derinss afiyet olsunnn...bide anlattığın belirtiler dediğin gibi adetin yaklaştığını gösterir
hemen istiyomuydunuz bilmiyorum ama olmazsa üzülme
Ay ben iptal olacam leylekim sırnaşık şeysırnaşık şeykızlaaaaaaarr bugünki kaçağımız kahve sanırım
şu sıra işini takip eden var mı
dimi sıra kimdeydi bacımsempatiksalakcinni
aaa cok gecmis canim ya onemli bir durum olabilir nasil doktora gitmeden bekleyebiliyorsun ihmal etme hemen doktora gorunmelisin belkide bebis yoldadir test yap istersen her ihtimale karsi
yok derins sen yanlış görmüşsün ben konuşmadım arkandan hep bu dimi karısı konuştumirmirmirmir
kızlaaaaaaarr bugünki kaçağımız kahve sanırım
şu sıra işini takip eden var mı
dimi sıra kimdeydi bacımsempatiksalakcinni
iptal ne kız anlamadımfisfisfissaflığım üstümde mi neAy ben iptal olacam leylekim sırnaşık şeysırnaşık şey
ya derins madem istiyosun bebek önden gidip bi kendini tarattırman şart yanibiraz fobim var bu muayene için..
garip geliyor hala alışamadım bu fikre..
30 ağustosta normal muayene oluyor mudur hastaneneler de tatil ya hani..?
aa geçmiş olsun canım:teselli:ama bu tür şikayetlerin tekrarlıyosa tabi bir jinekoloğa gitmelisin...bendede tam aksi
sürekli adet olma durumu vardı hep ihmal ettim en son nisan ayında ameliyat oldum miyom çıkdı
ve acil ameliyata alındım şimdi kontrol altındayım bu tür şeyler ihmale gelmez canım
ama bu tür şikayetlerin tekrarlıyosa tabi bir jinekoloğa gitmelisin...bendede tam aksi
sürekli adet olma durumu vardı hep ihmal ettim en son nisan ayında ameliyat oldum miyom çıkdı
ve acil ameliyata alındım şimdi kontrol altındayım bu tür şeyler ihmale gelmez canım
ne sırası ki bu ekşınsa
ben sırayı deldim :kedi::kedi::kedi:
aa geçmiş olsun canım:teselli:
dimiiiiiiii:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ne sırası ki bu ekşınsa
ben sırayı deldim :kedi::kedi::kedi:
Dikkat et Ertuğrul Yakup gelmesin kaydirigubbakcemile3
Hoş geldin Derins a.s.
iptal ne kız anlamadımfisfisfissaflığım üstümde mi ne
ya derins madem istiyosun bebek önden gidip bi kendini tarattırman şart yani
hamile kalınca da olucak bu muayeneler
ilk zamanlar zorlanırsın ama zamanla daha az rahatsız olursun
bayan bi doktor tercih edersin zaten
:roflol::roflol::roflol::roflol:Dikkat et Ertuğrul Yakup gelmesin kaydirigubbakcemile3
Hoş geldin Derins a.s.
demin vuruyodun ya ondan şeetiim:dilcikar:ne kötü bişimi yaptımbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?