Dimple ne kadar güzel anlatmışsın ya...opuyorumnanaktan
Eh ben de yorum yapayım o halde izninizle..
Büyük oğlum Alihan Çağatay,ağırbaşlı,gururlu,sakin,çok merhametli,içli bir çocuk,beni hiç üzmez (maaşallah),boylu poslu..opuyorumnanaktan
Küçük oğlum Arda Çağan,çok hareketli ama ardalarda oluğu gibi asla yaramaz değil,çok düşünceli,içi dışında,sevgi dolu,tertipli ,düzenli,sözümden hiç çıkmaz(maaşallah)..opuyorumnanaktan
boshayallersmile
Bence burçlarının da etkisi var biraz..Çağatayım aslan burcu,Ardam terazi...boshayallersmile
kızlaaaaar yine yardım istiycem birinizden
ben nasıl bikaçtane birden alıntı yapabilirim bir tane yapabiliyorum ama bikaçtana yapamıyorum
biri yazarsa çok sevinirim şekerler..
Maşallah
Niye hep iki isim koydunuz?
simi senınde cocuklarını allah bagıslasın
ne guzel uyumlu ısımler
bende burcların etkısıne ınanıroyum
olumunekankayizsmile
Dimple ne kadar güzel anlatmışsın ya...opuyorumnanaktan
Eh ben de yorum yapayım o halde izninizle..
Büyük oğlum Alihan Çağatay,ağırbaşlı,gururlu,sakin,çok merhametli,içli bir çocuk,beni hiç üzmez (maaşallah),boylu poslu..opuyorumnanaktan
Küçük oğlum Arda Çağan,çok hareketli ama ardalarda oluğu gibi asla yaramaz değil,çok düşünceli,içi dışında,sevgi dolu,tertipli ,düzenli,sözümden hiç çıkmaz(maaşallah)..opuyorumnanaktan
boshayallersmile
Bence burçlarının da etkisi var biraz..Çağatayım aslan burcu,Ardam terazi...boshayallersmile
sarissa
ne bilim işte bende çift isim merakı vardı oldumolası hatta ilkokuldayken çift isim olanları kıskanırdım (niyeyse)
ve hepsinin isim baş harfleri e y
arabamızın plakasa e y
benim msn adresim e y
anlamsız ama böyle bi e y furyası oldu bizde
asu-aras
derin-deniz
arya-arda
utku-tutku
dur daha düşüncem yerimseniben
smegol canım ya seninkilere de maşallh bu arada evlatlarınız hep erkek ...tesadüf ...
arda çağan ismine bayıldım çok hoş..
benimde çocuklarım iki isimli ben kullandıklarım isimlerini yazdım
iki isim koymak sünnettir
çocuklarımı iki isimleri ile söyleyeyim bide
Ahmet Talha
Ahsen Berra
canlarım onlar benim
Assslannn olurlar,bu da yeterr yaniiievet burçlarda etkili tabi ...ee pathem 14 ağustos da doğanlar nasıl olur de bakalım:jeyyar:
selam sahur güzelleri ben deldimmm
Hoşdeldiin:lepi:selam sahur güzelleri ben deldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?