noliiiiiiii yaaa
topiclermi karıştı
bunu özelden yazsanız daha iyi olmazmıydı acaba canım
burası başka bi başlık arkadaşı deşifre etmeye ne gerk varki
evet demetcim seni aynen destekliyorum okuyunca şok oldum böyle bir şeyle itham etmek için çok geçerli bi neden söylemen lazımmmm
orayı okuyunca buraya mı hücum ettiniz ?
olaya bak yaa, sizi öyle bulmuş olabilir fikrini söyleyemez mi?
mümkünse burayı terk eder misiniz?
şahsınıza bişey demiş mi mirayhale?
neden buraya gelip saldırma ihtiyacı hissettiniz asıl ben size sorabilir miiyim?
:roflol::roflol::roflol:ay gece gece iyi guldum gec cevap yazmam ondan 10 dakikadir kendime gelemedim :roflol:
mırayhale az once bı yzını okudum ve acaıp sınırlerım bozuldu ..bızı tanımıyorsun ve genelleme yapıp ekım annelerını samımıyetsızlıkle sucluyorsun senın bu yaklasım ne kadar samımı acaba ?neye guvenerek samımıyetsız dedın ekım annelerıne ...merak edıyorum acıkcası..sana bırseymı yapıldı o topıcte bunu belırtırmısın
evet demetcim seni aynen destekliyorum okuyunca şok oldum böyle bir şeyle itham etmek için çok geçerli bi neden söylemen lazımmmm
arkadaşlar lütfen
buraya her yazxı yazanın peşine düşüp topic topic kovalasak işimiz vardı
siz böyle yapınca haklı olduğunu düşünmemek de elde değil yani
rica ederim sorun çıkarmayın
ayrıca kahvenin de dediği gibi isim falan yazılmışmı hayır
ee
hanimlar durun bi sakin olun relax
ne oldu niye uzerinize alindiniz ki siz benim yazimi isteyen istedigi yerde yazar
evet ekim anneleri topigini samimiyetsiz buluyorum ne var bunda
hergun oraya girip ay bugun boyle yaptik su gun sunu aldik yazmak icimden gelmiyor ayrica 1-2 arkadasdan hic haz etmiyorum o topikteki gelmek zorunda degilim
herkes memnun oldugu yerde yazsin
heh işte cicim en azından o bir iki arkadaşa söyleseydin ya o lafı koca topiğe mal edeceğine sorun burada yaniii neyysee mutlu huzurlu doğum sana inşş
tmam da canım tutup da peşinden gitmezdim yani orası kesingenelleme yapılmıs sızın topıgınıze boyle bı genelleme yapılsa ne dıusunurdunuz acaba
aynen ya:sm_confused:LEYLEK
neye uğradık şaşırdım bacım
sizinle alakalı bi problem yok o yüzden siz de karışmazsanız iyi olur!!! sadece onu burada bulduğumuz için iki cümle kurduk yoksa size rahatsızlık vermek değil derddimiz anlayan anlar zatennn
muhattabım sız degılsınız amacımda kavga etmek degıl bı sorunu acıklıga kavusturmak olayı farklı yerlere ckmeyın lutfen
canım gulmen den anladım karakterını cvp vermene gerek yok dengım degılsın topıgede gel beklerız herkes senın samımıyetını bılerek muahattap olur senınle
senı zorla almadık o topıge sen gelıp yazdın cıktın ..buarada herkes yasadıgı seylerı paylasıyor sana zorla gel yazda demedık ama bu bızım samımıyetsız oldugumuz anlamınamı gelıyor yanı herkes dusuncelrını hıslerını duygularını yaadıklarını paylasıyor bu samımıyetsızlıkmı ..yada genelleme yapmıyacaktın bu topıcta bıkac arkadastan dolayı acık ve net olup topıge gelmek ıstemıyorum dıcektın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?