ooo bi gelsinler bayıla bayıla
ya biliomusuunuz 4444 kere okunan dua varya onu tam 3 defa okudum 4 okuyorum hani ihhtiyacı olan varsa okumam için falan baya yardımcı olurum haberiniz ola
anladım hayırlısı artık
atarsın evin resimlerini de bize
canım ekimin ilk haftası gibi taşınıcam
eğer herşey istediğim gibi olursa
evim güzel evim topicine konu açmayı düşünüyorum
ezberledim yuttum valla yolda evde namazlardan sonra işyerinde
hoşgeldin canım nasılsınopuyorumnanaktanselam bayanlar nasilsiniz birkac gecedir gelemedim herkes iyidir insallah
aa çok güzelhihoyyytcanım ekimin ilk haftası gibi taşınıcam
eğer herşey istediğim gibi olursa
evim güzel evim topicine konu açmayı düşünüyorum
maşallah ne güzel insan kendini huzurlu hissediyordur
hissettiklerin normaldir canım,ben de yalnız büyüttüm bebeklerimi eşimle,ilk zamanlar acemilik olur ama bi süre sonra sanki 40 yıldır anneymişsin gibi olacak eminim :))benim bir derdim var son gunlerde cok kafama takiyorum dogumdan sonra bebegini tek basina buyuten varmi ben yanliz olucam aklimda surekli bakabilecekmiyim tutabilecekmiyim duygu durumlari basladi annelik endisesimi desem bilemiyorum yanliz olucaz esim ve ben sadece
benim bir derdim var son gunlerde cok kafama takiyorum dogumdan sonra bebegini tek basina buyuten varmi ben yanliz olucam aklimda surekli bakabilecekmiyim tutabilecekmiyim duygu durumlari basladi annelik endisesimi desem bilemiyorum yanliz olucaz esim ve ben sadece
Hayırlı oldun Dimi.
Allah güle güle oturmayı nasip etsin.
Darısı diğer isteyenlerin başına
benim bir derdim var son gunlerde cok kafama takiyorum dogumdan sonra bebegini tek basina buyuten varmi ben yanliz olucam aklimda surekli bakabilecekmiyim tutabilecekmiyim duygu durumlari basladi annelik endisesimi desem bilemiyorum yanliz olucaz esim ve ben sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?