Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

gecmisde cok sey kacirmadin ben ozetlim kisaca kaynanadan bahsettik biraz:)
pijema arkadasimiz kayinvaldesiyle oturmayi dusunuyormusda evlendikten sonra ona nacizane tecrubelerimizi paylastik

ya amancia balım hiçmi umut yok hani sürünsün önce sonra düşünürüz gibi bi durumda da mı yok bilmiyorumkismile

Ceza ver, bilgisayarının sorununu çözene kadar onun bilgisayarına el koy.
kızlar bende çıkıyorum
sahurluk hazırlıycam
Sen de mi brütüs :gitme:

sarissaa hangi link o ya bana da versene.

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/387399-kocam-dedi-diyecegim.html işte buuu

çocuk parkı mı yahu karnım sanki bende merak ediyorum girdin mi hiç renkli ultrasona ? nasıl bişeyler kime benziyolar falan :) hep kızıma ciciler alıyorum daha süslü püslü şeyler olunca daha cazip geliyo evlat ayrımı yapmış gibi hissediyorum ama :gitme:
doğduktan sonra daha eğlenceli olur mu diyosun? :)) :CüvCüv::ecrin_bebek:

kızlar be de gidiyom...durcak halim yokdu ama burasız yapamıyorum bir merhaba diyim dedim
gene kaldım baya sengözlerimebaksanab yarına görüşürz inşallh...hepinizi öptüm.

ya amancia balım hiçmi umut yok hani sürünsün önce sonra düşünürüz gibi bi durumda da mı yok bilmiyorumkismile

bitanemm ben ona 2.şans verdim zaten salak onuda kullanamadıı ki 3.sünü haketsin rahatlık batıyo onaa! çocuklarım hatrına verdim de işte..

leylek hevin sagolun sizlerde hosgeldiniz
hevin merak etme hamilelere ve bekarlara o konuda soz yok:):)bizim mazeretimiz var

şşşt sözlü falan da değilsin demi
bak valla mübarek gün çarpılır kalırsın demedi deme:1closedeyes::1closedeyes:

olurmu leylek gece yapmış sabah doğuma gitmiş

ne malum onun gibi olmayacağın

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
leyleğim henüz yok bişey canım az kaldı ama

kızlar yarın bizim evlilik yıldönümümüz

ve hiçbir plan yok sanırım normal günden hiç bi farkı olmayacak :1no2:

Nice huzurlu mutlu sağlıklı evlilik yıldönümlere inşallah canım,
biz yarın kutlarız hep beraber üzülme sen opuyorumnanaktan

bitanemm ben ona 2.şans verdim zaten salak onuda kullanamadıı ki 3.sünü haketsin rahatlık batıyo onaa! çocuklarım hatrına verdim de işte..

herseyi kadınla çekio ya simdi ravemı bu sana hem hamile hemde aldatan eş muamelesi bizlerde yuva yıkılmasın aman çocuklar ayrı olmasın düşüncesindeyiz

asagı tükürsen sakal yukarı tükrsen bıyık hesabı

girdim canim ben babasina benzetiyorum o kadar cok dua ettimki ona benzemesi icin galiba kabul oldu:)bitek gozleri bana benzesin istiyorum ovunmek gibi olmasin renkli gozluyum kedi gozlukaydirigubbakcemile3ama tabi dogunca daha degisir simdi pek belli degil ne kadar renklide olsa insan cikarip sevmek istiyor:)

oyle dusunme canim ne guzel ikisinin tadinida yasican bir kiz bir erkek hemde dogal yoldanhay masallah

dogduktan sonra daha eglenceli olur demedimsempatiksalakcinnidaha farkli olur dedimkaydirigubbakcemile3bizi bir maraton bekliyor ne yapalim annelik kolay kazanilmiyacak bir mertebe oldugu icin katlanicaznaniknanik

mirayhale özet için teşekkür ederim..

sarissa cidden güzel geyik dönmüş ama eğer konu sahibi ciddiyse gerçek bir sıkıntı benim için öyle olurdu yani ..

ayy çok sinir ya böyle tetikte yazmak..
pc mi de bundan 2 ay önce bozan kendisidir hee ..!!
sırf kendini bilg mühendisi sanıyorsun ama değilsin dedim diye pc mi yapıcam diye bozdu o zaman :)

aynen öyle canım allah sana huzurlu mutlu yuva nasip etsin hiç yaşama böyle talihsizlikler..

Yok canım ne ciddisi
Birkaç mesaj sonra "tadını çıkarayım bari" filan demeye başladı.

Aaaa evde bilgisayar mühendisi var ve bilgisayarın bozuk mu ohaoldumsmile
Çok ayıp :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…