Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

Mahmut muhtemelen özel bir anlamı vardır. Baba dede adı gibi falan..

çocuğu olmadı uzun yıllar bi camiyi ziyaret ederken oğlum olsun mahmut koyucam demiş taa bekarken sonra çocuğunun cinsiyetine kız demişler ikisinede tekrar oğlum olsun mahmut koyucam demiş.. o nedenle erkek olduğuna inanıyo canım..

durun isim konusunda ben yorum yapmalıyım
oğullarım çift isim dolayısıyla 6 isim koyduk

1. oğlum eyüp yüksel

yüksel dedesinin adı ilk torun diye eyüpüde dedesi koydu

ama oğlum acayip şekilde acıya hastalığa dayanıklı ciddi ciddi canı yanmazsa asla ağlamaz

2. oğlum efe yusuf

efeler biraz sinirli oluyomuş aynen benim oğlumda öyle

ama herkes ayrı havası var diyo yusuftan dolayı heralde

arkadaşlarım gece rüyamızda efeyi seviyoruz diyolar

hakkettende bende ciddi hayranıyım (uyyyyy annesi kurban olsun şimdi uyuyo olmasaydı öperdim bissürü)

3. oğlum enis yiğit

şimdilik çok yaramaz ama çok cesaretli

bu aylarda diğer ikisinin yapamadığı çoğu şeyi yapı

karakteri belli değil kuzumunnn

aslında eşim babasını kaybetmiş genç yaşta onun babasının ismi rıfat benim kide mehmet mehmet rıfat koyucaktım taaa ki boşanma aşamasına getirene kadar..

Allahımbağışlasın yavrularımızı,oyy kurban olurum verene

hay maşallah yiğidolar heeedelikafaduldendelikafadulden

Maşallah
Niye hep iki isim koydunuz?

ay maşallah dimple 3 oğlun mu vardı senin...ne güzel ya isimleri de güzelmiş...bak sende
çözmüşsün isimleri karakterlerine etki etmiş.

kızlaaaaar yine yardım istiycem birinizden
ben nasıl bikaçtane birden alıntı yapabilirim bir tane yapabiliyorum ama bikaçtana yapamıyorum
biri yazarsa çok sevinirim şekerler..

Dimple ne kadar güzel anlatmışsın ya...opuyorumnanaktan

Eh ben de yorum yapayım o halde izninizle..

Büyük oğlum Alihan Çağatay,ağırbaşlı,gururlu,sakin,çok merhametli,içli bir çocuk,beni hiç üzmez (maaşallah),boylu poslu..opuyorumnanaktan

Küçük oğlum Arda Çağan,çok hareketli ama ardalarda oluğu gibi asla yaramaz değil,çok düşünceli,içi dışında,sevgi dolu,tertipli ,düzenli,sözümden hiç çıkmaz(maaşallah)..opuyorumnanaktan
boshayallersmile

Bence burçlarının da etkisi var biraz..Çağatayım aslan burcu,Ardam terazi...boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…