tamam tamam sözüm geri :)Offffffffff deminden beri bilgisayarla uğraşıyorum, sinir etti beni.
Kaldırıp atıcam bir gün alsanaalsanasmile
Kaçmadım bikere ben :umursamaz:
ailenizin uğurlu rakamı 2 olmuş resmen.bide doğduğu seneyemi kaydetmişler yoksa
benim küçük oğlumda 22 aralık ama ocak nüfüsüna kaydettirdik
ama bizim doğum tarihlerimiz çok ilginç
ben 22 ekim
1.oğlum 22 ağusto
2.oğlum 2 ocak
3.oğlum 22 aralık
sositososito
pıssssss şakkıdı
dimple nicin aralikda dogan oglunu ocak ayinda dogdu kaydettirdin?ilerde problem olur ya burcunu bilemez cocuk:)
kahvecim evet canim 1 saatte 4den fazla olmuyorsa normalmis kasilma rahim kendini doguma hazirliyormus.isim konusunda buyuk savas var evimizde:)cok zormus isim bulmak oglum isimsiz dogucak boyle giderse
ben merakli melahet merak ettim derinss nicin ban yedi:)biri hayrina su hamile garinin merakini gidersin :)
dimi karısı senin njeyin normalki zatenşakkıdı
valla aynı gün yazıldı tabi sen niye değiştirdinki:sm_confused:
ben söylerim burcuu hemde yükseleniyle beraber
zaten 2 ocak yaptırdık yani burç değişmiyo
ya dedim okula erken gitmesin askerede
tamam tamam sözüm geri :)
ailenizin uğurlu rakamı 2 olmuş resmen.
çocukların üçte ikisi oğlak :)
mırayhale az once bı yzını okudum ve acaıp sınırlerım bozuldu ..bızı tanımıyorsun ve genelleme yapıp ekım annelerını samımıyetsızlıkle sucluyorsun senın bu yaklasım ne kadar samımı acaba ?neye guvenerek samımıyetsız dedın ekım annelerıne ...merak edıyorum acıkcası..sana bırseymı yapıldı o topıcte bunu belırtırmısın
mırayhale az once bı yzını okudum ve acaıp sınırlerım bozuldu ..bızı tanımıyorsun ve genelleme yapıp ekım annelerını samımıyetsızlıkle sucluyorsun senın bu yaklasım ne kadar samımı acaba ?neye guvenerek samımıyetsız dedın ekım annelerıne ...merak edıyorum acıkcası..sana bırseymı yapıldı o topıcte bunu belırtırmısın
kız 10 kere bilmiyoz dedik ya:sm_confused:
karnın epey büyük ekranı görmüyo kadın ya
Nasıl sakin olayım Leylekim sayfa değiştirmem 5 dakika, mesaj yazmam 10 dakika sürüyor. alsanaalsanasmile Ben harfi yazıyorum 5 saniye sonra çıkıyor.
Aptal bilgisayar, aptal aptal alsanaalsanasmile
orayı okuyunca buraya mı hücum ettiniz ?evet demetcim seni aynen destekliyorum okuyunca şok oldum böyle bir şeyle itham etmek için çok geçerli bi neden söylemen lazımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?