Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

bu kadın da adam da normal değil...apartmanların özel yalıtımı yoksa duvarları kağıt gibi
olur neredeyse her şeyi iletir bunu umursamayacak kadar gariplerse bunlarla uğraşılmaz.

bi tanıdığım ikizlerinden oğluna Mahmut kızına da Rana koydu çocukların saçıda yok hiç severken çocuğu mahmutt dediğinde gülmemek için zor tutuyorum kızlar

hiç sorma bacım yaaa başım belada zaten
yatak odamın yerini değişticem galibaa:2:

evet derinss bence deniz akkaya en doğruyu yapmış..güzel kafiyeli isimler çocuğumuzun geleceğinden önemli değil..ben bunu saba tümerin programına gelen bu konuda uzman birinden dinledim
ve çok etkilendim ...resmen çocuğun kaderin etki isimler sonra etrafımdaki isimleri düşündüm
hepsi de yaşamlarıyla özdeşiyor.

bi tanıdığım ikizlerinden oğluna Mahmut kızına da Rana koydu çocukların saçıda yok hiç severken çocuğu mahmutt dediğinde gülmemek için zor tutuyorum kızlar

Bana da bebeklere böyle eski ve ağır isimlerle hitap etmek tuhaf gelir.
Ama asıl sevmediğim isimlerin sonuna nur, gül, can, su gibi eklentiler yapılması.

bu kadın da adam da normal değil...apartmanların özel yalıtımı yoksa duvarları kağıt gibi
olur neredeyse her şeyi iletir bunu umursamayacak kadar gariplerse bunlarla uğraşılmaz.

haklısın canım
varya allah inandırsın kendi evim olmasa taşınıcam okadar bunaldım artık
neyse yazdığım iyi oldu kimseylede konuşmadım bu konuyu
mektup işinide kız kardeşimle pilanlamıştık
herşeyde bir hayır vardır inşallah sesleri kısılır ne ddeyim anacım

bir de popüler isimleri sevmiyorum düşününce bunu farkettim ne biliyim...zeynep,ayşe...
levent,ömer bunlar daha sevimli sanki

olcacım bencede ugrasma
ıs kotuye gıder gıbı sankı
o adam dogru bırı olsa karısının sesını dısarı duyrtrmu
cok ıgrenc kotu bı durum ama sımdılık sakın ol bence

kızlar benim oğlumun ismi Talha kızımın ismi Ahsen
MUAZ ismine bayılıyorum sır o ismi koyabilmek için bir erkek doğururum heraldedelikafaduldendelikafadulden

olcacım bencede ugrasma
ıs kotuye gıder gıbı sankı
o adam dogru bırı olsa karısının sesını dısarı duyrtrmu
cok ıgrenc kotu bı durum ama sımdılık sakın ol bence

teşekkürler pirensesim önerin için
buraya yazmadan önce kesin kararlıydım arkadaşlar sağolsun caydırdılar
haklılarda zaten
napıcaz onları YÜCE RABBİME havale ediyoru o herşeyin en doğrusunu bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…