Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

hissettiklerin normaldir canım,ben de yalnız büyüttüm bebeklerimi eşimle,ilk zamanlar acemilik olur ama bi süre sonra sanki 40 yıldır anneymişsin gibi olacak eminim :))

ay insallah dedigin gibi olur tek basima nasil yapicam hep bunun endisesini duymaya basladim dogum yaklastikca ilk baslarda hic aklima gelmezken son zamanlarda cok korkmaya basladim bebekle yanliz olmaktan.
bebek bakimi hakkinda hicbirsey bilmiyorum kitap vs. okuyorum ama pratik hic yapamadim bugune dek. hic tecrubem yok cocuk bakimi hususiyatinda:çok üzgünüm:

canım ben ikizlerime tek başıma bakabilirsem siz hayli hayli bakarsınız. allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin..

anammm saat 1 olmus canlar ben kaçar hepinizi kucaklıyorum Allah hepinizden razı olsun nasıl ii geliosunuz anlatamam opuyorumnanaktan

ne olsun dimi biraz açar mısın lütfenfisfisfis

tesekkur ederim insallah canim

insallah insallah

cok tesekkur ederim azda olsa icim rahatladi dogumdada yanliz olucam ne esim tarafindan nede kendim tarafimdan kimse olucak bu yuzden cok endiseliyim

amancia 33 haftalik yani 8inci ayin icindeyim
seninde ikiz mi masallah allah sabir versin simdiden :)ama cok tatli olurlar ya

merhaba kızlar..
Leylek sana çok güldüm yine ne dedikodu yapmışsın arkamdan var mısın yok musun heyecanına dayanmıyor kalbim.. hem kasıklarım ağrıdı bugün sızladı.. yakında adet olacağım sanırım çenemde bir sivilce çıktı kocaman falan belirtilerim var yani..

Sarissa geçmişi okumak da güzel oluyor ama böyle film gibi :))

Laylaylom,hariboları o kadar çok yedik ki midemizi bozdu sanırım laelaelaelaelae
Görmemiş gibi hepsini karıştırdık :)

di mi süt çubukları onlar iyi yapmışsın senin gibi saz ekibi olan bir aileyi görmezden gelemezler..
sana güzel bir paket bekliyorum

sen merak etme valla
eşin yeter sana
aslında anneler insanı strese bile sokuyor bazen
herkes bildiğini okumaya çalışıyor ve panik yaptırıyolar
iyi bir çocuk doktorunuz varsa herşeye bedel
herşeyi ona danışıp ona göre bi yol izlersin
amancia özel değilse eğer eski eşin çocukların velayeti husunda sorun çıkarırmı ilerde

derinss hosgeldin hamilemisin yoksa:)malum gune kac gun var?
leylek82 canim insanin icini rahatlatiyorsun cok tesekkurler allah razi olsun

Reyyan merhaba bu arada..

mirayhale yok hamile değilim ben öyle inanaıyorum en azından.
20 gün gecikti adetim ama yazın oluyor benim böyle o yüzden pek önemsemiyordum ama kist olabilir dedi kahve pazartesi jinekolog yolları taştan

kızlaaaaaaarr bugünki kaçağımız kahve sanırım
şu sıra işini takip eden var mı
dimi sıra kimdeydi bacımsempatiksalakcinni

derinss afiyet olsunnn...bide anlattığın belirtiler dediğin gibi adetin yaklaştığını gösterir
hemen istiyomuydunuz bilmiyorum ama olmazsa üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…