Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

noliiiiiiii yaaa
topiclermi karıştı

yok tatlım karısmadı

bunu özelden yazsanız daha iyi olmazmıydı acaba canım
burası başka bi başlık arkadaşı deşifre etmeye ne gerk varki

ozleden yazmadım ozelden yazsam cvp gelmeyebılırdı ...bus ekılde yazmayı uygun gordum sızınle alakalı degıl tatlım merak etme

lütfen özelden yazışın

arkadaşımızı rencide etmeyin

sonuçta o da diğerleri gibi hassas

arkadaşlar lütfen
buraya her yazı yazanın peşine düşüp topic topic kovalasak işimiz vardı
siz böyle yapınca haklı olduğunu düşünmemek de elde değil yani
rica ederim sorun çıkarmayın
ayrıca kahvenin de dediği gibi isim falan yazılmışmı hayır
ee
evet demetcim seni aynen destekliyorum okuyunca şok oldum böyle bir şeyle itham etmek için çok geçerli bi neden söylemen lazımmmm

orayı okuyunca buraya mı hücum ettiniz ?
olaya bak yaa, sizi öyle bulmuş olabilir fikrini söyleyemez mi?
mümkünse burayı terk eder misiniz?

sizinle alakalı bi problem yok o yüzden siz de karışmazsanız iyi olur!!! sadece onu burada bulduğumuz için iki cümle kurduk yoksa size rahatsızlık vermek değil derddimiz anlayan anlar zatennn

şahsınıza bişey demiş mi mirayhale?
neden buraya gelip saldırma ihtiyacı hissettiniz asıl ben size sorabilir miiyim?

muhattabım sız degılsınız amacımda kavga etmek degıl bı sorunu acıklıga kavusturmak olayı farklı yerlere ckmeyın lutfen

:roflol::roflol::roflol:ay gece gece iyi guldum gec cevap yazmam ondan 10 dakikadir kendime gelemedim :roflol:

canım gulmen den anladım karakterını cvp vermene gerek yok dengım degılsın topıgede gel beklerız herkes senın samımıyetını bılerek muahattap olur senınle

evet demetcim seni aynen destekliyorum okuyunca şok oldum böyle bir şeyle itham etmek için çok geçerli bi neden söylemen lazımmmm

hanimlar durun bi sakin olun relax
ne oldu niye uzerinize alindiniz ki siz benim yazimi isteyen istedigi yerde yazar
evet ekim anneleri topigini samimiyetsiz buluyorum ne var bunda
hergun oraya girip ay bugun boyle yaptik su gun sunu aldik yazmak icimden gelmiyor ayrica 1-2 arkadasdan hic haz etmiyorum o topikteki gelmek zorunda degilim
herkes memnun oldugu yerde yazsin

genelleme yapılmıs sızın topıgınıze boyle bı genelleme yapılsa ne dıusunurdunuz acaba

heh işte cicim en azından o bir iki arkadaşa söyleseydin ya o lafı koca topiğe mal edeceğine sorun burada yaniii neyysee mutlu huzurlu doğum sana inşş

Benden daha sakin olması gerekenler var sanırım

Ben de buna sinir oluyorum işte, başka topiğe kavgaya gelenlere.
Derdin varsa özelden ya da ilgili topikten hallet lmaz:

senı zorla almadık o topıge sen gelıp yazdın cıktın ..buarada herkes yasadıgı seylerı paylasıyor sana zorla gel yazda demedık ama bu bızım samımıyetsız oldugumuz anlamınamı gelıyor yanı herkes dusuncelrını hıslerını duygularını yaadıklarını paylasıyor bu samımıyetsızlıkmı ..yada genelleme yapmıyacaktın bu topıcta bıkac arkadastan dolayı acık ve net olup topıge gelmek ıstemıyorum dıcektın

sizinle alakalı bi problem yok o yüzden siz de karışmazsanız iyi olur!!! sadece onu burada bulduğumuz için iki cümle kurduk yoksa size rahatsızlık vermek değil derddimiz anlayan anlar zatennn

şimdi 2010 ekim annelerinde yazdıklarınızı okudum. mirayın yazdıklarını da okudum.
ne var yani bunda? fikrini beyan etmiş, organize olup topiğimizi basıyorsunuz inanılır gibi değil, sonrada muhattabınız ben değilmişim ...
demet yaren o güldüğü şey de başka bi espiriydi alıntısına bakabilirsin.

farkindaysan topiginize uzun zamandir ugramiyordum taki dune kadar dun ironic arkadasim beni sormus sormasaydi yine ugramayacaktim .
canim ben arkadan konusmam neyse o yani evet samimiyetsiz bir topik oldugunu dusunuyorum

lisede olur ya, kızlar toplanıp başka sınıfa giderler.
birbirlerine çıkışta görüşecez derler.
şu anda o hissiyata kapıldım :)

arkadaslar bırakında mırayhale cvp versın acıklamalrı bırakında o yapsın sızınle bı sorunumuz yok ayrıca sımdıye kadar kımseyle bu sekılde bı polemıge gırmedım bu forumda sadece anlam vermedım ılkkez boyle bırseyl karsılastım ve samımıyetsızlıkle suclandık

yine genelledin olmadı ki şimdiakannehir hani iki kişiydi kim onlar peki madem bu kadar dürüstsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…