Şeniz
aynen canımm opuyorumnanaktan
evet genelde bundan şikayet ederler gerçi eskiler daha çok şimdikilerde yok o pek.
otoritenin o su yok kaydirigubbakcemile3,bana diyorki çocuğumuz olunca onu sen terbiye et ben şımartayım hahaha kaydirigubbakcemile3
canım çalışmayı çok arzu ediyorum ama malesef marmarisde bana uygun iş bulamyızyoz.
her yer burda gece açık. aile yaısına ters oluyor. büro tarzı bir yer baktık ama hiç tanıdığımız yok... olmadı yaniiboshayallersmile
dimiiii çık yukarı
diii miii buraya yumruk havayalülülülülülü
kahveee hoşgeldin Şeniz
evet dün bekledim gelmedi. bende merak ettim ne patlatacak? hayır olsun...
aynen öyle yaptım oku oku bitmedi :)
hoşbuldum canımcım. komik leylek bacısı
burcucum okurken tüğlerim diken diken oldu. çok özendim. benim eşim hiç romantik değildir. ben artık beklenti içine girmiyorum, beklersem üzülüyorum sonuç hüsran oluyo çünkü. hatta bi kere doğum günümü unutmuştu, o zaman nişanlı bile değildik çıkıyorduk, düşün yani.
aramıza hoşgeldin, hiçbişey için geç değildir. biz ramazandan sonra da devam ederiz bu gidişle dimi kızlar, başka isimde topic açarız yada.selamlar
sağolun kızlar muhabbetiniz çok hoş ben geç kalmışım
aranıza katılmamakla
yaa, yarın ilk iş araştırcam bunu bi. kullanımı nasıl peki?Sandoloz işe yarıyor canım ama ben istikrarlı davranamadım.
Dene bir ay ..? Sonuç alamazsan devam etmezsin.. satın alırken çok alma söyle aktara bir aylık de..
Hala duruyor bende ki..
kaydirigubbakcemile5
olsun kız zararın neresinde dönsen kardır
bundan sonrasını hallederiz sen merak etme açığı kapatırız:jeyyar:
sumak hep böyle yapıyosun ama seeeenslm kızlar,cok duramıcam bakıp cıkayım dedım .
Bir taraftan yemeklerimi yapıyorum ama takip ediyorum sizi.
Menü de biraz değişiklik oldu.
Bu aralar çok etobur olduğumuzu düşünüp imambayıldıya karar verdik.
Patlıcanlar yine közlenmiş tabii sempatiksalakcinni
Eşim makarna istedi, pilav yerine de makarna var.
Ayy marmaris'te yaşıyorsun boşver çalışma,tadını çıkart.. sositososito
Eşin denizci galiba..? Tayine çok var mı.?
Bir de seneye Allah izin verirse Marmaris'te olacağız tatilde yardımcı olursun bana görülecek yapılacak şeylerle ilgili..
nan bi sus başlıycak gene közlenmiş patlıcan diye yeni unutturduk daha:1ninca:Bir taraftan yemeklerimi yapıyorum ama takip ediyorum sizi.
Menü de biraz değişiklik oldu.
Bu aralar çok etobur olduğumuzu düşünüp imambayıldıya karar verdik.
Patlıcanlar yine közlenmiş tabii sempatiksalakcinni
Eşim makarna istedi, pilav yerine de makarna var.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisoleeey oleeeeeey oleeeeeeeyy
şakşakşakşak delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kolay gelsin reyyancım. ellerine sağlık şimdiden. evet hamile adayı dolu var bu topikte ne güzell ya:ecrin_bebek:kızlarcıım bana müsade,sahur hazırlığı yapacam,biraz uğraştıracak yemelikler,anca hazırlarım...
hamile ve hamile adaylarından dolayı söylemiyorum ne yapacağımı...görüşmek üzere canlarım
biliyor musunuz sizi sevdim çok
aramıza hoşgeldin, hiçbişey için geç değildir. biz ramazandan sonra da devam ederiz bu gidişle dimi kızlar, başka isimde topic açarız yada.
yaa, yarın ilk iş araştırcam bunu bi. kullanımı nasıl peki?
kızlarcıım bana müsade,sahur hazırlığı yapacam,biraz uğraştıracak yemelikler,anca hazırlarım...
hamile ve hamile adaylarından dolayı söylemiyorum ne yapacağımı...görüşmek üzere canlarım
evet evet başka topikle devam oalbilir. ama o zaman mümkünse azcuk gündüz olsun kaydirigubbakcemile3
aramıza hoşgeldin, hiçbişey için geç değildir. biz ramazandan sonra da devam ederiz bu gidişle dimi kızlar, başka isimde topic açarız yada.
vay be burcunu kocişine bi alkışta benden
demekki gerçekten böle insanlar varmış
vay anasını sayın seyirciler
kızlarcıım bana müsade,sahur hazırlığı yapacam,biraz uğraştıracak yemelikler,anca hazırlarım...
iyi yaptın canımaynen öyle
ben oruç tutamıyorum emzirdiğim için :ecrin_bebek:
ama ramazanın tadı sahurda çıkar diye geceleri hep ayaktayım böylede güzel sohbeti görünce geliyim dedim sırnaşık şey
şşşşt kulağıma söyle kız:jeyyar:kızlarcıım bana müsade,sahur hazırlığı yapacam,biraz uğraştıracak yemelikler,anca hazırlarım...
evet ya bi geliyo bi kaçıyo
sumak hep böyle yapıyosun ama seeeen
canım yaa kolay gelsin ne kadar vakit var?
Fatolina hoşgeldin :)
nan bi sus başlıycak gene közlenmiş patlıcan diye yeni unutturduk daha:1ninca:
yok derins bişe yok havalar da burda fena değil diyo:1rolleyes:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?