tabi tabi canım olurum ne demek :1hug:
hele asrabanız varsa marmarisin çevresinde harika kahvaltı yerleri varr muhakkak görülmeliiopuyorumnanaktan
Eşim denizci evet. ama deniz görevi yok. yani denizcilerin karacısı. deniz kuvvetlerine bağlı olsada denizcilerinde araçları var ve eşimin görevi arabalarla ilgili... yani hep deniz kenarında görev alıcaz ama hiç seyre gitmeyecek öyle ballıyızkaydirigubbakcemile3 ayda sadece 3 nöbeti var işte o kadar... tayinimize yaklaşık 3 4 sene var gibi duruyor. ama tabi deniz kuvvetleri bu bellide olmaz... ama bir aksilik olmazsa daha burdayız a.s
hoşbuldum sağolun kızlar a.s.
aynen bu topik ramazandan sonrada falla olur aldığımız kiloları nasıl vericez olsa başlıkta süper olur valla delikafadulden
oh ne şanslısın. denizci diye duyduğumda senin için üzülmüştüm biliyomusun. eşlerinden ayrı olmak zorunda olanlara çok üzülüyorum. benim bi arkadaşım var kocası yurt dışında, bide 2-3 yaşlarında çocukları vardı onlar için üzülürüm hep. kocası çocuğunun zıpırlıklarını kameradan izlemekle yetiniyor falan. acı bi durum.
leylek sen öyle yazma yaaaaa, eğik ve kırmızı harfle yaz. ben onu seninle bağdaştırdım.
tabi tabi canım olurum ne demek :1hug:
hele asrabanız varsa marmarisin çevresinde harika kahvaltı yerleri varr muhakkak görülmeliiopuyorumnanaktan
Eşim denizci evet. ama deniz görevi yok. yani denizcilerin karacısı. deniz kuvvetlerine bağlı olsada denizcilerinde araçları var ve eşimin görevi arabalarla ilgili... yani hep deniz kenarında görev alıcaz ama hiç seyre gitmeyecek öyle ballıyızkaydirigubbakcemile3 ayda sadece 3 nöbeti var işte o kadar... tayinimize yaklaşık 3 4 sene var gibi duruyor. ama tabi deniz kuvvetleri bu bellide olmaz... ama bir aksilik olmazsa daha burdayız a.s
hoşbuldum sağolun kızlar a.s.
aynen bu topik ramazandan sonrada falla olur aldığımız kiloları nasıl vericez olsa başlıkta süper olur valla delikafadulden
Kahve hoş geldin canım.
50 dakika kaldı.
suda bekliyen börek ne kız hemen tarif et bakem:ecrin_bebek:ben bu gece bişi yapmıcam
gene kırpıntılarım var
dün fırında sigara böreği yapmıştım hani suda bekletilen varya
o var bide yımurta haşlarım +kahvaltılık
bitti gitti
emir büyük yerden anlaşıldı tamambuyrunnnnnnnnn
oh ne şanslısın. denizci diye duyduğumda senin için üzülmüştüm biliyomusun. eşlerinden ayrı olmak zorunda olanlara çok üzülüyorum. benim bi arkadaşım var kocası yurt dışında, bide 2-3 yaşlarında çocukları vardı onlar için üzülürüm hep. kocası çocuğunun zıpırlıklarını kameradan izlemekle yetiniyor falan. acı bi durum.
leylek sen öyle yazma yaaaaa, eğik ve kırmızı harfle yaz. ben onu seninle bağdaştırdım.
haha kiloyla ilgili ve bebekle ilgili topikelre varım :lepi:
Çok varmış daha tayine oralarda büyüyeck yavrucak inşallah.. Hamile kalacağını varsayıyorum da olumunekankayizsmile gerçi her şekilde denizi olan bir yerde büyüyecek.. güzel bir hayatınız olacak :)
Marmarisi merak ediyorum çok. biz bir yerde çok vakit geçiremiyoruz o yüzden her gün farklı bir yöreye gidiyoruz .. Denizi güzel mi peki..? Taş mı kum mu..?
slm kızlar,cok duramıcam bakıp cıkayım dedım .
lan simi ellerin dolu halen yiyon dimialsanaalsanasmile
kavanozu bırak da arada bi iki kelam yaz yani parmakların mı aşınırkaydirigubbakcemile
buyrunnnnnnnnnkızlarcıım bana müsade,sahur hazırlığı yapacam,biraz uğraştıracak yemelikler,anca hazırlarım...
hamile ve hamile adaylarından dolayı söylemiyorum ne yapacağımı...görüşmek üzere canlarım
biliyor musunuz sizi sevdim çok
Kahve hoş geldin canım.
50 dakika kaldı.
niye burcu gece ne işin var kisempatiksalakcinni
lan dimi gene emzirmeye mi gittinCADIARZU
gel bakim sen de şimdi annat bakim kocan sana ilk çocuk teklifini nasıl yaptısempatiksalakcinninaniknanik
evet aynen.evet evet ramazandan sonra da devam ederiz. Başka topic açarız da aman kızdırmayalım milleti sohbetimiz başkalarının canını sıkabiliyor :mymeka:
kahvecim.. Ilık sirkeli su hazırlıyorsun her öğünden önce bir adet fındık büyüklğündeki sandolozu ağzında veya ne bileyim havanda ezip yutuyorsun..
sakız diyorlar ama bildiğin taş akannehir
tabi canım, ramazandan sonra normal uyku düzenimize döneriz ne de olsa. yarasaya döndük ay, psikolojimiz bozulacak. ciddi diyorum gece uykusu almamanın adını hatırlayamadığım bi sendroma yol açtığını duymuştum.evet evet başka topikle devam oalbilir. ama o zaman mümkünse azcuk gündüz olsun kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum canımcım, az kalmış Allah kabul etsin.Kahve hoş geldin canım.
50 dakika kaldı.
ayy annemde yapardı o suda bekletilenden. anne yemeği gibisi var mı?ben bu gece bişi yapmıcam
gene kırpıntılarım var
dün fırında sigara böreği yapmıştım hani suda bekletilen varya
o var bide yımurta haşlarım +kahvaltılık
bitti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?