Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

evet eşim pcyi istedi..
hoşçakalın kuzular kendi pcimi sahura kadar denicem..
öpüyorum hepinizi Şeniz
elveda böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

düşündüm canım tahlil yaptırmaya gitmeden önce düşündüm sonradan mucizeme nasıl kıyarım diye düşündüm bidahada aklımın ucundan geçmedi kıymak onlara..

gerçekten helal olsun kendini düşünsen aldırırdın ilede naparım die ama yapmamıssın Çok güzel olacak ben inanıyorum

ama baska gelişmelerde olacak gibi güzel gelişmeler akreplik böle bişi heralde seziomuyum nedir

ibbf'ye doymadım açıköğretimde de işletme okuyorum sempatiksalakcinni
3. sınıfım 4'e geçicem ama bütü geçersem

Kolay gelsin canım. Başarılar.
kızlar bişey sorabilir miyim?
aranızda vajinal karıncalanma yaşayan oldu mu hiç?
ay çıldırıciim yaaa :1no2:

Bir kez olmuştu bende.
Sabaha kadar uyutmamıştı.
Sinir olmuştum ama kendiliğinden geçti sonra.

kahvekolik nasil yani karincalanma derken?
benimde sag gogsum karincalaniyordu hamile kaldigimi ogrenmeden once hamile olabilirmisin:)?

onun vicdan azabını yaşamak kolay olmazdı hemde iice yalnız kalırdım boşandıktan sonra aldırmasaydım nasıl olurdu keşke kalsaydı falan vicdanım el vermezdi.. bende inanıyorum onlarla çok eğleneceğimee..

evet eşim pcyi istedi..
hoşçakalın kuzular kendi pcimi sahura kadar denicem..
öpüyorum hepinizi Şeniz
elveda böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Yine gel :gitme: :gitme:
sınavındada başarılar canım

kahve ben yaşamadım hiç canım enfeksiyon olabilir mi ki? CADIARZU

hadi bakalım hayırlısı

bende kaçtım kızlar öpüyorum hepinizi kocaman ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

kahvekolik nasil yani karincalanma derken?
benimde sag gogsum karincalaniyordu hamile kaldigimi ogrenmeden once hamile olabilirmisin:)?
sanki bişey geziniyo gibi orda sürekli sürekli. hamile olamam ki, hap kullandım.

Yine gel :gitme: :gitme:
sınavındada başarılar canım

kahve ben yaşamadım hiç canım enfeksiyon olabilir mi ki? CADIARZU
enfeksiyon mu? öyle mi duydun belirtimiymiş bu? zıçtım ben o zaman. offfff

kahvekolik hap kullanirkende hamile kalanlar var istersen bir doktora gorun bazi dogum kontrol haplari tam koruma saglayamayabiliyormus bunyeden bunyeye degisir aynen benimde gogusum oyleydi sanki icinde kucuk boceklr geziniyordu saniyordum tisortum alerji yapti degisitiriyordum yine gecmiyordu megersem hamilelik belirtisiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…