sensin tabi cnm takip ediyorum seni
pişmanda oldum böyle yazdım diye kimseyi sıkmak istemem
takıntılı bir koca(kendine güveni olmayan herşeyi benden bekleyenvs.) takıntılı bir ailesi zor bi çocuk 2 yaşında.kendi ailem iyi ama çocuğumu bırakamıyorum.off burası yeri olmadı değilmi?afedersiniz kızlar
Selam kızlar
Burcum, Mirayım teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Burcu topikten bir eleman eksildi ama ben gelirim yine:))
Gelip size ukalalık yaparım biraz
Derinsim geçmiş olsun canım.
Kist olmadığına sevindim, mantar da her kadının en az bir defa atlattığı bir hastalık sanırım.
Leylekim bugün nasılsın toparlanabildin mi?
Uzun zamandır ilk defa yatar yatmaz bu kadar derin uyudum sanırım.
Gözümü açamıyordum resmen.
Biraz belim ağrıyor yalnız.
aaa çok tatlı söylemişsin birdiler 2 oldularrr kaydirigubbakcemile3Sarrisa ne eksilmesi nereye gidiyorsun he..??
Topikten eksilme falan yok canım hatta artma var birdin iki oldun :emir_bebek :
Bu topikten bir yere gitmiyorum şekercim, Burcuyla hamilelik topiği açacaktık ya ondan bahsettim:))
Sizi bırakıp gider miyim hiç opuyorumnanaktan
zaten bi git bi git bi dene bakiimalsanaalsanasmilealsanaalsanasmileBu topikten bir yere gitmiyorum şekercim, Burcuyla hamilelik topiği açacaktık ya ondan bahsettim:))
Sizi bırakıp gider miyim hiç opuyorumnanaktan
evet söz şimdi sayın derinste buyrun efenimYoo sohbet ediyoruz kimse rahatsız olmaz.
Çok tatlıdır buradaki arkadaşlar.
Öncelikle çok teşekkür ederim düşüncelerin için.
Severek mi evlendiniz ..?
Yani ne boyutta sıkıntı boşanmak mı istiyorsun..?
Takıntılı derken neleri takıntı yapıyor hayatı yaşanmaz kılıyor mu ..?
bilemiyorum eğer açılmak istemiyorsan özelden de yazabilirsin canım
severek evlendik önceki konularıma bakabilirseniz kocam bana bağlı değil bağımlı hayatı çekilmez kılmıyor ama zorlaştırıyor yani erkek yok yanımda arkamda dimdik kendine güvenen.aileside ekstra bonusu.herşeye takan zavallı insanlar.oğlumda çok zor bi bebek.kocam bensiz yemek yemez.sen yicekmisin sen iççekmisin sen istiyomusun off nebilim çok sıkıldım tabiboşanmak gibi bir niyetim yok ama işte bilmiyorum
leylekimm Şeniz opuyorumnanaktan :1hug: a.s.:
kız sarisssss aklıma geldi şinci
şinci senin bu fasulye (daha kurufasulye kadardır o)4 haftalık ya
senin diğer arkadaşların dediği gibi folik asit alman lazım
ona başla isterse hemen
Leylekkk bir gün deppik de atacak bana değil mi? kaydirigubbakcemile2 ayy çok heyecanlandım şimdi hihoyyyt hihoyyyt
severek evlendik önceki konularıma bakabilirseniz kocam bana bağlı değil bağımlı hayatı çekilmez kılmıyor ama zorlaştırıyor yani erkek yok yanımda arkamda dimdik kendine güvenen.aileside ekstra bonusu.herşeye takan zavallı insanlar.oğlumda çok zor bi bebek.kocam bensiz yemek yemez.sen yicekmisin sen iççekmisin sen istiyomusun off nebilim çok sıkıldım tabiboşanmak gibi bir niyetim yok ama işte bilmiyorum
Doğru söylüyorsun da canım, doktora gitmeden alabilir miyim ki onu?
Hani besinlerden de zaten alınıyormuş ya.
Bilmiyorum yaa beklesem çok mu geç kalmış olurum, kafam karıştı benim de :sm_confused:
Doğru söylüyorsun da canım, doktora gitmeden alabilir miyim ki onu?
Hani besinlerden de zaten alınıyormuş ya.
Bilmiyorum yaa beklesem çok mu geç kalmış olurum, kafam karıştı benim de :sm_confused:
hoşbuldumm burcu teşekkürler yorumun için evet çocuk bunalttı beni .ama inan herşeye sen karar vermek zorundaysan o hiçbirşey düşünmüyorsa ve karakteri böyleyse sıkıcı oluyor.sadece eve para getiriyor çocuk bakımına yardımcı oluyor.bide dırdır konuşuyo ama saçma sapan şeyleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?