Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

Burcu eşin çok özenli,asker eşleri ister istemez sert otoriter yapılarından şikayet ediyor eşlerinin.
Ama sizde öyle değil durum belli ki.. ne güzel..
Sen çalışıyor musun pekii:?

hosgeldın cnm

cok ıyı ya
resmınede baktım netten kucucuk bıse ,
ama bende bel fıtıgı var ,bana yuruyus gereklı ,bu sanırım bana uygun bıse degıl
bel fıtığın varsa kesinlikle kullanma aman! bacaklara ve bele yükleniyor çünkü hareketler.

bende lımon sıkıp ıcıodum,bı dıkıste gozumu kapıodum hüüüüpppppp:1ninca:
sırkeyı hıc sevmem ama cok saglıklı ne guzel sevıosan
lıbyanamı,bı bakım
limon hiç aklıma gelmemişti. saraçoğlunun sitesinden baktım, orda yazmıyor ama, bi bildiği vardır belki tarif ettiği gibi devam edeyim.

Hoşbulduk kızlar :)
Pathem geçmiş olsun

Kahvekolik bende sirke ile sandoloz sakızı çiğniyordum da sıkıldım bıraktım.
sen istkrarlısın galiba o da işe yarayabilir kullanırsan
istikrarlı olmaya mecburum bi yerde. çok kilo almıştım o şekilde hamile kalsam abbooww. kendi çapımda hazırlık yapıyorum işte. sandoloz sakızı işe yaradı mı onu da çok duydum?

Olağanüstü derken aklinialirimsmile

Di mi yok,kahve yok, sumak bizi hepten terketti kanımca guclubacismile

sumak zaten bi parmak bal çalıyo ağzımıza kaçıyo:mymeka:
dimiylen kahve nerdeki acepbilmiyorumkismile

Ve kahvede geldiii
sporumu yaptım geldim :) merak ettiğiniz için tşk ederim opuyorumnanaktan

vay beeboshayallersmile
Şeniz
Ne güzel dengeyi tutturmuş demek ki.
aynen canımm opuyorumnanaktan
Burcu eşin çok özenli,asker eşleri ister istemez sert otoriter yapılarından şikayet ediyor eşlerinin.
Ama sizde öyle değil durum belli ki.. ne güzel..
Sen çalışıyor musun pekii:?

evet genelde bundan şikayet ederler gerçi eskiler daha çok şimdikilerde yok o pek.
otoritenin o su yok kaydirigubbakcemile3,bana diyorki çocuğumuz olunca onu sen terbiye et ben şımartayım hahaha kaydirigubbakcemile3

canım çalışmayı çok arzu ediyorum ama malesef marmarisde bana uygun iş bulamyızyoz.
her yer burda gece açık. aile yaısına ters oluyor. büro tarzı bir yer baktık ama hiç tanıdığımız yok... olmadı yaniiboshayallersmile

Sandoloz işe yarıyor canım ama ben istikrarlı davranamadım.
Dene bir ay ..? Sonuç alamazsan devam etmezsin.. satın alırken çok alma söyle aktara bir aylık de..
Hala duruyor bende ki..

ya OLCA vardı bomba patlatıcam falan diyordu ..?
Nerede ki..?
evet dün bekledim gelmedi. bende merak ettim ne patlatacak? hayır olsun...

Di mi de geldiiii.

Kahve hala geçmişi okuyor kanımca
aynen öyle yaptım oku oku bitmedi :)

dimiiii çık yukarı
diii miii buraya yumruk havayalülülülülülü
kahveee hoşgeldin Şeniz
hoşbuldum canımcım. komik leylek bacısı

burcucum okurken tüğlerim diken diken oldu. çok özendim. benim eşim hiç romantik değildir. ben artık beklenti içine girmiyorum, beklersem üzülüyorum sonuç hüsran oluyo çünkü. hatta bi kere doğum günümü unutmuştu, o zaman nişanlı bile değildik çıkıyorduk, düşün yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…