derinss noldu canım pcne ?
senden mahrum mu kalcaz şimdi salıya kadar :a015:
hoşgeldin a.s.
tşk canım hb..konu ne neyı tatışıyoruz:)
Yok canım ne ciddisi
Birkaç mesaj sonra "tadını çıkarayım bari" filan demeye başladı.
Aaaa evde bilgisayar mühendisi var ve bilgisayarın bozuk mu ohaoldumsmile
Çok ayıp :mymeka:
girdim canim ben babasina benzetiyorum o kadar cok dua ettimki ona benzemesi icin galiba kabul oldu:)bitek gozleri bana benzesin istiyorum ovunmek gibi olmasin renkli gozluyum kedi gozlukaydirigubbakcemile3ama tabi dogunca daha degisir simdi pek belli degil ne kadar renklide olsa insan cikarip sevmek istiyor:)
oyle dusunme canim ne guzel ikisinin tadinida yasican bir kiz bir erkek hemde dogal yoldanhay masallah
dogduktan sonra daha eglenceli olur demedimsempatiksalakcinnidaha farkli olur dedimkaydirigubbakcemile3bizi bir maraton bekliyor ne yapalim annelik kolay kazanilmiyacak bir mertebe oldugu icin katlanicaznaniknanik
hoşgeldin canım
benm kaynana adayımdan girdik mirayımın amancia balımın bebişleri balkon teras maceraları ve en önemlisi de dimi nin özlü sözlerini konu edindik bugun zemuszemus
Erkek o zaman hoşuna gidiyor erkelerin kadınların görüşünü almak..
Ayy yok evde endüstri mühendisi var ama yazılım işiyle uğraşıyor
o yüzden damarına bastım pc mi kurcalama sen bilg mühendisi değilsin dedim.o da gaze geldi bozdu alsanaalsanasmile
hmm konu sıkıntısı yok desene:) en mühim hangisi ona odaklanalım
amin canım ama söle düşün en azından derdin büyük bebişler de 2 tane unuttururlar sna biraz da olsa onların o minicik ayaklarını yerm ben :icecream::icecream:
ben sizden mahrum kalıcam böhüü..
netten facebookdan herşeyden gerçi haftasonu sınavlarım var
gitti açılmıyor system has error böhüüüüüüüüüüüüüüüüü mafoldumben
gelişleri mucize benim için bitanemm
hem yumurtalık tembelliğim vardı hem iğneyle korunuyodum ona rağmen hamile kaldım ve en mutsuz zamanımda öğrendim hamile olduğumu üstüne bide doğal ikiz olunca dünyalar benim oldu.. darısı başınaa meleğim..
Erkek o zaman hoşuna gidiyor erkelerin kadınların görüşünü almak..
Ayy yok evde endüstri mühendisi var ama yazılım işiyle uğraşıyor
o yüzden damarına bastım pc mi kurcalama sen bilg mühendisi değilsin dedim.o da gaze geldi bozdu alsanaalsanasmile
ben henüz girmedim doktorumda istemedi :) biraz büyüsünler öyle dedi nedense. benimkilerin babasıda yeşil gözlü benimde ela bakalım nasıl olucak. maşallahh ya kuzuşuma.
mucizeler onlar zaten benim için hem iğneyle korunurken hamile kaldım hemde en mutsuz anımda öğrendim varlıklarını üstüne bide ikiz duyunca dünyalar benim oldu..
çiçeği burnunda anneleriz :) onlar yorsunlar razıyım ben :)):CüvCüv:zemuszemus
tşk canım hb..konu ne neyı tatışıyoruz:)
ben sizden mahrum kalıcam böhüü..
netten facebookdan herşeyden gerçi haftasonu sınavlarım var
gitti açılmıyor system has error böhüüüüüüüüüüüüüüüüü mafoldumben
Hevinim buralardasın hala Şeniz
ayyyyyyyyyyy aminnnnnnnnnnn inşaallah allahın işi işte görüyomusun
ya o durumda hiç aldırmayı düşünmedin dimi bibaskası olsaydı yapabilirdi sonucta sevmediği ayrılacağı bi insan istemezdi
ama helal olsun sana
demin geldim sarissam, teldeydimde :jeyyar:
evet cunku daha kucukler annesibiraz daha buyusunler 20inci haftani gecince girebilirsin daha net oluyor goruntu ve elleri yuzleri burunlari herseylerini gorebilirsin secebilirsin henuz halen gelisme asamasindalar.
bizimde babamiz ela gozlu baba baskin olur diyorlar bilmiyorum:)saglikli olsunlarda farketmez renkler:ecrin_bebek:
ben emzik verip vermeme konusunda cok kararsiz kaldim bazi arkadaslarim alistirma biraktirmasi cok zor olur diyorlar bide damak dis yapisina zarari olurmus yamuk cikar disleri diyorlar aman herkafadan bir ses cikiyor en iyisi doktoruma sorucam bunu
ne sınavın var kıs? başarılar dilerim.
evet cunku daha kucukler annesibiraz daha buyusunler 20inci haftani gecince girebilirsin daha net oluyor goruntu ve elleri yuzleri burunlari herseylerini gorebilirsin secebilirsin henuz halen gelisme asamasindalar.
bizimde babamiz ela gozlu baba baskin olur diyorlar bilmiyorum:)saglikli olsunlarda farketmez renkler:ecrin_bebek:
ben emzik verip vermeme konusunda cok kararsiz kaldim bazi arkadaslarim alistirma biraktirmasi cok zor olur diyorlar bide damak dis yapisina zarari olurmus yamuk cikar disleri diyorlar aman herkafadan bir ses cikiyor en iyisi doktoruma sorucam bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?