hadi bakalım hayırlısı
bende kaçtım kızlar öpüyorum hepinizi kocaman ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
kahvekolik hap kullanirkende hamile kalanlar var istersen bir doktora gorun bazi dogum kontrol haplari tam koruma saglayamayabiliyormus bunyeden bunyeye degisir aynen benimde gogusum oyleydi sanki icinde kucuk boceklr geziniyordu saniyordum tisortum alerji yapti degisitiriyordum yine gecmiyordu megersem hamilelik belirtisiymis
En güzel dönemler, tadını çıkar :asigim:
enfeksiyon mu? öyle mi duydun belirtimiymiş bu? zıçtım ben o zaman. offfff
şuna bakın yaa iğrenç ötesi
kesin erkektir buda kötükedihüso
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/387273-hamile-degilimdir-umarim.html
hıı iyi bari. bende telaşe müdürü :)Evet canım :asigim: :asigim:
Duymadım canım, karıncalanmayıda ilk defa duyuyorum, olabilir mi acaba diye düşündüm, malum en çabuk enfeksiyon kapabilen yer orası çok hassas olduğu için.
Ne zamandır oluyor ?
aaa? ama adetim aynı zamanda şu an CADIARZU
nikine bakarmisin nasil bir nik yawww:)
yenimi basladi adetin ?kac gundur adetsin ve miktari herzamanki gibimi cunku ustune gorme diyede bir durum olabiliyor yani bazi bayanlar hamileykende normal adet gorebiliyorlarbilmiyorumkismilebende sasirdim sen en iyisi bir doktora gorun
hıı iyi bari. bende telaşe müdürü :)
bikaç haftadır var.
3.günüm bu. üstüne görme kaç gün sürüyor? bide adetliyken test yapılır mı? çok soru sordum dimi?
keşke olsa diycem ama sigara içiyorum. bıraktıktan sonra düşünüyodum. gece gece kafam karıştı yahu. hiç aklıma bu ihtimal gelmemişti bi araştırayım.canim kac gun surdugunu bende bilemiyorum istersen nettende bir arastir ben yasamadim ama doktorum soylemisti hamileyken normal adet goren bayanlar varmis.adetliyken test yapilir mi onuda bilmiyorum bilmiyorumkismilebence bekle bitsin adetin doktora git orda hersey daha detayli bakilir icin rahatlar
yok yok ondan öncede vardı diyorum ya bikaç haftadır var.ama sanirim seninkisi adetinden kaynaklanan bir karincalanma olabilir bazen ordan mensturasyon kani cikarken bu tur seyler hissediliyor endiselenme ama mutlaka doktorada gorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?