Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

SUMAK

çok geçmiş olsun canım
mübarek gecelerin hürmetine

hastanız inşallah şifasını bulur

niye burcu gece ne işin var kisempatiksalakcinni
lan dimi gene emzirmeye mi gittinCADIARZU
gel bakim sen de şimdi annat bakim kocan sana ilk çocuk teklifini nasıl yaptısempatiksalakcinninaniknanik

hahahaha kızım şimdi ramazan diyee ayrı duruyoruz kocadan mümkün olduğuncaa..
ama normalde ben kocamla birlikte girerim yatağaa sarlırr kokusuylaa uyurumm zemuszemus öyle temmelii geceleri bir hayat süremem... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdib bilee zor duruyorum yeminlee...kaydirigubbakcemile3
kilo =bebek
bu gidişle çıkamıcaz o topiklerden
ee senin güzel haberini ne zaman alıyoruz canım :ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3 mayısda denemelere başlıycaz kısmetse planlarımıza göre canım opuyorumnanaktan

üzerime alındım ;:)) hiç aşermedim söyle canım

başın sağolsun canım
geldimi üst üste gelir zaten
acil şifalar versin mevla eniştene inş. iyileşir rabbimin izniyle şu mübarek günlerde :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ya sumakcım inan çok üzüldüm ya:teselli::teselli:
Allah hayırlı şifalar versin inşallah
kızlar en azından bu mübarek günde bi fatiha okuyup dua edelimmi şifa niyetine?:çok üzgünüm:

Sumak geçmiş olsun ... Allah evladına bağışlasın inşallah ya

Kahvecim.. Robottan geçer mi bilemiyorum ciden bildiğin taş..ama ıslanınca sakız gibi oluyor.
Önce ılık sirkeyi azıcık içecek o tozun boğazına yapışmasını engelleyeceksin çünkü donuyor gibi oluyor.
sonra tozu yutup kalan sirkeyi içeceksin..

canımmmm :teselli:
çok üzüldüm
bazen hayat gerçektende çekilmez bir hal alıyor hiç düzelmeyecek mi dediği oluyor insanın ama inan bana düzeliyor azcık daha sabır canım Şeniz

evet gece uykusu hiç bir şeye benzemiyor gerçektende a.s

DENİZİ GÖRMEDEN YAŞAYAMIYORSAN SEN EŞİTTİR BEN DEMEKTİR.
ne güzeldir sayfiye yerinde yaşamak, ist da deniz kenarı ama denize girmek için sağlam mide gerek. şanslısın.

suda bekliyen börek ne kız hemen tarif et bakem:ecrin_bebek:

emir büyük yerden anlaşıldı tamambuyrunnnnnnnnn
ha şöyle yola gel -tatlicadiarzu-

kilo =bebek
bu gidişle çıkamıcaz o topiklerden
ee senin güzel haberini ne zaman alıyoruz canım :ecrin_bebek:
ama değer beeee...emzirirken veririz heralde. günde 500 cal emzirirken harcanıyormuş. Allahın lütfu işte, ne güzel ayarlamış.

sumakcııımm, ben anladım zaten bu kızın başında bi iş var. Allah şifa versin dua edeceğim. Allah evlatlarına sevenlerine bağışlasın.

sağol derinss
yorumları alayım kızlar,

LEYLEK
yufkayı üçgene şeklinde(oğlumun tabiriyle üçgenek)
kesiyoruz normal sigara böreği gibi hazırlıklarımız

sonra bi parçayı alıyoruz önümüze
üstüne harcımızı sürüyoruzz(süt yumurta yağ)
onun üstüne ikinci parça yufkayı seriyoruz iç malzemeyi koyup gayet gevşek bi şekilde sarıp su dolu kabın içine koyuyoruz sonra ikinciyi yapıyoruz 2. bitip suyun içine koyuyoruz sonra 1. koyduğumuzu iki elimizin arasında shafifçe sıkıp tepsiye koyuyoruz
üzerine yumurta çörekotu serpip kızgın fırında pişiriyoruz

lezzeti mükemmel puf puf şişman böreciklerimiz oluyo ertesi günde pambik gibi yumuşak kalıyo

offf ne zormuş tarif yazmak

NE OLDU YAA
SİTE GİTTİ

Sumakcım şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine Allah tüm hastalara şifa tüm dertlilere deva tüm borçlulara eda nasip etsin,dualarımızı dileklerimizi kabul etsin inşaallah..:Saruboceq:

valla leyleğim ilk çocuğum gelmek istemeyince bizde çalışdık çabaladı kanter içinde
temelleri attık

ama ilk teklif nasıl oldu
ne oldu hiç hatırlamiiiim

ne kadar çalıştığınız yatak odasını değişmenizden belli oluyor(ay çok fenayım ya:jeyyar:)
taaam kızma hemen sana yatak odası seçiyorum hemen:tomato:
ahan da uçtum
he ayrıca hiç ormantik değilsin insan böyle bişeyi nasıl hatırlamaz yaw:mymeka:

kız ramazan olunca ne oluyoki sen gene kokla kocanı ya
koklayınca oruç bozulmuyo zatiCADIARZU
Allah ayırmasın canım:lepi:

Ben kaçtım çok uykum geldi,laptopun da pili bitti,birşeyler yedireyim bizimkilere..Hadi cümleten Allah rahatlık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…