyorum, kitap filan okuyorum, yastığımı değiştirdim rahatımı bulamıyorumdur belki diye... ama banamısın demedi. hatta koyun bile saydım :90: sürülerim var artık hatta kuzular var bebişimle birlikte büyüyolar :emir_bebek:

doktora gittiğimde belki rahatlatıcı bi ilaç filan verir. o zamana kadar bana tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı? :78:

Son düzenleme:
owww erken baslamis sende uykusuzluk son aylarda ne yapacaksin =)
ben bacagimin arasina bi yastik koyuyorum arti emzirme yastigi aldim onuda sirtima dayiyorum 2-3 aydirda karnimin altina yastik koyuyorum, yinede cok rahat degilim ama yinede az biraz uyuyabiliyorum.
doktor sana ilac vermez bence umutlanma.... tatli rüyalar =))

kızlar ne olur bişeyler söyleyin. ölüyorum baş ağrısından. Günlerdir uyku sıkıntısı çekiyorum. Yine 3-4 gündür 1-2 saat bile olsa uyuyordum. Bu gece uyuyamadım 8 de kahvaltı yaptım eşim işe giderken hazırladı çünkü kolumu kaldıracak halim yoktu. Hamilelikte olur diye biliyorum ama bu beni stres sahibi yaptı. Uykusuzluktan ölürken uyuyamak çok kötü.

Süt içip yatıyorum, kitap filan okuyorum, yastığımı değiştirdim rahatımı bulamıyorumdur belki diye... Ama banamısın demedi. Hatta koyun bile saydım :90: Sürülerim var artık hatta kuzular var bebişimle birlikte büyüyolar :emir_bebek:

Doktora gittiğimde belki rahatlatıcı bi ilaç filan verir. O zamana kadar bana tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı? :78:

benimde senin haftalarında delii baş ağrım oldu.dr.minoset yada parol alabilirsin dedi.ben içmedim dayandım.2 hafta süründüm.sonra geçtii....

owww erken baslamis sende uykusuzluk son aylarda ne yapacaksin =)
ben bacagimin arasina bi yastik koyuyorum arti emzirme yastigi aldim onuda sirtima dayiyorum 2-3 aydirda karnimin altina yastik koyuyorum, yinede cok rahat degilim ama yinede az biraz uyuyabiliyorum.
doktor sana ilac vermez bence umutlanma.... tatli rüyalar =))

:43:umarım geçer.

benimde senin haftalarında delii baş ağrım oldu.dr.minoset yada parol alabilirsin dedi.ben içmedim dayandım.2 hafta süründüm.sonra geçtii....

bana da parol verdi. zaten bi işe yaramıyor o ilaçlar içmemekle iyi etmişsin.
umarım benimde geçer. onun için diyip kendimi teselli ediyorum :49:

Ikinci hamileligimi yasiyorum, ilkinde de olmustu simdi de oyle. Ben de uyuyamiyorum ama nedense ne zaman uyuyamayip esim rahatsiz olmasin diye salondaki koltuga gitsem bebek gibi uyuyorum. Sanirim sirtimi dayiyor olmak beni rahatlatiyor bir de yer darligindan sik sik donemedigim icin kendi kendimi uyandirmiyorum. Yer degistirmeyi dene derim.

Ikinci hamileligimi yasiyorum, ilkinde de olmustu simdi de oyle. Ben de uyuyamiyorum ama nedense ne zaman uyuyamayip esim rahatsiz olmasin diye salondaki koltuga gitsem bebek gibi uyuyorum. Sanirim sirtimi dayiyor olmak beni rahatlatiyor bir de yer darligindan sik sik donemedigim icin kendi kendimi uyandirmiyorum. Yer degistirmeyi dene derim.

denerim cnım çok sağol :71:

benimde hamileliğimin basından beri uyku düzensizliğim var.29. haftadayım simdide karın büyümesinden rahat uyuyamıyorum sık sık uyanıyorum. senin haftalarındayken benimde bas agrılarım o kadar siddetliydiki bir dönem oluyormus. arastırmıstım o zaman hamilelik hormonlarından kaynaklanıyormus. bende buna ek olarak burun kanamasıda oluyordu. hala ara ara oluyor. bir kac haftada gecer bence..

Back
X