Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

oh ne şanslısın. denizci diye duyduğumda senin için üzülmüştüm biliyomusun. eşlerinden ayrı olmak zorunda olanlara çok üzülüyorum. benim bi arkadaşım var kocası yurt dışında, bide 2-3 yaşlarında çocukları vardı onlar için üzülürüm hep. kocası çocuğunun zıpırlıklarını kameradan izlemekle yetiniyor falan. acı bi durum.

leylek sen öyle yazma yaaaaa, eğik ve kırmızı harfle yaz. ben onu seninle bağdaştırdım.

ben bu gece bişi yapmıcam
gene kırpıntılarım var
dün fırında sigara böreği yapmıştım hani suda bekletilen varya
o var bide yımurta haşlarım +kahvaltılık

bitti gitti

evet denizci olduğunu duyan herkes ki babamda dahil bir panik yaşamıştı.kaydirigubbakcemile3 ama öyle değil işte şansımıza. sahil şeridinde kıyıdan kıyıdan gezicez kısmetse çanakkale , izmir, iskenderun, mersin. istanbul, trabzon ama hep yanımda olacak kısmetse opuyorumnanaktan

Çok varmış daha tayine oralarda büyüyeck yavrucak inşallah.. Hamile kalacağını varsayıyorum da olumunekankayizsmile gerçi her şekilde denizi olan bir yerde büyüyecek.. güzel bir hayatınız olacak :)

Marmarisi merak ediyorum çok. biz bir yerde çok vakit geçiremiyoruz o yüzden her gün farklı bir yöreye gidiyoruz .. Denizi güzel mi peki..? Taş mı kum mu..?

niye burcu gece ne işin var kisempatiksalakcinni
lan dimi gene emzirmeye mi gittinCADIARZU
gel bakim sen de şimdi annat bakim kocan sana ilk çocuk teklifini nasıl yaptısempatiksalakcinninaniknanik

kızlar bişi rica edeceğim

link eklemeyi bilen bi gönüllüye ihtiyacım var

şimdi bizim eller bölüümde elazığ23 topiği var
orda ben beğendiğim iki tane yatak odası resmi ekledim

bi bakıp bana fikir verebilirmisiniz

gene kırpıntılarım var

bitti gitti
suda bekliyen börek ne kız hemen tarif et bakem:ecrin_bebek:

emir büyük yerden anlaşıldı tamambuyrunnnnnnnnn

Kum denizimiz ve mavi bayraklı sahillerimiz opuyorumnanaktan marmaris şimdiye kadar gördüğüm en güzel denizi olan 2. yer. ilki kıbrısdı. bence antalyadan falan çok çokk daha güzel a.s hele ilk bahar ve sonbaharları müthiş. biz bu kış soğuk nedir bilmedik sadece 1.5 ay ısınma ihtiyacı duyduk. ama tabi yazlarıda bir o kadar sıcakkk. o yüzden ilk bahar ve sonbarınaa bayıldımm henüz turistlerde akın etmemiş oluyor. şu anda marmarise sokakda yürünmüyorrr öylee kalabalıkk. hani kışlarına tenha derler ama ıhh ıhh değil. insanlar yazıyla kıyasladıkalrından tenha gibi geliyor a.s ben çok sevdim. çocuk yetiştirmek içinn mükemmel bir yer. havası harikaa her yer yeşilll. ve mavi bayraklı bölge olduğundan kömür yakmak yasak. ondan da havası temiz kalmış bir doğa harikası...

slm kızlar,cok duramıcam bakıp cıkayım dedım .

Nereye,daha yeni geldinkaydirigubbakcemile3

lan simi ellerin dolu halen yiyon dimialsanaalsanasmile
kavanozu bırak da arada bi iki kelam yaz yani parmakların mı aşınırkaydirigubbakcemile

Valla midem patlıyacak,sanırım sahurda yiyemeyeceğimsempatiksalakcinni

buyrunnnnnnnnn

Kahve hoş geldin canım.
50 dakika kaldı.

Ha gayretolumunekankayizsmile

pazartesınden berı uykusuzum mafoldumben

pazartesı aldıgım haberler yıkıldım zatı ,apar topar esımle gıttık hastaneye

zaten hasta olan esımın teyzesının kocası fenalasıp yogun bakıma almışlar bilinçi filan kapalı :gitme:

ben orada kaldım dün gece esımle zaten sokmuyorlar ıcerı teyzemın yanında durdum hep,
sabahta odadan cıkıs ıslerımlerı koştur koştur,sonrası bekle de bekle haber gelsın

o zaman hıc gecmedı ,ımdı eve geldım ben gerı bu gece bıraktırmadılar ,esım orada kaldı ..hastan bahcesınde .

aklım orada hep ,daha cokk genc daha ılk okula gıden oglu var mafoldumben

off uzerımden hıc kara bulutlar gıtmeyecek mı ,once dag gıbı dayım ,sonra komşu,sonra kenı enıstemın hem abısını hem babasını 15 gun ıcınde kaybetmesı ..

ne olur onu almasıın ,dua eder mısınız kızlar bır kerecık..mafoldumben

boyle araya gırerek yazdım ama dua ısteyebılecegım kımsem yok ..sadece dualara kaldı işimiz

konuyu dagıttıgım ıcın özür dılerım

Son düzenleme:
niye burcu gece ne işin var kisempatiksalakcinni
lan dimi gene emzirmeye mi gittinCADIARZU
gel bakim sen de şimdi annat bakim kocan sana ilk çocuk teklifini nasıl yaptısempatiksalakcinninaniknanik

valla leyleğim ilk çocuğum gelmek istemeyince bizde çalışdık çabaladı kanter içinde
temelleri attık

ama ilk teklif nasıl oldu
ne oldu hiç hatırlamiiiim

evet aynen.
bi dakika, anlamadığım sirkeyi onun üstüne mi içicez? robottan geçirsek olur heralde dimi, yapışır mı?

evet evet başka topikle devam oalbilir. ama o zaman mümkünse azcuk gündüz olsun kaydirigubbakcemile3
tabi canım, ramazandan sonra normal uyku düzenimize döneriz ne de olsa. yarasaya döndük ay, psikolojimiz bozulacak. ciddi diyorum gece uykusu almamanın adını hatırlayamadığım bi sendroma yol açtığını duymuştum.

Kahve hoş geldin canım.
50 dakika kaldı.
hoşbuldum canımcım, az kalmış Allah kabul etsin.
ne tuhaf ya, biz birazdan sahur hazırlayacağız.

gene kırpıntılarım var

bitti gitti
ayy annemde yapardı o suda bekletilenden. anne yemeği gibisi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…