Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

Merhaba kızlar :)
Dün bilgisayarım değil de netim gitti.
Zaten erken yatacaktık sonra da sahur vs erken yattık.

pathemin rüyası ilginçmiş mi ama.. ben hamile değilim.
bugün o çok tedirgin olduğum muayeneye gittim.Artık elle muayene bitmiş yani dr öyle dedi.
Malum aletle baktı mantar varmış. ben bir başladım ayy bende mantar olamaz ben günde 2 kere duş alırım falan.. alakası yok dedi mevsim yaz havalar çok sıcak gittiğin bir wc'den ve hatta eşinin gittiği bir wc'de bile almış olabilirsin dedi..
fitil akannehir ve jel verdi. bu arada Allah'a şükür kist vb birşey yokmuş.
Adetimin neden geciktiğine ise bugün verdiğim kanların sonuçlarından sonra karar verecekmiş.
yumurtlarımın ölçülerini vs not etti ve anlamadığım bir sürü şey.. bir de suratsız kadın pek hoşlanmadım açıkcası ..
normal kan sonuçları 2 saat içinde belli oluyormuş ama benim ki yarın 2.5 kaldı niye bilmiyorum sizinki öyle dedi laborant :1ninca:

bu arada hiç çıplak kalmadım.belinize böyle hmm mutfak önlüğü gibi birşey bağlıyorsunuz öyle bakıyor.
o yüzden rahattım ama yine de sıkmışım ki kendimi sıkyorsun diye uyardı..!
öyle işte.. asıl sonuç yarın ortaya çıkacak en azından kist yokmuş öğrendim dilerim yumurtalarda da sorun yoktur biricik yumurtalarım benim naniknanik

bu arada hamile olan ben olmadığıma göre kahve çalışmalara başlamamış olsada inşallah o hamile kalır biran önce de efesine kavuşur.. :)

derinscim yıkanmayla hiççç alakasıı yok kuzucum
bende yeni evlendiğimde oldum dr. gittim ne dedi bana biliyormusun?
aşırı yıkamakdan mantar olmuşsun dedii.şok oldum. günde kça kere yıkıyorsun diye sordu falan.
meğer vajinanın içi o kadar sık yıkanmazmışşş. ben orda olması gereken koruyucu bakterileri öldürdüğümdenn mantar oluşmuşş. ph dengesi düşüyormuş. günde bir kere yıkayacaksın dedi..
aşırı titizlikde sebep oluyor yani...

Temizlikte yaramıyor yani ph yüzünden pis mi olacağım yahu -tatlicadiarzu-
kAşıntı var mıydı senden bende kaşıntı yok ona şaşırdı bir de ..?

aa sen calıısyonmu kısboshayallersmile
olabılır belkıde hadı bakalım

yok canım bizde çalışma yok latife yaptım
kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canımmm opuyorumnanaktan

canım çok sevindim rahat atlatmana ve birşeyinin olmamasına..

çok şükür diyelim olumunekankayizsmile

geçmiş olsun derin şükür atlattın yani
bu kadar korkacak ne varmış:mymeka:
inşallah tahliller de iyi gelir yazarsın artık buradan sonuçlarını
burcu kendine mukayyet ol sen ya da kahve ya da derins ya da yazmalı ya da dimi 4.
hamile olma ihtimali var
bak pambık rüya görmüş ona göre
ben olamam dimi karısı kız kulesi falan da olsa FERİŞTAHI GELSE TIN YANİ
BENİM NUR TOPU GİBİ KİSTLERİM VAR PKOYUM KIZIM BEN
tedavi şart dedi toktor

kahve ziyaretciyi kızdırdın bak
artık altta kim var kim yok belli değil
giren çıkan belirsiz bundan sonra topiçe
:roflol:

kızlar çok moralim bozuk allahım bi yandan kolaylıksağlasın diye dua ediyorum.eşim eşimin ailesi oğlum kendi ailem bugünlerde psikolojim bozuldu.

Selam kızlar

Burcum, Mirayım teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Burcu topikten bir eleman eksildi ama ben gelirim yine:))
Gelip size ukalalık yaparım biraz

Derinsim geçmiş olsun canım.
Kist olmadığına sevindim, mantar da her kadının en az bir defa atlattığı bir hastalık sanırım.

Leylekim bugün nasılsın toparlanabildin mi?

Uzun zamandır ilk defa yatar yatmaz bu kadar derin uyudum sanırım.
Gözümü açamıyordum resmen.
Biraz belim ağrıyor yalnız.

Sarrisa ne eksilmesi nereye gidiyorsun he..??
Topikten eksilme falan yok canım hatta artma var birdin iki oldun :emir_bebek
:

sensin tabi cnm takip ediyorum seni
pişmanda oldum böyle yazdım diye kimseyi sıkmak istemem
takıntılı bir koca(kendine güveni olmayan herşeyi benden bekleyenvs.) takıntılı bir ailesi zor bi çocuk 2 yaşında.kendi ailem iyi ama çocuğumu bırakamıyorum.off burası yeri olmadı değilmi?afedersiniz kızlar

Sarrisa ne eksilmesi nereye gidiyorsun he..??
Topikten eksilme falan yok canım hatta artma var birdin iki oldun :emir_bebek
:

Bu topikten bir yere gitmiyorum şekercim, Burcuyla hamilelik topiği açacaktık ya ondan bahsettim:))
Sizi bırakıp gider miyim hiç opuyorumnanaktan

Temizlikte yaramıyor yani ph yüzünden pis mi olacağım yahu -tatlicadiarzu-
kAşıntı var mıydı senden bende kaşıntı yok ona şaşırdı bir de ..?

hayır bende de kaşıntı yoktu. hatta başta alttan muayene olmak istemedim muayene edince bak gördün mü iyiki oldun mantarın varmış dedi. banada fitil verdi. birde krem verdi işte. kullandım bir dahada kontrole gitmedim. geçti herhalde bilemiyorum. birde günlük ped kullanıyormusun dedi. bende evet dedim. kullanma hava almadığından oda sebep oluyor dedi. sadece adetine yakın günlerde kullan onun dışında da pamuklu çamaşır tercih et dedi.. boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…