derinscim yıkanmayla hiççç alakasıı yok kuzucum
bende yeni evlendiğimde oldum dr. gittim ne dedi bana biliyormusun?
aşırı yıkamakdan mantar olmuşsun dedii.şok oldum. günde kça kere yıkıyorsun diye sordu falan.
meğer vajinanın içi o kadar sık yıkanmazmışşş. ben orda olması gereken koruyucu bakterileri öldürdüğümdenn mantar oluşmuşş. ph dengesi düşüyormuş. günde bir kere yıkayacaksın dedi..
aşırı titizlikde sebep oluyor yani...
aa sen calıısyonmu kısboshayallersmile
olabılır belkıde hadı bakalım
merabaaaa
Merhaba kızlar :)
Dün bilgisayarım değil de netim gitti.
Zaten erken yatacaktık sonra da sahur vs erken yattık.
pathemin rüyası ilginçmiş mi ama.. ben hamile değilim.
bugün o çok tedirgin olduğum muayeneye gittim.Artık elle muayene bitmiş yani dr öyle dedi.
Malum aletle baktı mantar varmış. ben bir başladım ayy bende mantar olamaz ben günde 2 kere duş alırım falan.. alakası yok dedi mevsim yaz havalar çok sıcak gittiğin bir wc'den ve hatta eşinin gittiği bir wc'de bile almış olabilirsin dedi..
fitil akannehir ve jel verdi. bu arada Allah'a şükür kist vb birşey yokmuş.
Adetimin neden geciktiğine ise bugün verdiğim kanların sonuçlarından sonra karar verecekmiş.
yumurtlarımın ölçülerini vs not etti ve anlamadığım bir sürü şey.. bir de suratsız kadın pek hoşlanmadım açıkcası ..
normal kan sonuçları 2 saat içinde belli oluyormuş ama benim ki yarın 2.5 kaldı niye bilmiyorum sizinki öyle dedi laborant :1ninca:
bu arada hiç çıplak kalmadım.belinize böyle hmm mutfak önlüğü gibi birşey bağlıyorsunuz öyle bakıyor.
o yüzden rahattım ama yine de sıkmışım ki kendimi sıkyorsun diye uyardı..!
öyle işte.. asıl sonuç yarın ortaya çıkacak en azından kist yokmuş öğrendim dilerim yumurtalarda da sorun yoktur biricik yumurtalarım benim naniknanik
bu arada hamile olan ben olmadığıma göre kahve çalışmalara başlamamış olsada inşallah o hamile kalır biran önce de efesine kavuşur.. :)
canım çok sevindim rahat atlatmana ve birşeyinin olmamasına..
çok şükür diyelim olumunekankayizsmile
kızlar çok moralim bozuk allahım bi yandan kolaylıksağlasın diye dua ediyorum.eşim eşimin ailesi oğlum kendi ailem bugünlerde psikolojim bozuldu.
prensesim ordaysan off bana akıl versen şu dobra sözlerinden nasıl ihtiyacım var takipçinim ben
Sarrisa ne eksilmesi nereye gidiyorsun he..??
Topikten eksilme falan yok canım hatta artma var birdin iki oldun :emir_bebek :
Temizlikte yaramıyor yani ph yüzünden pis mi olacağım yahu -tatlicadiarzu-
kAşıntı var mıydı senden bende kaşıntı yok ona şaşırdı bir de ..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?