Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

Yoo sohbet ediyoruz kimse rahatsız olmaz.
Çok tatlıdır buradaki arkadaşlar.
Öncelikle çok teşekkür ederim düşüncelerin için.

Severek mi evlendiniz ..?
Yani ne boyutta sıkıntı boşanmak mı istiyorsun..?
Takıntılı derken neleri takıntı yapıyor hayatı yaşanmaz kılıyor mu ..?
bilemiyorum eğer açılmak istemiyorsan özelden de yazabilirsin canım

geçmişş olsun belin için kuzucumm
bizi bırakıpp hiçç bir yere gidemezsin hıııı lmaz:guclubacismile
Sarrisa ne eksilmesi nereye gidiyorsun he..??
Topikten eksilme falan yok canım hatta artma var birdin iki oldun :emir_bebek
:
aaa çok tatlı söylemişsin birdiler 2 oldularrr kaydirigubbakcemile3
sıkıştık burda şiii arkaa taraffff
arkaayıı dörtleyelimm bacılarrrr
kaydirigubbakcemile3
Bu topikten bir yere gitmiyorum şekercim, Burcuyla hamilelik topiği açacaktık ya ondan bahsettim:))
Sizi bırakıp gider miyim hiç opuyorumnanaktan

hee onu diyorsun senn boshayallersmile
biz topik açana kadar sen kıdemli anne olursun hahah kaydirigubbakcemile3 topikin bilir kişisi yaparız senii kaydirigubbakcemile3

severek evlendik önceki konularıma bakabilirseniz kocam bana bağlı değil bağımlı hayatı çekilmez kılmıyor ama zorlaştırıyor yani erkek yok yanımda arkamda dimdik kendine güvenen.aileside ekstra bonusu.herşeye takan zavallı insanlar.oğlumda çok zor bi bebek.kocam bensiz yemek yemez.sen yicekmisin sen iççekmisin sen istiyomusun off nebilim çok sıkıldım tabiboşanmak gibi bir niyetim yok ama işte bilmiyorum

Bu topikten bir yere gitmiyorum şekercim, Burcuyla hamilelik topiği açacaktık ya ondan bahsettim:))
Sizi bırakıp gider miyim hiç opuyorumnanaktan
zaten bi git bi git bi dene bakiimalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
o içerdekini tembihlerim ben ben burdan vuramıyorum sana o sana bi deppik atarsa içerden görersinsempatiksalakcinni
bugün daha iyiym sarissam hayat devam diyor yapıcak bişe yok biraz kafa dağıtıyorum burada benkaydirigubbakcemile5

evet söz şimdi sayın derinste buyrun efenim

rüya şeker hoşgeldinopuyorumnanaktan

canım dernisciğime sormuşsun ama bende nacizene yorum yapmak isterim :kedi:

bence sen şu sıra çocukdan ötürü fazlasıyla bunalmışsın o yüzdende her şey olduğundan 2 kat daha sıkıcı gelmeye başlamış. Ki normalde kadınların hep isteyeceği şeydir bu söylediğin kendinden önce "sen ne düşünüyorsun sen ne istiyorsun" şeklinde düşünen erkek....

kız sarisssss aklıma geldi şinci
şinci senin bu fasulye (daha kurufasulye kadardır o)4 haftalık ya
senin diğer arkadaşların dediği gibi folik asit alman lazım
ona başla isterse hemen

Leylekkk bir gün deppik de atacak bana değil mi? kaydirigubbakcemile2 ayy çok heyecanlandım şimdi hihoyyyt hihoyyyt

kız sarisssss aklıma geldi şinci
şinci senin bu fasulye (daha kurufasulye kadardır o)4 haftalık ya
senin diğer arkadaşların dediği gibi folik asit alman lazım
ona başla isterse hemen

Doğru söylüyorsun da canım, doktora gitmeden alabilir miyim ki onu?
Hani besinlerden de zaten alınıyormuş ya.
Bilmiyorum yaa beklesem çok mu geç kalmış olurum, kafam karıştı benim de :sm_confused:

Leylekkk bir gün deppik de atacak bana değil mi? kaydirigubbakcemile2 ayy çok heyecanlandım şimdi hihoyyyt hihoyyyt

ay 8 aylık hamile bir arkadaşım varrr..
geçen görüştük. burcu elini ver dedi göbüşüne koyduu şokk oldum inanamadımmm :1shok:
nasıll tekmeliyorr yaa dünyanın en güzel hissiiiopuyorumnanaktan
allahım bizede yaşatsınn. elimi kaldırınca bakıyorum resmenn teninden geçişini hissediyorum görünüyor aman allahım yarabbimm. o ordaaa tam ordaaa ve çıkacağı günü bekliyorrrrdelikafadulden

Aslında genel olarak kadınlar kendilerine bu şekilde bağlı yada abartıp bağımlı bir erkek aramaz mı..?

Şöyle diyeyim .. Herkes evlenirken karakterine göre seçimler yapıyor. Ben mesela biraz dominant bir karaktere sahibim bu sebeple güçlü görünen bir kadını tercih eden bir adamla evlendim.
Sanırım vakti zamanında sende böyle bir evlilik yapmışsın yoksa insanın kocasının sen yiyecek misin sen içecek misin diye sorması öyle hoş ki..
burada bunu yapmayan adamları öküz diye eleştiriyoruz.

üzgünüm ama eşinin sana olan bağımlılığı muhtemelen senin eserindir..yani kontrolü ele alıp onu pasifleştirdiğinde arkamda dimdik durmuyor diyebileceğin hale geliyor galiba..Kontrol sahibi olmak bence güzel bir kadın için abarttığında da sorunlar çıkar ayarı önemli..

adamı gazlayacaksın canım uzun bir süreç ama yapabilirsin. biraz biraz doğrulacak..erkekler oyun hamuru gibi ben yeni yeni öğreniyorum :kedi: bak mesela eşim markete gider ve o an acil olan börek peyniri alması gerekmektedir ve beni var ya 17 kere arar :) ne alayım bunun otlusu var ama fiyatı şu kadar tuzsuzu var ama o da çok ucuz kötüdür di mi..? parasına da kızarım çünkü pahalı birşey alırsa kafamdaki rakamdan.. her telefonu açışımda offluyordum içimden bir peynir bile alamıyor musun diyordum..
ama....

adam haklı onu bu hale getiren benim ..?? anlatabildim mi acaba eyvahedigeldismile

hepsi üstüste gelmiş hiçbiri çözülmeyecek şeyler değil.. Sadece bunalmışsın bazen herşey birikir herkes gözüne batar.. Alayını bırakıp gideyim dersin.. hepsi ayrı ayrı çekilmezdir..

Aİlesi yakın mı oturuyor ..?

Kaç yaşındasın bu arada ..?

Bilmiyorum yaa beklesem çok mu geç kalmış olurum, kafam karıştı benim de :sm_confused:

canım millet hamile kalmadan evvel başlıyor folik aside. hamileliğinde 3 ayı veriyorlar bildiğim kadarıyla. rahim duvarını kalınlaştırıp düşük riskini azaltıyormuş. bir araştır istersen. bu öyle kalsiyum gibi besinlerden alınan bir şey değil bildiğim kadarıyla...a.s

hoşbuldumm burcu teşekkürler yorumun için evet çocuk bunalttı beni .ama inan herşeye sen karar vermek zorundaysan o hiçbirşey düşünmüyorsa ve karakteri böyleyse sıkıcı oluyor.sadece eve para getiriyor çocuk bakımına yardımcı oluyor.bide dırdır konuşuyo ama saçma sapan şeyleri.

sen hep yan gelip yatıcak mı sanıyosun orda
fasulye yeşerecek bi gün
sığmayınca da başlıycak deppiklere yer açııın yer açııın diyyee
ya sen bilirsin ama normalde hamile kalmadan verir onu kadın doğum doktorları
önemli çünki
eczaneden al direkt olmazmı vermezlermiki orda
vitamin ya nebiliyim
bilmiyorumkismile

canım 31 yaşındayım ailesi eskişehirde ama kötü heryerden kötü .neyseki iyiyiz 6 aydır.onlara senede bir kere cinnet geçiriyorum yani kavga ediyorum mecbur 1 sene idare ediyor onları.haklısın canım o zaten buna eğilimli bi tipti ben herşeyi düşünerek bu hale getirdim.çok haklısın çok teşekkür ederim. herşeyi sorması dışardan bakıldığında özenilcek birşey olabilir.ama ben kendi başınada kararlar alsın istiyorum.mesela 700 lira kira ödüyoruz bu adam geleceğimiz ne olcak demiyor hiç bir düşüncesi yok

Ayy o tekme harika bir his Sarissa ya..
Sırf onu hissetmek için hamile kalınır yani.
Arkadaşlarımın bütün cadılarının tekmelerini duydum hepsi şimdi bir iki yaşında ortada geziniyorlar..
Ya Rabbim sen ne büyüksün diyorum o cadılara bakınca..

bu arada annemle dertleştim bugün.. konu bir yerden bir yere geldi.
gelir burada doğurursun ben saan bakarım hem evin kalabaık olmaz kafanı hiçbirşeye takmazsın dedi..
40 çıkar gidersin rahat rahat dedii. ayy bir ferahladım ..ne alaka diyeceksiniz ama dert ediyormuşum doğum sonrası süreci :)
hamileliğe bir adım daha yaklaştım galiba..

leylekim o gün hazin konuyu eşime okudum ben okurken deli gibi ağladım..
sarıldı bana dedim ki benim başıma böyle birşey gelirse annemden başka kimseye asla ve asla emanet etme..!
ayy bir kötü olduk.. hamile olmadan bu kadar duygusalsan işimiz var dedi

çocuk bakımına yardımcı olmayanlar da varalsanaalsanasmile
taa 3 yaşından sonra ben baba olduğumu yeni anlıyorum deyip ilk kez yardım etti
sen zaten yetişiyosun diyodu hep
bence derins haklı
sen şu an sanırım her dediği annesi tarafından karşılanmış biraz özgüven eksikli olan bi eşle berabersin
bu aslında bi bakıma çok iyi
en azından anlayışlıdır hep
seni bunaltan şeyin aslında o evde çanafar olduğuna eminim
nefes almak istiyorsun arada ama işleri senin yerine halledicek kimsenin olmaması bunaltıyor seni
hep beklentiler senden yana
ama sabır canım geceleri takıl buraya kafa dağıt bak
ben dün nasıldım bugün nasılım burda çok güzel dostluklar destekler var
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…