Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

aaa? ama adetim aynı zamanda şu an CADIARZU

En güzel dönemler, tadını çıkar :asigim:

Evet canım :asigim: :asigim:

enfeksiyon mu? öyle mi duydun belirtimiymiş bu? zıçtım ben o zaman. offfff

Duymadım canım, karıncalanmayıda ilk defa duyuyorum, olabilir mi acaba diye düşündüm, malum en çabuk enfeksiyon kapabilen yer orası çok hassas olduğu için.
Ne zamandır oluyor ?

yenimi basladi adetin ?kac gundur adetsin ve miktari herzamanki gibimi cunku ustune gorme diyede bir durum olabiliyor yani bazi bayanlar hamileykende normal adet gorebiliyorlarbilmiyorumkismilebende sasirdim sen en iyisi bir doktora gorun

3.günüm bu. üstüne görme kaç gün sürüyor? bide adetliyken test yapılır mı? çok soru sordum dimi?

İğrenç bir uydurma konusu kötükedihüso

hıı iyi bari. bende telaşe müdürü :)
bikaç haftadır var.

telaş etmekte haklısın canım, ama bikaç haftadır varsa bencede görün bi doktora,
kimsede gülmez merak etme, ayrıca sağlık herşeyden önemli a.s

3.günüm bu. üstüne görme kaç gün sürüyor? bide adetliyken test yapılır mı? çok soru sordum dimi?

canim kac gun surdugunu bende bilemiyorum istersen nettende bir arastir ben yasamadim ama doktorum soylemisti hamileyken normal adet goren bayanlar varmis.adetliyken test yapilir mi onuda bilmiyorum bilmiyorumkismilebence bekle bitsin adetin doktora git orda hersey daha detayli bakilir icin rahatlar

ama sanirim seninkisi adetinden kaynaklanan bir karincalanma olabilir bazen ordan mensturasyon kani cikarken bu tur seyler hissediliyor endiselenme ama mutlaka doktorada gorun

keşke olsa diycem ama sigara içiyorum. bıraktıktan sonra düşünüyodum. gece gece kafam karıştı yahu. hiç aklıma bu ihtimal gelmemişti bi araştırayım.

banada müsade kızlar hayırlı sahurlar herkese,
yarın görüşmek üzere iyi geceler

bilgisayarımı bu saatte açabildim..
defalarca denedim .. atmam gerekenleri attım hard disce fotolarımızı sildim madara olmayalım şirkettekiler diye.. salı format atılacak inş arada açılırda girerim nete..
siz şimdi mışıl mışıl uyuyorsunuz.
biz zombi olduk uyuyamıyoruz :)
yarın görüşürüz kuzular
inşallah tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…