Kızlar ne olur bişeyler söyleyin. ölüyorum baş ağrısından. günlerdir uyku sıkıntısı çekiyorum. yine 3-4 gündür 1-2 saat bile olsa uyuyordum. bu gece uyuyamadım 8 de kahvaltı yaptım eşim işe giderken hazırladı çünkü kolumu kaldıracak halim yoktu. hamilelikte olur diye biliyorum ama bu beni stres sahibi yaptı. uykusuzluktan ölürken uyuyamak çok kötü.
süt içip yatıyorum, kitap filan okuyorum, yastığımı değiştirdim rahatımı bulamıyorumdur belki diye... ama banamısın demedi. hatta koyun bile saydım :90: sürülerim var artık hatta kuzular var bebişimle birlikte büyüyolar
doktora gittiğimde belki rahatlatıcı bi ilaç filan verir. o zamana kadar bana tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı? :78:
süt içip yatıyorum, kitap filan okuyorum, yastığımı değiştirdim rahatımı bulamıyorumdur belki diye... ama banamısın demedi. hatta koyun bile saydım :90: sürülerim var artık hatta kuzular var bebişimle birlikte büyüyolar

doktora gittiğimde belki rahatlatıcı bi ilaç filan verir. o zamana kadar bana tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı? :78:
Son düzenleme: